LDPE, MDPE fólie, Polsko
Máme zájem o fólie LDPE, MDPE ve formě sáčků 4000x1370, potisk ve 3 barvách, množství 10 000 ks / m-C
Poptávám krabičky na vánoční cukroví
Poptávám krabičky na vánoční cukroví 1kg, 2kg, 3kg s možností vložit pořadač (nebo vložku) na 6, 9 a 12 druhů. Krabička by měla mít okénko. Dále poptávám krabičky na sušenky (kulaté podobné cookies) cca 6-8 sušenek v krabičce, krabička na stojáka s okýnkem nebo průřezem bez plastu. A dále krabici na odnos grilovacího balíčku s nosností cca 2-3 kg. ...
Skladové hospodárstvo
Zákazka bude realizovaná v rámci projektu: "Zavedenie inovačných aktivít do výrobného procesu spoločnosti EXAL s.r.o." Predmetom zákazky je dodávka a montáž automatického skladového systému a dodávka oceľových prepraviek.
Poptávám kufr na akordeon
Poptávám pevný kufr na akordeon Roland Fr3 rozměr: V 430 * Š 481 * H 270mm, z lehkých materiálů, vhodný pro leteckou přepravu. Děkuji.
Poptáváme nádoby na zimní posyp
Poptávám nádoby na zimní posyp SBA 220, 4 x, včetně dopravy. Děkuji.
Poptávám obalový materiál
Poptávám PP nebo LDPE pytlíky o rozměru 160x21,7 (s klopou 250mm), krycí páska. Prosím o cenu a termín výroby na 5 a 10000 ks.
Poptávám KEG sudy
Poptávám cenovu nabídku KEG sudů 30L a 50L.
Poptávám zásilkové kartonové obaly na kalendáře
Poptávám zásilkové kartonové obaly na kalendáře, bílo-hnědé, rozměr kalendáře je 594 x 420 x výška 10 mm, počet kusů 201. Prosím nabídněte formát a cenu. Děkuji.
Poptávám boční krytí pergoly průhlednou fólií
Poptávám boční zakrytí pergoly průhlednou fólií se zesílenými okraji v hnědé barvě. Samostatné pole srolované pod stropem a při srolování uchycené na bočních trámcích. Děkuji.
Poptáváme výkup použitých palet
Hledáme vhodnou firmu, která zajišťuje odvoz a výkup palet. Jsme firma se sídlem v Hodíškově u Žďáru nad Sázavou na Vysočině a potřebujeme odvézt cca 1000 ks palet. Jedná se především o standard palety rozměru 1200x800 mm, některé jsou v lepším stavu, některé v horším, některé jsou zcela poničené. Požadujeme odvoz palet autem s hydraulickou ...
Poptávám dodavatele plastových krabiček na hrací karty
Hledám dodavatele nebo výrobce krabiček na hrací karty z průhledného plastu. Rozměr krabičky 65 x 100 x 22mm. Se zaoblenými rohy. Cena do 7, - Kč. Cca. 300 Ks.
Poptávám pytle na rašelinu
Poptávám pytle na rašelinu , 75l, 100l, 120l, 150l, vaky pevnější cca 0.5m3. Děkuji.
Poptávám výrobu obalu z hrubého papíru
Poptávám výrobu obalu z hrubého papíru o tloušťce 0,3mm (může se lišit, až tak na tom nezáleží, gramáž přesně nevím). Mělo by to být z papíru v barvě bordeaux nebo dle RAL 3004, na to bude vytištěno logo, text: vinná nálevka a hrozen vína ve stříbrné lesklé barvě. A obrázkový návod k použití, který mám ve formátu CDR. Série o 500ks.
Poptávám výrobu krabice na klobouk
Poptávám výrobu kulaté krabice na klobouk...rozměr š.40cm v.25cm.Děkuji za odpověď S pozdravem Petra Čermáková
Poptáváme dodávku kartonových boxů na víno
Hledáme firmu, která nám dodá 60 ks dvouokénkových kartonových boxů jako dárkové balení na 2ks lahví vín, bude to dárkové balení na Vánoce a to s případným potiskem firmy. Děkuji za nabídky.
Poptáváme pytle z polyetylenu
Poptáváme pytle z polyetylenu 700x1100/0,04 s potrav. atestem. Cca 1000 ks. Děkuji.
Poptávám kartonové krabičky
Poptávám kartonové krabičky rozměru cca 30 x 5 x 7 cm s víkem, nebo zavírací, eventuálně s potiskem loga.
Poptávám pevné dortové krabice
Poptávám pevné dortové krabice velikost cca 32x32x15 nebo 35x35x15 cm.
Poptáváme výrobu papírových krabic na klobouky
Hledám výrobce papírových krabic na klobouky s potiskem. Pro informaci přidávám foto. Krabice potřebuji ve velikostech 50cm x22cm, 40cmx20cm,35cmx18cm,30x16cmcm.Krabice potřebuji s provázkem tak, aby se daly přenášet.
Poptáváme výrobu papírových krabic
Poptáváme výrobu papírových krabic. Potřebovali bychom podle PDF předlohy vyřezat, potisknout a každý měsíc dodat zhruba 90 krabic do Mladé Boleslavi.
Poptávám potisk lepící pásky
Poptávám cenovou kalkulaci potištěné lepící pásky o šířce 5 cm. - účel - lepení poštovní krabice cca 1,5 kg - 1 barevný potisk - množství 1000 nebo 5000 metrů celkové délky - buď na průhledné lepící pásce nebo i jiném jednobarevném podkladu - prosím o přehled barev, které máte k dispozici. Děkuji.
Pásky, Velká Británie
Hledáme v Evropě výrobce pásky pro větší zakázky.
Materiál pro vývoj aplikace kovů a hologramů na podkladové fólie
Předmětem výběrového řízení je dodání vhodných polykarbonátových fólií pro vývoj a výzkum aplikace kovů a hologramů na tyto podkladové fólie. Materiál musí být vysoce trvanlivý a odolný proti teplotním změnám. Jedná se o dodávku čtyř druhů výzkumné polykarbonátové fólie. Polykarbonátový materiál bude používán pro výzkum aplikace hologramů pomocí ...
Papír, HDPE fólie, Makedonie
Společnost v Makedonii, založená v roce 2014 představuje svoje výrobky: HDPE fólie, děrovaný papír, kreslicí papír (bílý a ekologický), podložkový papír, lepidlo na termoadhesivní papír. Naše výrobky jsou většinou používány v krejčovském a oděvním průmyslu. Hledáme obchodní spolupráci. S pozdravem Koleski Goran
Poptávám polep užitkového automobilu
Poptávám polep na užitkové auto Renault Trafic - falešné druhé okno o velikosti 66 x 92 na obě strany, Barva černo hnědá . Celkem 1,22 m2. Termín dodání : co nejdříve Za nabídky děkuji. Razim