PÁKISTÁN; Kraft papír
Poptáváme pravidelné dodávky pytlového Kraft papíru 70/80/90/100 gramů o šířce 1010 mm na výrobu pytlů na cement. Náš měsíční požadavek bude asi 600Mt. Sdělte nám prosím nejlepší cenu.
JORDÁNSKO; Železářské zboží, nářadí, barvy
Naše společnost Ziad Sahouri & Co. je obchodní organizace a provizní obchodní zástupce v Ammánu v Jordánsku. Hledáme dodavatele. Hlavní oblasti našeho podnikání jsou: - stavební materiály: železářské zboží, ruční nářadí, eletrické nářadí a příslušenství Dále hledáme dodavatele skladových položek obecného zboží jako je nářadí, obalové ...
PÁKISTÁN; Kraft papír
Poptáváme pravidelné dodávky pytlového Kraft papíru 70/80/90/100 gramů o šíři 1010 mm na výrobu pytlů na cement. Náš měsíční požadavek bude asi 600 MT.
INDIE; Výrobky z papíru
Naše firma VIOM Creations je výrobce a vývozce ručně dělaných výrobků z papíru. Je to indická specialita. Papír je 100% bezdřevý a netoxický. Máme velmi dobrý tým designérů, kteří mohou zhotovovat výrobky podle specifikací zákazníků. Navštivte prosím naše stránky http://www.handmadepaper.net.in Hledáme obchodní partnery na zahraničních trzích.
TURECKO; Papír, karton
Obchodní společnost AURA Paper&Board se nachází v Izmiru v Turecku. Poptává všechny druhy papíru a kartonu: natíraný dvojitý karton v rolích, aseptický karton potravinářské kvality, chromokarton, krycí karton na vlnitou lepenku, novinový papír standardní / prvotřídní kvality, vlnitou lepenku, metalizovaný papír atd.
Dodanie xerografického papiera pre potreby rezortu práce, sociálnych vecí a rodiny
Predmet obstarávania predstavuje dodanie xerografického papiera formátu A4 a A3 pre potreby rezortu práce, sociálnych vecí a rodiny predpokladané množstvo: formát A4 - 400 000 balíkov, formát A3 - 37 500 balíkov. Za 1 balík sa považuje balenie obsahujúce 500 listov papiera v požadovanej kvalite a veľkosti. Predpokladaná hodnota zákazky bez ...
BANGLADÉŠ; Papír, lepenka
Jsme impotér z Bangladéše. Poptáváme papír a lepenku z EU. Také máme zájem o skladové položky / souběh (nenatíraný / křídový papír, FBB desky, novinový papír) v jakémkoliv množství.
PÁKISTÁN; Kraft papír
Naléhavě poptáváme pytlový kraft papír, 70/90 gramů, o šířce 101 mm na výrobu pytlů na cement. Okamžitě potřebujeme 2 zásilky po 500MT.
EGYPT; Karton, papír
Poptáváme dvojvrstvý karton (šedý, hnědý, bílý a sulfátový rub), od 230 do 500 g, archy a kotouče. Pevný bělený chromový dvojvrstvý karton, 220 a 230 g, kotouče. Špičkový papír aqua fug, 32 g, kotouč 25 cm na cigarety. P.V.C kroucený, 27 mikronů, kotouč. Pokovený a transparentní.
NĚMECKO; Hedvábný papír
Hledám výrobce hedvábného papíru na květiny pro květinářství. Role jsou široké asi 50 cm a 75 cm, hmotnost u 50 cm je 6 kg, u 75 cm role 9-12 kg. Hedvábný papír na květiny musí být za mokra pevný. Potřebuji hedvábný papír v různých barvách. Také jednostranně barvený nebo barevný z obou stran. Jsem velkoobchodník s květinářskými potřebami, tudíž ...
ČÍNA; Voskované krabice
Naše firma Jet Success Int’l Industry je jedním z největších závodů na zemědělské produkty v Číně. Specializujeme se na produkci různých čerstvých zemědělských produktů a voskovaných lepenkových krabic. Naše produkty zahrnují zejména voskované krabice: krabice na čerstvou zeleninu,na mořské plody, na ředkev, na kukuřici. Vše je ve výborné ...
Poptávám krabice
Sháním krabice 20x25x5
PÁKISTÁN; Sulfátový papír
Poptáváme sulfátový papír 67-68 g (70 g ), šíře 101 mm pro zhotovení cementových pytlů. Potřebujeme vzorek.
INDIE; Papír
Poptáváme papír, křídový papír, křídový karton, kotoučový papír. Hledáme firmy, dodavatele se skladovými zásobami.
S. IRSKO; Tašky z krouceného papíru
Hledáme nové dodavatele tašek z krouceného papíru. Dodavatel musí být výrobce. Prosím navštivte naše webové stránky www.packaging-direct.net pro získání přehledu, o jaký typ tašek jde.
Poptáváme výrobu krabic
Žádáme o cenovou nabídku a sdělení termínu dodávky na 50 ks krabic rozm. 50x50x3 cm včetně víka z lepenky dle přiloženého náhledu
Poptávám kalkulaci lepenky
Dobrý den, prosím o kalkulaci na 3 vrstvou lepenku 41 x 33 cm 1.000 ks Děkuji V,Červený
PÁKISTÁN; Samolepicí papír
Poptáváme samolepicí papír, nepotištěný, hladký a křídový papír 80 gsm.
Poptávám dodavatele toaletního papíru
Toaletny papier 2 vrstvovy biely,4 velke kontajnery mesacne,na Cyprus
Poptávám výrobce papírových plat na vejce
Hledám výrobce papírových plat na vejce.
EGYPT; Fólie a papír
Hledáme obchodní spolupráci s dodavateli fólie a papíru. PVC metalizovaný papír 27 mikronů vhodný pro tisk, PVC smršťovací fólie, PVC navinovací fólie, papír sulfitový 20,30,35 a 40 grs, sulfitový 40 potažený PE 15,18,20grs, jedna strana papíru chromo 40,50grs, sáčkový sulfátový papír 90grs vhodný na cementové pytle.
JAR; Papír A4,80g
Poptávám papír A4, 80 g, objednávka 20 ft kontejneru. Prosím o udání ceny.
PÁKISTÁN; Papír a lepenka
Poptáváme z ČR papír a lepenku všeho druhu.
Poptáváme šanony s firemním potiskem
Hledáme výrobce šanonů s firemním potiskem. Formát A4, 2 kroužkový pořadač, šíře 4 cm. Barva bílá.
PÁKISTÁN; Papír a lepenka
Máme zájem o papír a lepenku všech jakostí z České republiky.