Inovace výuky CNC obrábění v SŠ TEGA Blansko
Předmětem veřejné zakázky je obměna, rozšíření a doplnění strojního vybavení pro výuku žáků SŠ TEGA Blansko. Což spočívá ve vybavení nové učebny CNC programování včetně softwarového vybavení a dále zajištění nových CNC strojů a technologie a nahrazení několika technicky a morálně zastaralých konvenčních strojů ve strojním parku.
Modernizace dílen na SOŠ TŽ – obráběcí stroje
Předmětem zakázky je modernizace infrastruktury pro střední vzdělávání spočívající zejména v modernizaci vybavení odborných učeben se zaměřením na klíčové kompetence – technické a řemeslné obory a související práce s digitálními technologiemi. Modernizace bude spočívat v pořízení nových fréz (6 kusů) a soustruhů (14 kusů) do dílny sloužící k ...
Vytvorenie podmienok pre rozvoj kreatívneho talentu a netechnologických inovácií
Predmetom zákazky je dodávka, dovoz a montáž Laserového 3D gravírovacieho zariadenia v počte 1 ks.
Zvýšenie konkurencieschopnosti CDL, spol. s r.o. inováciou výrobného procesu
Jedná sa o obstaranie EDM hlbičky. Ide o hĺbiaci obrábací stroj, ktorý slúži na vysokorýchlostné strojové obrábanie - hĺbenie obrobkov. Podrobný opis a požiadavky na predmet zákazky viď v súťažných podkladoch najmä v časti D - Opis predmetu zákazky.
Implementácia produktívnych technológií a rozšírenie výrobného potenciálu
Predmetom zákazky je dodávka tovarov: Logický celok 1: Pružná výrobno-montážna bunka s príslušenstvom Logický celok 2: Pružná výrobno-kontrolná bunka s príslušenstvom Logický celok 3: Pružná výrobno-diagnostická bunka s príslušenstvom Predmet zákazky je rozdelený do 3 samostatných častí, pričom uchádzač môže predložiť ponuku na jednu alebo ...
Multifunkční obráběcí stroj
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka Multifunkčního obráběcího stroje koncepčně vycházejícího z frézovacího stroje s pěti řízenými pohybovými osami, který je rozšířen o funkcionalitu soustružnickou na otočném stole. Multifunkční obráběcí stroj musí mít funkce a musí splňovat požadavky zadavatele stanovené v Technické specifikaci plnění, ...
Inovácia produkčného procesu - významné zlepšenie produkčnej činnosti
Horizontálne vyvrtávacie obrábacie centrum - základ stroja, príslušenstvo (software, obrobková sonda) a ďalšie súčasti obstarávaného zariadenia (doprava, inštalácia). Ide o súvisle riadený stolový frézovací a vyvŕtavací stroj s výsuvným vretenom, pevným stojanom a krížovo prestaviteľným stolom v lineárnych osiach pre obrábanie obrobkov.
5-osé CNC obrábacie centrum portálovej konštrukcie s pevným stolom
Predmetom zákazky je dodávka a inštalácia 1 ks 5-osého CNC obrábacieho centra portálovej konštrukcie s pevným stolom.
CNC hrotový sústruh
Jedná sa o obstaranie tovarov v nasledovných častiach predmetu zákazky: 1.časť predmetu zákazky: CNC hrotový sústruh, 2.časť predmetu zákazky: CNC frézovacie a vŕtacie centrum - typ 1, 3.časť predmetu zákazky: CNC frézovacie a vŕtacie centrum - typ 2. Podrobné požiadavky na predmet zákazky viď v súťažných podkladoch v časti D - Opis predmetu ...
Nákup laserového rezacieho stroja
Nákup laserového rezacieho stroja - Podrobný opis zákazky je špecifikovaný v súťažných podkladoch
SOU Svitavy – dodávka univerzálního hrotového soustruhu a univerzální konzolové frézky
Dodávka univerzálního hrotového soustruhu a univerzální konzolové frézky pro školní dílny pro obory Mechanik plastikářských strojů, Nástrojař a Mechanik seřizovač CNC.
