Logický celok 1: technologická linka na depozíciu viazaného kovu v počte 2 ks
Technologické linky na trojrozmerné vrstvenie kovu do priestorových objektov a následné odstránenie spojiva a sintráciu. Podrobné technické parametre a požiadavky sú uvedené v súťažných podkladoch.
5-ti osé obráběcí centrum
Předmětem výběrového řízení je dodávka 5-ti osého obráběcího centra vč. příslušenství, balení, dopravy, instalace, zprovoznění, zkušebního provozu, uživatelské podpory a zaškolení obsluhy v sídle zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Zavedenie inovácie výrobného procesu v spoločnosti UNIMONT – VMS, s.r.o.
Predmetom obstarávania je kúpa Vertikálneho troj-osého portálového CNC frézovacieho centra s pevným stolom vrátane príslušenstva, dopravy, montáže zariadenia a jeho uvedením do prevádzky. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou súťažných podkladov.
CNC trojosý sústruh s poháňanými nástrojmi pre sústružené diely do priemeru 80 mm
Predmetom zákazky je dodávka nasledovných zariadení: 1. CNC trojosý sústruh s poháňanými nástrojmi pre sústružené diely do priemeru 80 mm; 2. CNC trojosý sústruh s poháňanými nástrojmi pre sústružené diely do priemeru 50 mm; 3. Automatická pásová píla; 4. Stĺpová vŕtačka. Vrátane dopravy, osadenia, zapojenia a skúšobnej prevádzky. Predmet ...
Zvýšenie technologickej úrovne spoločnosti PRAKON spol. s r.o.
Predmetom zákazky je dodávka nasledovných zariadení: 1) CNC Fréza 2) CNC Sústruh 3) Vertikálne obrábacie centrum Predmet zákazky je rozdelený do 3 samostatných častí (logických celkov), pričom uchádzač môže predložiť cenovú ponuku na jednu alebo viac časti predmetu zákazky. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Hydraulický ohraňovací lis
Dodávka modernej obrábacej techniky za účelom diverzifikácie výroby spoločnosti.
5-osé frézovacie centrum
Vertikálne CNC frézovacie zariadenie vybavené riadiacim systémom pre použitie CNC programov.
CNC sústruh s lunetou
Predmetom zákazky je dodanie zariadení a príslušenstiev v rámci projektu Technologické centrum pre mechanické opracovanie. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Dodávka CNC ohýbacího stroje
Předmětem výběrového řízení je dodávka CNC ohýbacího stroje určeného k ohýbání kovových plechů včetně, balení, dopravy, instalace, zprovoznění, servisu, technické podpory a zaškolení obsluhy v sídle zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění.
CNC vláknový laserový rezací stroj so systémom automatickej výmeny paliet
Predmetom zákazky je CNC vláknový laserový rezací stroj so systémom automatickej výmeny paliet Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou súťažných podkladov
Modernizácia výroby prídavných zariadení pre stavebné stroje
Verejný obstarávateľ plánuje nákup technológie za účelom modernizácie výroby prídavných zariadení pre stavebné stroje. Konkrétne ide o CNC páliaci stroj PLAZMA, ktorý pozostáva: 1, CNC páliaci stroj- 1ks 2, Naklápací plazmový agregát-1ks 3, Svetelná dióda-1ks 4,Plazmový zdroj-1ks 5,Odsávací stôl -1ks 6,Filtračné zariadenie pre plazmový ...
Dodávka souboru zařízení a příslušenství pro kovoobrábění
Předmětem veřejné zakázky je dodávka NC vysokotlakého svěráku a svěráku, se sadou čelistí a konzolí, jako příslušenství kovoobráběcích strojů. Základní technické parametry jsou specifikovány v zadávací dokumentaci.
Stroje na zprac. plechů, SAE
Hledáme tradiční české stroje na zpracování plechů jako: 1. ohraňovací lisy 3000mm až do 8mm 2. ohraňovací lis 2500mm x 3mm 3. ohraňovací lis 1500mm x 3mm 4. stříhací zař. 3000mm x 8mm 5. stříhací zař. 2500mm x 3mm 6. lisy 15 až 20 tun.
Dodávka víceosého frézovacího centra
Víceosé frézovací centrum pro výrobu forem
Dodávka CNC 5 osého obráběcího centra a příslušenství pro společnost TRIMA EDM s.r.o.
Předmětem výběrového řízení je zakázka na dodávku na místo plnění zakázky, instalace, zprovoznění, zaškolení obsluhy CNC frézovacího obráběcího centra, včetně nezbytného příslušenství.
Centrum přesného strojírenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 39 kusů nových a nepoužitých konvenčních obráběcích strojů a 2 kusů nových a nepoužitých CNC strojů. Předmětem veřejné zakázky je také: a) doprava předmětu plnění do místa plnění b) vyložení strojů z přepravného vozidla vysokozdvižným vozíkem a doprava strojů do místa umístění v hale dílen odborného výcviku v ...
Zariadenie pre laserové označovanie výrobkov III
Obstarávané inovatívne zariadenie pre laserové označovanie výrobkov sa vyznačuje vysokou univerzálnosťou použitia v oblasti laserového označovania výrobkov. Obsahuje meranie teplotného profilu označovacej komory zariadenia tak, aby pri zvýšení teploty nad definovanú hodnotu zariadenie prešlo do režimu chladenia alebo bolo na nevyhnutnú ...
CNC brúska pre profilové brúsenie polkruhových drážok nosných telies s príslušenstvom
Predmetom zákazky je CNC brúska pre profilové brúsenie polkruhových drážok nosných telies s príslušenstvom Bližšia špecifikácia je v súťažných podkladoch
Dodávka pásové pily na kov
Dodávka pásové pily na kov pro max průměr řezu cca 350mm
Dodávka 2 ks ohraňovacích lisů 35 tun / 1000 mm
Dodávka a zprovoznění 2 ks ohraňovacích lisů 35 tun / 1000 mm
Dodávka CNC ohraňovacího a vysekávacího lisu pro firmu PPI - protipožární dveře s.r.o.
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka CNC ohraňovacího lisu a CNC vysekávacího lisu pro potřeby společnosti PPI dveře. Zadavatel požaduje, aby dodávané stroje splňovali minimální požadavky na technické parametry a vybavení, které jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Pracoviště 3D tisku kovových materiálů metodou DLMS
Předmětem této Veřejné zakázky je dodávka Pracoviště 3D tisku kovových materiálů metodou DLMS. Toto Pracoviště 3D tisku kovových materiálů metodou DLMS musí mít funkce a musí splňovat požadavky Zadavatele stanovené v Technické specifikaci plnění, která tvoří Přílohu č. 1 této Zadávací dokumentace.
Inovácia výrobného procesu v spoločnosti CDL, spol. s r.o. – Logický celok č.1
Jedná sa o dodanie tovaru : 5-osé vertikálne frézovacie centrum, 1ks Podrobné požiadavky na predmet zákazky viď v súťažných podkladoch , najmä v časti D - Opis predmetu zákazky.
Dodávka a montáž 1 ks pětiosé CNC nástrojové brusky včetně šestiosého průmyslového robota
Dodávka a montáž 1 ks pětiosé CNC nástrojové brusky včetně šestiosého průmyslového robota. Jedná se o dodávku nového stroje.