Vertikálne 5-osé obrábacie centrum
Predmetom zákazky je kúpa, doprava, montáž, a uvedenie do prevádzky so zaškolením obsluhy vertikálneho 5-osého obrábacieho centra. Podrobný opis predmetu zákazky sa nachádza v časti B. Súťažných podkladov.
Poptávám dokumentaci ke starším obráběcím strojům
Hledáme dodavatele průvodní dokumentace starších obráběcích strojů - stojanové vrtačky, stojanové a stolní brusky, brusky nástrojové-SSSR
Dodávka tryskacích strojů
Předmětem výběrového řízení je dodávka 2 ks tryskacích stroje pro tryskání pružin za účelem jejich přípravy před povlakováním a jejich zpevnění včetně balení, dopravy, instalace, zprovoznění, servisu, technické podpory a zaškolení obsluhy v sídle zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění.
Technické vzdělávání – SOŠ a SOU Roudnice nad Labem
Veřejná zakázka je rozdělena podle § 35 a § 101 zákona na 3 části s názvem: 1. část: Stroje 2. část: Přístroje a nástroje 3. část: Interaktivní systém přičemž každý účastník zadávacího řízení může podat nabídku na jednu, dvě nebo všechny části zakázky a každá část zakázky bude posuzována a hodnocena samostatně.
Technické vzdělávání – OA a SOŠ generála Františka Fajtla Louny - Stroje
Předmětem plnění je dodání CNC soustruhu, CNC frézky s příslušenstvím a CNC simulátoru s řídicím systémem do učebny strojní mechanik Obchodní akademie a Střední odborné školy generála Františka Fajtla, Louny, p.o., Osvoboditelů 380, 440 58 Louny. Podrobná specifikace strojů včetně jejich popisu, technických parametrů, usazení na místo a ...
Inovatívne technológie EmbraCo
Predmetom zákazky je dodávka tovarov: 1. Linka odstredivého liatia rotorov Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou týchto súťažných podkladov.
Dodávka řezacího deskového plotteru
Předmětem výběrového řízení je dodávka řezacího deskového plotteru včetně balení, dopravy, zprovoznění, instalace, zkušebního provozu, zajištění servisu a zaškolení obsluhy v provozovně zadavatele.
Modernizace strojního vybavení dílen strojního obrábění a svařovny
Předmětem této veřejné zakázky je modernizace strojního vybavení a obměna stávajících svářecích strojů a dále poskytnutí všech souvisejících služeb nezbytných ke splnění veřejné zakázky.
Univerzálna hrotová brúska
Predmetom zákazky je dodávka Univerzálnej hrotovej brúsky. Predmetné zariadenie slúži na programovo riadené brúsenie vonkajších a vnútorných rotačných plôch rovných (valcových), tvarových a kužeľových plôch s veľmi jemnou drsnosťou opracovania a s veľmi veľkými presnosťami až 0,001 mm. Je to konečná operácia pri výrobe dielcov, bez takéhoto ...
Sigmundova střední škola strojírenská, Lutín  –  Modernizace školních dílen
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž nových strojů do modernizovaných školních dílen Sigmundovy střední školy strojírenské Lutín. Modernizované dílny budou vybaveny následujícími novými stroji: - frézka univerzální (7 ks) - frézka vertikální - nástrojářská (2 ks) - soustruh hrotový univerzální (13 ks) - bruska hrotová (1 ...
Dodávka CNC strojů a nástrojů v rámci projektu - Podpora výuky CNC obrábění
Předmětem veřejné zakázky je dodávka (vč. dopravy, instalace) CNC strojů a nástrojů pro 4 organizace zřizované Moravskoslezským krajem, v rámci projektu předloženého do výzvy č. 33 Infrastruktura středních škol a vyšších odborných škol (SVL) Integrovaného regionálního operačního programu, prioritní osa Zkvalitnění veřejných služeb a ...
COV LK strojírenství a informatiky - SPŠ Česká Lípa, p.o. - technologie
Předmětem plnění dodávka zařízení specifikovaného v zadávací dokumentaci a vystěhování, uskladnění a opětovné nastěhování stávajících technologií umístěných v areálu dílen Střední průmyslové školy, Česká Lípa, Havlíčkova 436, příspěvková organizace. Podrobný popis je uveden v příloze č. 4 zadávací dokumentace - v dokumentu „Technická zpráva - ...
