Laseru pre rezanie
A) Predmetom zákazky je dodávka, inštalácia a uvedenie do prevádzky Laseru pre rezanie a presné vypaľovanie hrubých a tenkých plechov a zložitých súčiastok s vysokou rýchlosťou so zaškolením obsluhy. B) Predmetom zákazky je dodávka, inštalácia a uvedenie do prevádzky vertikálneho obrábacieho centra so zaškolením obsluhy.
Komplexné a inteligentné riešenie digitálneho a výrobného ekosystému
Predmetom zákazky je Komplexné a inteligentné riešenie digitálneho a výrobného ekosystému spoločnosti. Predmet zákazky je rozdelený na nasledujúce 2 samostatné časti: Časť I.: Digitálny ekosystém spoločnosti Časť II.: Rezací laser s automatizovaným nakladaním materiálov
Nákup inovatívnych technológií XRAY, s.r.o.
Predmetom zákazky je nákup jedného CNC sústruhu, dvoch kusov CNC fréz 3-osých s posuvom 800x500, dvoch kusov CNC fréz 3-osých s posuvom 1100x700 a jednej 5-osej CNC frézy podľa požadovanej technickej špecifikácie, ktorá je súčasťou súťažných podkladov.
Dodávka strojního vybavení do SŠSE Brno
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojního vybavení v rámci realizace projektu zadavatele „Vybudování odborného pracoviště“, spolufinancovaného dotací z programu IROP. Předmět veřejné zakázky je ve smyslu § 35 rozdělen na 4 části: Část I. – CNC soustruh včetně příslušenství Část II. – CNC frézka včetně příslušenství Část III. – ...
Dodávka priemyselných robotov a vstrekovacích lisov
Predmetom zákazky je dodávka technológie určenej na podporu inteligentných inovácií v spoločnosti 3PACK PLASTICS s.r.o. Predmet zákazky je rozdelený na dve časti. Predmetom I. časti predmetu zákazky je dodávka 10 ks priemyselných robotov (vytvorenie robotizovaného pracoviska), ktoré budú zabezpečovať montáž a ukladania plastových dielov. Predmetom ...
Zariadenie pre laserové označovanie výrobkov
Obstarávané inovatívne zariadenie pre laserové označovanie výrobkov sa vyznačuje vysokou univerzálnosťou použitia v oblasti laserového označovania výrobkov. Obsahuje meranie teplotného profilu označovacej komory zariadenia tak, aby pri zvýšení teploty nad definovanú hodnotu zariadenie prešlo do režimu chladenia alebo bolo na nevyhnutnú ...
Zvýšenie kvality a efektivity výrobných a technologických procesov v spoločnosti HERN s.r.o.
Dodávka CNC sústruhu malého, dvojpaletového CNC frézovacieho 5osého, kompaktnej robotickej zváracej bunky, ohraňovacieho lisu, meracieho portálu, frézy vertikál 3+1A os index.
Inovácia výroby v spoločnosti EKOMETAL, spol. s r.o. - technologické vybavenie
Predmetom zákazky je dodávka nasledovných zariadení: 1. 3-osé CNC (2 ks) 2. Meracie zariadenie (1 ks) vrátane dopravy, osadenia, zapojenia a skúšobnej prevádzky. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Laserový řezací stroj
Předmětem plnění tohoto výběrového řízení je komplexní dodávka, instalace a zprovoznění „Laserového řezacího stroje“.
Pořízení vybavení pro odborné učebny – modernizace CNC zařízení a 3D zařízení včetně SW
Předmětem zakázky je pořízení vybavení pro odborné učebny SPŠE v Mohelnici – modernizace CNC zařízení a 3D zařízení včetně SW, rekonstrukce nové učebny programovatelných automatů, modernizace konektivity školy ve vazbě na odborné předměty.
Nákup 5-osého CNC obrábacieho centra
Predmetom zákazky je Nákup 5-osého CNC obrábacieho centra s mostovou štruktúrou pre opracovanie masívu, polystyrénu a kompozitných materiálov. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v kapitole B.1 Opis predmetu zákazky Súťažných podkladov.
Dodávka obrobeného materiálu pro VaV speciálních obráběcích strojů: horizontálního stroje, frézovací
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka obrobeného materiálu pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Nákup elektroerozivní drátové CNC řezačky pro Výzkumné centrum ABO valve, s.r.o.
