BANGLADÉŠ; Balicí papír, karton
Mám zájem importovat pevný balicí papír (sulfátový krycí karton), skládačkový karton.
PÁKISTÁN; Novinový papír
Poptáváme české výrobce a exportéry novinového papíru.
PÁKISTÁN; Papír, desky, barvy na tisk
Poptáváme novinový papír, sulfátový papír pro cementové pytle, bezdřevý ofsetový a tiskový papír, A-4 kopírovací papír, křídový papír, mechanický papír skladový, partiový, v prvotřídní kvalitě, tiskové desky, tiskařské barvy, taveninové lepidlo pro vázání knih, butylakrylát, kyselina akrylová, PP, PVC pryskyřice, HDPE, LDPE, pigmenty a barvy, ...
Poptáváme papírové krabice
Poptáváme papírové krabice i použité (komisní) rozměr :cca 800x400x400, může být i jiný rozměr +- 200. Do 100ks.
Poptávám dodávku kartonových krabic
Hledám dodavatele kartonových krabic. Rozměr 165 x 25 x 25 cm a 115 x 25 x 25 cm. Jedná se o množství do 100 ks od každého rozměru. Pokud máte skladem krabice podobných rozměrů, prosím nabídněte.
SRÍ LANKA; Papír
Jsme dovozce papíru na Srí Lance. Hledáme dodavatele papíru - novinový papír, pytlový papír kraft, křídový papír, křídový karton, NCR papír a slonovinový karton.
VELKÁ BRITÁNIE; Papírové pytle, krabice na pizzu
Hledáme výrobce papírových pytlů a výrobce krabic na pizzu z jemné vlnité lepenky.
Poptávám kartonáž
Hledám výrobce nebo dodavatele silnostěných kartonů, se dnem a bez víka o rozměrech šířka 60-70 cm,délka 80-100 cm,výška 80-100cm.,nejlépe v okr. Písek, Příbram a okolí.
Poptávám výrobu kartonů a krabic
Poptávám výrobce papírových krabic nebo kartonů. Oblast Jičín, Východní Čechy.
Poptávám přepravní obaly na obrazovky
Popis: přepravní kufry či bedny na obrazovky aj. materiály Specifikace: - obrazovka 82 cm úhlopříčka, rozměr krabice 95 x 60 x 17 cm (2x) - ruleta průměr 50 cm - rozměr orig. krabice 55 x 55 x 20 cm (2x) - ruleta průměr 36 cm - rozměr orig. krabice 40 x 40 x 12 cm - nintendo wii - kufr 40 x 50 x 20 cm (2x) Termín: vyrobit do 1.12.2009 Cena: ...
SAE; Krabice na dorty
Hledám výrobce krabic na dorty.
PÁKISTÁN; Novinový papír
Hledáme obchodní partnery, kteří mohou dodat prvotřídní novinový papír souběh 45G a 48.8G bělost 58%-61%, požadavek 10000 t měsíčně.
ČÍNA; Ekologické, papírové pytle
Hledám odběratele a distributory ekologických, opakovaně použitelných a papírových pytlů.
Poptáváme použité kartonové krabice
Koupíme použité kartonové krabice různých rozměrů, 250 x 250 x 250 mm, 300 x 300 x 300 mm, 350 x 350 x 350 mm,400 x 400 x 400 mm. Minimální množství 100 kusů. Pište prosím na uvedený email.Děkuji
Poptáváme okenní termofólie
Poptáváme čiré samolepící termofólie do oken. Prosíme o cenu za m/2 i v případě větších větším odběrů.
Poptávám výrobu a postik tašek
Prosím o kalkulaci na výrobu a potisk papírových tašek 38 x 31x13 s bavlněnými držadly, barva bílá - potisk 4 barvy. Počet kusů cca 200. V případě, že tisknete ještě před finálním zpacováním tašek zda lze následně laminovat matným laminem.
TOGO; Potraviny, papír, prací prostředky
Máme zájem importovat, nakupovat: jedlý olej, rostlinný olej, papír na fotokopie A4 80gsm, tomatovou pastu v konzervě, špagety, makarony, nudle, konzervované sardinky, konzervovaný tuňák, mléko, majonézu, víno, žvýkačky, sušenky, prací prostředky, mýdla. Hledáme obchodní spolupráci s distributory, kteří mají zájem dodávat zboží na náš trh.
Poptáváme výrobu papírových filtrů
Hledáme výrobce papírových kávových filtrů č.2 a č. 4.
PÁKISTÁN; Papír
Jsme přední obchodní společností v Pákistánu s papírem na výrobu krabic a obecnými položkami. Kvůli akutnímu nedostatku dobrého papíru na výrobu krabic v Pákistánu jsme se rozhodli papír dovážet. Po průzkumu potenciálního trhu jsme přesvědčeni, že na pákistánském trhu lze uskutečnit prodej velkých množství, pokud bude cena rozumná a kvalita ...
ČÍNA; Antrachinon
Firma Eternchem Group je největší výrobce antrachinonu v Číně. Antrachinon je důležité organické barvivo, užívá se mimo jiné jako destilační činidlo v papírenském průmyslu nebo jako odsířovací činidlo při výrobě umělých hnojiv. Firma hledá odběratele.
Poptávám novinový papír
Sháním novinový papír 45g/m2 cca 50tměs. Prosím kontakt pouze emailem.
Poptáváme dvouvrstvou lepenku 3D
Hledám výrobce nebo dodavatele dvouvrstvé lepenky 3D.
NĚMECKO; Katalogy, pohlednice, boxy
Hledáme výrobce vzorkových katalogů, skládacích pohlednic, systémů na prezentaci zboží, skládacích boxů. Vyrábí se většinou z kartonáže, potaženy fólií nebo podlepeny textilií (knihvazačské zpracování). Zpevnění držáky a uzavíracími systémy. Jakož i děrování, přehýbání atd. až k expedici zboží.
PÁKISTÁN; Novinový papír
Poptáváme informace o českých firmách, které vyrábí a importují novinový papír.
ŘECKO; Výroba papíru
Poptáváme výrobce papíru.