Nákup pětiosého CNC obráběcího centra s naklápěcím karuselovacím stolem pro Výzkumné centrum ABO
Nákup pětiosého CNC obráběcího centra s naklápěcím karuselovacím stolem.
Nové technologické zariadenia spoločnosti PENTA SLOVENSKO, s.r.o. IV.
Nákup nových technologických zariadení, ktoré budú určené pre nový výrobný program, zameraný hlavne na produkty pre automobilový priemysel (výroba nástrojov, foriem a presných súčiastok), strojársky priemysel (návrh a výroba komponentov a celkov do výrobných liniek, nástroje na obstrih hliníkových výliskov) a opravy, úpravy a údržba foriem ...
EDM hlbička
Jedná sa o obstaranie EDM hlbičky. Ide o hĺbiaci obrábací stroj slúži na vysokorýchlostné strojové obrábanie - hĺbenie obrobkov. Podrobný opis a požiadavky na predmet zákazky viď v súťažných podkladoch najmä v časti D - Opis predmetu zákazky.
Technológia vrátane nástroja na lisovanie 550 mm nárazníka a stláčacie zariadenie
Predmetom zákazky je dodanie zariadení a príslušenstiev v rámci inovácie v ťažkom strojárstve infraštruktúra2. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Sústružnícke centrum (jednovretenové pre možnosť opracovania aj frézovaním a vŕtaním)
Predmetom zákazky je dodanie zariadení a príslušenstiev v rámci inovácie v ťažkom strojárstve infraštruktúra1. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
SOU Svitavy - dodávka strojního vybavení
Dodávka strojního vybavení pro školní dílny pro obory Mechanik plastikářských strojů, Nástrojař a Mechanik seřizovač CNC.
Rozšíření výrobní kapacity
CNC hydraulický ohraňovací lis – dodávka včetně montáže a zprovoznění
Zvýšenie konkurencieschopnosti a inovatívneho potenciálu spoločnosti BJ Energy s.r.o.
Predmetom zákazky je dodávka nasledovných zariadení: 1. Hydraulický ohraňovací lis (1 ks) 2. Stolová horizontálna vyvŕtavačka (1 ks) 3. Dvojstĺpová pásová píla (1 ks) 4. Kompresorová stanica (1 ks) 5. Zdvíhacia technika s príslušenstvom (1 ks) 6. Pulzný zvárací zdroj (1 ks) Vrátane dopravy, osadenia, zapojenia, skúšobnej prevádzky a ...
Vstřikovací lis
Předmětem výběrového řízení je dodávka vstřikovacího lisu vč. balení, dopravy, instalace, zprovoznění, zkušebního provozu, uživatelské podpory a zaškolení uživatelů v sídle zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Univerzálna brúska s CNC riadením
Predmetom zákazky je kúpa tovaru - brúsky. Jedná sa o univerzálnu brúsku s CNC riadením, ktorá bude plniť výchovno vzdelávací účel, konkrétne výučba procesu brúsenie na strednej odbornej škole.
CNC vodorovná vyvrtávačka
Predmetom zákazky je dodávka nasledovných zariadení: 1) CNC vodorovná vyvrtávačka 2) CNC sústruh Predmet zákazky je rozdelený do 2 samostatných častí, pričom uchádzač môže predložiť cenovú ponuku na jednu alebo obe časti predmetu zákazky. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
CNC 5- osé frézovacie centrum
Predmetom zákazky je dodávka nasledovných zariadení: 1. CNC 5- osé frézovacie centrum (1 ks) Vrátane dopravy, osadenia, zapojenia a skúšobnej prevádzky. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou týchto súťažných podkladov.
Laserový rezací stroj
Predmetom zákazky je nákup technológie pre projekt Rozvoj spoločnosti LIAZ, spolufinancovaného z Operačného programu: Výskum a inovácie, kód výzvy OPVal-MH/DP/2017/3.3.1-08, vyhlásenej Ministerstvom hospodárstva Slovenskej republiky, na základe podanej žiadosti o poskytnutie nenávratného finančného príspevku, vrátane dopravy do miesta dodania ...