Dodanie a montáž laserového páliaceho stroja
Predmetom zákazky je dodanie a montáž laserového páliaceho stroja, ktorý sa bude využívať pri príprave tvarovo zložitejších oceľových súčiastok. Požiadavkou je, aby laserový páliaci stroj spracovával plechy o rozmere 3 x 1,50 m. Stroj má pozostávať zo samostatného priestoru vypaľovania, kde sa po dvoch krajných vedeniach bude pohybovať páliaci ...
Vybudovanie a skvalitnenie technického vybavenia odborných učební ZŠ Sološnica – nákup tovarov
Predmetom zákazky je dodanie vybavenia učební v ZŠ Sološnica : -jazykovej učebne typizovanými zostavami pre 17 žiakov a učiteľa, interaktívny projektor s tabuľou a perom, softver,digitálne jazykové laboratórium -knižnice technickým a technologickým vybavením, najmä PC zostvami, notebookmi, knižnično- informačným systémom, ďalším ...
Technologický úsek velkoplošných dílců– rozděleno na části
Předmětem veřejné zakázky je dodávka „2. Technologického úseku velkoplošných dílců– rozděleno na části“, které jsou popsány podrobně v technické specifikaci v přílohách č. 2a, 2b a 2c této Výzvy k podání nabídek a v souladu s dalšími požadavky zadavatele dle zadávacích podmínek.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Upínače nástrojů
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (upínačů nástrojů) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Lineární vedení
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (lineárního vedení) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Vyráběné díly
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (vyráběných dílů) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.
Pořízení horizontální vyvrtávačky
Předmětem je pořízení stroje s příslušenstvím pro přesné obrábění rozměrných a složitých obrobků, vrtání, vyvrtávání, frézování a čelní soustružení deskových a skříňových součástí dle technické specifikace uvedené v příloze č. 2 zadávací dokumentace.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Lednice
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (lednic) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Krytování robota
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (Krytování robota) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Křížová ložiska
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (křížových ložisek) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Výměna nástrojů ATC
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (Výměna nástrojů ATC) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.
Technológia na inováciu výroby - Rezanie
Predmet zákazky pozostáva z dodania a uvedenia do prevádzky zariadení slúžiacich na obrábanie kovu.
Horizontálna pásová píla
Predmetom tejto zákazky je kúpa 1 ks nového zariadenia, t.j. horizontálnej pásovej píli určenej na porez kmeňov z mäkkého a tvrdého dreva vrátane dodania na miesto realizácie, t.j. dodanie zariadenia do miesta umiestnenia, osadenie zariadenia a jeho zapojenie, t.j. zapojenie do existujúcich rozvodov médií kupujúceho elektrická energia, voda, ...
Modernizácia strojárskej dielne
Nákup zariadení pre modernizáciu praktického vyučovania v rámci vzdelávacieho procesu, konkrétne sa jedná o takéto vybavenie strojárskej dielne: 1.CNC vertikálne obrábacie centrum -1 ks 2.Frézovačka 6 ks 3.Príslušenstvo k frézovačkám 1 sada 4.Sústruh 6 ks 5.Príslušenstvo k sústruhom - 1 sada Podrobný popis zákazky a požiadavky na predmet ...
Inovácia procesu brúsenia kovových dielov v spoločnosti A.G.E.S. s.r.o. Olcnava
Predmetom zákazky je dodávka zariadenia: Univerzálna hrotová brúska s CNC riadením určená na brúsenie na guľato. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou súťažných podkladov.
Střední průmyslová škola Otrokovice – přístavba a vybavení odborných dílen
Předmětem veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 16 částí, jsou dodávky strojů, učebních pomůcek, konektivity a interiéru.
Elektroerozívna drôtová rezačka
Predmetom zákazky je dodávka dvoch logických celkov a to : 1.Elektroerozívna drôtová rezačka- 1 ks 2.CO2 laser- 1 ks
Automatizovaný výrobný proces na výrobu 5-osích frézarských dielov
Predmet zákazky je rozdelený do troch samostatných častí (logických celkov): 1. Automatizovaný výrobný proces na výrobu 5-osích frézarských dielov, 2. Automatizovaný výrobný proces na výrobu sústružnícko-frézarských dielov, 3. Robot (2ks). Ucházdač môže predložiť ponuku na jednu alebo viac častí predmetu zákazky. Bližšie inforácie sú uvedené ...
Laserový rezací stroj
Predmetom zákazky je dodávka inovatívnej technológie, ktorá sa skladá z 2 logických celkov a to : 1. Laserový rezací stroj a 2. Hydraulický CNC ohraňovací lis. Podrobný opis predmetu zákazky sa nachádza v časti B. súťažných podkladov.
Dodávka PICK-UPu pro obráběcí stroje – KNOMI, společnost s ručením omezeným
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž 9ks PICK UPů pro obráběcí stroje dle specifikace uvedené v ZD.
Zavedenia inteligentných inovácii vo výrobe spoločnosti TATRAMAT QUASAR
Predmetom zákazky je zavedenia inteligentných inovácii vo výrobe spoločnosti TATRAMAT QUASAR: Dodanie zariadení: 1. CNC vertikálne obrábacie centrum 2. Rotačný skrutkový kompresor s príslušenstvom 3. Dávkovacia pec 4. Tlakový lejací stroj s príslušenstvom Podrobná špecifikácia zariadení tvorí súčasť príloh súťažných podkladov.
Inovácia výrobného procesu v spoločnosti MicroStep, spol. s r.o.
Predmetom zákazky je dodávka vertikálneho frézovacieho a vyvŕtavacieho centra. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Odihľovacie pracovisko
Predmetom zákazky je dodanie, inštalácia a uvedenie do prevádzky odihľovacieho pracoviska s príslušenstvom podrobne špecifikovaného v súťažných podkladoch.
Implementácia inteligentných riešení do výrobného procesu spoločnosti PPS Group a.s.
Predmetom zákazky je dodanie, osadenie a zapojenie tovaru pre potreby opracovania oceľových tabúľ. Bližšia špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch.
Horizontálne vyvrtávacie obrábacie centrá
Predmetom zákazky je dodanie horizontálnych vyvrtávacích obrábacích centier - 2 ks.