SOU Svitavy – dodávka erozivní drátové řezačky a CNC hloubičky
Dodávka erozivní drátové řezačky a CNC hloubičky pro školní dílny pro obory Mechanik plastikářských strojů, Nástrojař a Mechanik seřizovač CNC.
Bruska na plocho
Předmětem zakázky je dodávka brusky na plocho dle specifikace zadavatele vč. balení, dopravy do sídla zadavatele, příslušenství a zaškolení obsluhy zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Plazmový rezací stroj
Modernizácia procesu výroby a priemyselného parku a s tým spojený nákup zariadení: 1. Plazmový rezací stroj 2. Hydraulická zakružovačka plechu 3. CNC hydraulický ohraňovací lis Dodanie zariadení spolu s príslušenstvom, dopravou a montážou / inštaláciou zariadení
CNC Vláknový laserový rezací stroj
Predmet zákazky pozostáva z dodania a uvedenia do prevádzky technologických zariadení určených na výrobu dielov pre motorové vozidlá, autobusy a poľnohospodárske stroje.
CNC Dierovací stroj
Predmetom zákazky je CNC Dierovací stroj EUROMAC STX Flex 12 1250/3-2500 alebo ekvivalent Technológia, ktorá umožňuje produktívne opracovanie plechu s výsledkom tvarovo pestrých, kombinovaných a zložitých výstrižkov na jednom stroji .
RIFT - přístrojové vybavení etapa 1
Zadavatel realizuje Projekt s názvem "RIFT - Rozvoj infrastruktury Fakulty technologické". V rámci Projektu má být dodáno přístrojové vybavení podle SPECIFIKACE. Dodané přístroje musí být nové, nikoliv prototypy, nikoliv demo verze. Součástí předmětu plnění je doprava, instalace nebo montáž, uvedení do provozu, prověření funkčnosti, předvedení ...
CNC sústruh
Predmetom zákazky je dodanie CNC sústruhu a CNC horizontálne obrábacie centrum vrátane príslušenstva do strojárskej výroby. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Stroj na rezanie vodným lúčom s abrazívom
Predmetom zákazky je dodanie Stroja na rezanie vodným lúčom s abrazívom - 1 ks, na veľmi presné delenie kovov, skla a plastov.
Posilnenie konkurencieschopnosti technologickou inováciou v spoločnosti CENTEX RS, spol. s r.o.
Predmet zákazky pozostáva z trinástich častí Fréza Rozvod vzduchu s pneumatickým náradím Montážny priestor Odsávanie výfukových plynov Olejové hospodárstvo Vyvažovačka kolies Sťahovák na pneumatiky Pneumaticko-hydraulický zdvihák Sústruh Umývací stôl Sada náradia Vŕtačka Mostový žeriav Bližšia špecifikácia je uvedená v ...
Nákup CNC rezacieho stroja - KOVSTOL s.r.o.
Predmetom zákazky je obstaranie CNC rezacieho stroja na presné delenie plameňom a plazmou. Technická špecifikácia technológie je súčasťou súťažných podkladov.
Striekací automat vrátane  sušiaceho UV tunela
Nákup inovatívnej technológie do výroby reklamnej tlače. Jedná sa o obstaranie 3 ks (3 logické celky) zariadení vrátane dovozu na miesto a montáže. Predmet zákazky pozostáva z: 1 ks Striekací automat vrátane sušiaceho UV tunela, 1 ks Stolová UV LED tlačiareň a 1 ks CNC 3D frézovací a rezací stroj. Podrobný opis a technická špecifikácia predmetu ...
5-osé zvislé CNC obrábacie centrum
Predmetom zakázky je dodávka zariadenia: 5-osé zvislé CNC obrábacie centrum. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
CNC laserový vláknový rezací stroj
Predmetom zákazky je dodávka technológie: - 1 ks CNC laserový vláknový rezací stroj - 1 ks Robotizované zváracie pracovisko Predmet zákazky je rozdelený na dve časti, pričom uchádzač môže predložiť ponuku na jednu alebo obe časti predmetu zákazky. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.