CNC obrábacie pracovisko
Predmetom zákazky je dodávka obrábacieho pracoviska s príslušenstvom.
Nákup technológií pre Zlieváreň SEZ Krompachy
Predmetom zákazky je obstaranie 1 ks briketovacieho licu, 1 ks otryskávacieho stroja a 1 ks zariadenia na výrobu jadier podľa priloženej technickej špecifikácie.
Automatizácia výrobného procesu v spoločnosti VIENA INTERNATIONAL, s.r.o.
Predmetom zákazky je dodávka tovarov: 1. Automatická frézovacia linka 5-osá; 3 paletová s príslušenstvom - 2 ks 2. Frézarsko sústružnícka linka 5-osá 1 ks 3. Multiosá sústružnícko - frézarská linka s príslušenstvom 1 ks Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou súťažných podkladov.
Obstaranie vodorovného frézovacieho a vyvrtávacieho stroja
Predmetom obstarania je inovatívna technológia do procesu výroby a to 1 ks VODOROVNÉHO FRÉZOVACIEHO A VYVRTÁVACIEHO STROJA. Technická špecifikácia je súčasťou súťažných podkladov.
Inteligentné inovácie výrobného procesu alu - one SLOVAKIA
Predmetom zákazky je dodanie automatického obrábacieho centrá. Zákazka je rozdelená na tri logické celky. Bližšie informácie v súťažných podkladoch.
Zavádzanie inteligentných inovácií v spoločnosti SAVE-TECH, spol. s r.o.
Predmetom zákazky je dodávka 5-osého frézovacieho centra. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Inteligentné inovácie vo výrobnom procese žiadateľa WUSAM, a.s.
Predmet zákazky pozostáva z jedného logického celku: Logický celok č.1 :Horizontálny frézovací a vyvrtávací stroj - 1 ks.
Transformácia výroby tvarovo zložitých nástrojov z konvenčných na exponenciálne technológie
Predmetom zákazky je dodanie tovarov na vyššie uvedený predmet zákazky v členení: 1. časť: 3D PROTOTYPY Základný stroj: 3D Skener Príslušenstvo: 3 D skenera Základný stroj: 3D Tlačiareň Príslušenstvo: 3 D tlačiarne 2.časť: 3D-FINÁLNE OPRACOVANIE Základný stroj: uhlovacia brúska Príslušenstvo uhlovacej brúsky Základný stroj: 3D CNC ...
Nákup Inovatívnej technológie - CNC stroj na spracovanie PUR pien
Predmetom zákazky je dodávka Inovatívnej technológie - CNC stroj na spracovanie PUR pien. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti B. Opis predmetu zákazky Súťažných podkladov.
Modernizace odborných učeben pro praktickou výuku žáků strojírenských oborů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zařízení a vybavení odborných učeben pro výuku žáků strojírenských oborů. Celková zakázka je rozdělena na 2 části: ČÁST 1 – „Vybavení odborné učebny – strojní“ ČÁST 2 – „Vybavení odborné učebny – mechanik opravář motorových vozidel“ Podrobná specifikace předmětu plnění jednotlivých částí veřejné zakázky ...
Obstaranie technológií pre Eurotron components, a.s.
Predmetom zákazky je automatická linka pre osadzovanie DPS metódou povrchovej montáže (SMT výrobná linka) a zariadenie pre depanelizáciu delenie DPS. Presná požadovaná špecifikácia technológií je súčasťou súťažných podkladov.
COV LK strojírenství a informatiky - SPŠ Česká Lípa, p.o. - dílenské vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zařízení specifikovaného v zadávací dokumentaci.
CNC obrábacie centrum
Predmetom zákazky je dodanie technologických zariadení na opracovanie kovov, vrátane ich dopravy na miesto dodania, montáže zariadení a ich uvedenia do prevádzky a zaškolenia personálu na obsluhu týchto zariadení.