Předmětem zakázky je nákup elektroerozivní drátové CNC řezačky.
PdF - Ruční nářadí a drobné dílenské stroje
Předmětem veřejné zakázky je Dodávka drobných dílenských strojů, nástrojů a vybavení. Tato veřejná zakázka souvisí s realizací projektu „Rozvoj studijního prostředí na Univerzitě Palackého v Olomouci (ROSTU)“ v rámci Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také instalace, zaškolení ...
Technické vzdělávání – SOŠ a SOU Roudnice nad Labem - Stroje
Předmětem plnění je dodávka strojů pro dílnu obráběči kovů Střední odborné školy a SOU, Roudnice nad Labem, Neklanova 1806, p.o. Jedná se o tyto stroje: mechatronický soustruh, univerzální frézka s digitálním odměřováním + příslušenství, tabulové nůžky elektrické, pásová pila na kov. Součástí nabídkové ceny této části zakázky musí být i doprava, ...
Frézovací stroj vybavený CCD kamerou pre výrobu dosiek s plošnými spojmi v počte 2 kusy
Predmetom zákazky je nákup modernej technológie pre výrobu dosiek s plošnými spojmi - Frézovací stroj vybavený CCD kamerou pre výrobu dosiek s plošnými spojmi v počte 2 kusy. Vyrobený plošný spoj je potrebné mechanicky opracovať na finálny tvar. Opracovanie sa vykonáva pomocou CNC frézovacieho stroja. Bližšia špecifikácia je uvedená v súťažných ...
Dodávka obráběcích strojů a dalších zařízení
Předmětem této VZ je dodávka a instalace obráběcích strojů a dalšího vybavení a zařízení pro laboratoře strojírenství Střední průmyslové školy a Vyšší odborné školy v Příbrami (dále: „škola“), v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami této veřejné zakázky.
CNC ohraňovací lis s príslušenstvom
Predmetom zákazky je obstaranie technologického zariadenia CNC ohraňovacieho lisu vpočte 1 ks. CNC ohraňovací lis - účelom využitia je automatizované spracovanie plochých surovín plechov.
Soustružnické centrum
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka soustružnického centra včetně příslušenství. Dodávka bude realizována včetně dopravy do místa plnění, instalace zařízení, zapojení, seřízení, uvedení do provozu, dodání návodů v českém jazyce a zaškolení pověřeného personálu.
Pila pro přesné dělení
Pila pro přesné dělení - 2 ks včetně příslušenství dle zadávací dokumentace.
Inovačné aktivity spoločnosti F Technology s.r.o.
Predmetom zákazky je obstaranie CNC ohraňovacieho lisu s príslušenstvom. Podrobný popis predmetu zákazky je súčasťou súťažných podkladov.
Podpora konkurencieschopnosti spoločnosti TM engineering s.r.o.
Predmetom zákazky je obstaranie technologického zariadenia vrátane príslušenstva pre malosériovú výrobu kovových dielcov podľa dokumentácie zákazníka. Podrobný popis predmetu zákazky je súčasťou súťažných podkladov.
Inovatívna výroba v spoločnosti CSM Industry s.r.o.
Predmetom zákazky je obstaranie technologického zariadenia na opracovanie kovov - CNC horizontálna vyvrtávačka s príslušenstvom a radiálna stĺpová vrtačka. Podrobný popis predmetu zákazky je súčasťou súťažných podkladov.
CNC vysekávací lis s príslušenstvom
CNC vysekávací lis polohuje plech aj samotný nástroj na základe softvérového programu, zároveň dokáže automaticky vymieňať jednotlivé pracovne nástroje, čo eliminuje neproduktívne prestoje a je schopne zabezpečiť čo najefektívnejšie využitie celkovej plochy plechu.
Obstaranie 6-osého obrábacieho centra
Predmetom zákazky je dodanie 1 ks 6-osého obrábacieho centra. Slúžiť má pre účely náročných drevostavieb - zimné záhrady, altány, pergoly a iné dizajnérske a architektonické diela vo vysokej pridanej hodnote v dreve.Technická špecifikácia zariadenia je súčasťou súťažných podkladov.