Obstaranie inovatívnej technológie do kovobrábacieho procesu
"Predmetom zákazky je nákup dvoch 3- osích CNC obrábacích centier podľa požadovanej technickej špecifikácie, ktorá je súčasťou súťažných podkladov. Zákazka ke rozdelená na 2 časti: časť č.1 - 3 osé CNC vertikálne centrum x=1000 mm časť č.2 - 3 osé CNC vertikálne centrum x = 1300 mm
Zvýšenie technologickej úrovne v spoločnosti M T J interiér, s.r.o.
Predmetom zákazky je dodávka inovatívnej technológie, ktorá sa skladá z 2 logických celkov a to : 1. Laserový rezací stroj a 2. Hydraulický CNC ohraňovací lis. Podrobný opis predmetu zákazky sa nachádza v časti B. súťažných podkladov.
Nákup technologie DAKR spol. s r.o. - CNC soustruh
Předmětem zakázky je dodávka, instalace, zaškolení obsluhy a uvedení do užívání 1 ks CNC soustružnického centra s protivřetenem, osou Y, poháněnými nástroji a příslušenstvím.
CNC rezací plazmový stroj
Predmetom zakazky je dodanie CNC rezacieho plazmového stroja. Blizsia specifikacia predmetu zakazky sa nachadza v sutaznych podkladoch a ich prilohach.
Pořízení vybavení pro odborné učebny – modernizace CNC zařízení, 3D zařízení včetně SW, rekonstrukce
Předmětem zakázky je pořízení vybavení pro odborné učebny SPŠE v Mohelnici, tj. dodání nábytku (skříní, nízkých skříněk, pracovních a dílenských stolů), ICT/AV (notebooků, IP kamer vnitřních a vnějších, dataprojektorů a projekčních pláten, ozvučení, tiskáren), obráběcích a tvářecích strojů (sloupová vrtačka a CNC frézka) a dále zajištění ...
COV LK strojírenství a informatiky - SPŠ Česká Lípa, p.o. - IT
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zařízení specifikovaného v zadávací dokumentaci.
Dodávka strojního vybavení speciálních učeben
Předmětem zakázky je dodávka strojního vybavení pro potřeby výuky. Jedná se o: Část 1: - Soustruh na kov - Čerpadlo chladící kapaliny - Otočný hrot s kuličkovým ložiskem - Sada nožů na kovosoustruhy - Kombinovaná bruska - Kotoučová pila se spodní frézkou Bližší specifikace je uvedena v příloze č. 1 těchto zadávacích podmínek. Termín ...
Podpora výroby kompozitných armatúr v ComRebars Slovakia, s. r. o.
podpora výroby kompozitných armatúr Logický celok pozostáva z nasledujúcich zariadení (súčastí): Podávač sklenného vlákna, Aplikátor živice, Viaczónová pec na sieťovanie, Modul chladenia, Integrovaný automatický modul pohonu, Modul konštrukcie, tvorby jadra tyče, Automatický modul tvarujúci aktívnu matricu, Modul pohonu ohýbaných prvkov, ...
Frézovací stroj s pojazdovým stojanom
Predmetom zákazky je obstaranie frézovacieho stroja s pojazdovým stojanom, CNC sústružníckeho centra, univerzálnej drátovej rezačky, portálového meracieho stroja a programového balíka pre CAD a CAM podporu výroby podľa technickej špecifikácie, ktorá je súčasťou súťažných podkladov.
Vertikálne CNC frézovacie 3-osé centrum + príslušenstvo
Predmetom obstarávania je dodávka špeciálnych technologických zariadení ako súčasť rozširovania výrobného procesu v prevádzke spoločnosti BW Hydraulics a.s. o výrobu hydraulických komponentov. Podrobný popis a technická špecifikácia je uvedená v Súťažných podkladoch.
Nákup technologického zariadenia
Predmetom zákazky je dodávka a inštalácia technologického výrobného zariadenia nevyhnutného na modernizáciu a rozšírenie produkcie spoločnosti spolufinancovaná z Operačného programu Výskum a inovácie.
Inovácia hrubej deliacej linky v spoločnosti BarCom spol. s r.o.
Predmetom zákazky je Rovnačka do hrubej deliacej linky Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou súťažných podkladov.