Pořízení simulátoru mimořádných událostí II
Předmětem veřejné zakázky je pořízení specializované techniky určené k nácviku péče o pacienty pro organizaci Zdravotnická záchrannou služba Moravskoslezského kraje, p. o., za účelem posílení její odolnosti, vybavenosti a připravenosti reagovat na dopady krize související s pandemií COVID-19. Pro podporu poskytování přednemocniční neodkladné péče ...
Monitorovací systémy, znovuvyhlášení části 2
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka monitorovacích systémů do Svitavské nemocnice včetně příslušenství.
Upgrade systému respiratory gating na CT simulátoru Siemens SOMATOM Definition AS
Předmětem veřejné zakázky je upgrade systému respiratory gating na CT simulátoru Siemens SOMATOM Definition AS a provedení souvisejících služeb dle specifikace za podmínek uvedených v příloze 2 (Vzor smlouvy) zadávací dokumentace.
Spotřební materiál pro intervenční kardiologii 2022
Předmětem zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu pro intervenční kardiologii - supertenkých vodičů ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu čtyř let.
FN Motol - Spotřební materiál k robotickému systému da Vinci Xi II
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k robotickému systému da Vinci Xi určeného k provádění operačních výkonů s robotem, a to po dobu 48 měsíců dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží s jednotkovými cenami, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
REACT EU 98 - Nemocnice TGM Hodonín - VZ 5 - Dodávka videogastroskopu, videokolonoskopu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka endoskopických přístrojů, a to: a) Videogastroskop (3 ks), b) Videokolonoskop (3 ks), c) Videoduodenoskop (1 ks), d) Endoskopická věž (endoskopický systém) (1 ks), e) Sušící a skladovací skříň (1 ks) pro gastroenterologickou ambulanci Nemocnici TGM Hodonín, příspěvkovou organizaci dle podrobné ...
Pořízení RTG přístrojů pro ONN II
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 5 částí, je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení s cílem vybavení (modernizace a obnovy) pracoviště nemocnice Oblastní nemocnice Náchod a.s. souborem zdravotnických prostředků přístrojového charakteru.
Skiagrafické přístroje
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 kusů skiagrafických přístrojů včetně záručního a pozáručního servisu.
Ultrazvukový přístroj do Orlickoústecké nemocnice
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka ultrazvukového přístroje pro urologickou ambulanci Orlickoústecké nemocnice.
Ultrazvukový přístroj pro chirurgii
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka nového (nikoliv repasovaného) zdravotnického prostředku_1 ks ultrazvukového přístroje pro použití na chirurgickém oddělení zadavatele. Součástí předmětu plnění doprava do sídla zadavatele, montáž - uvedení do provozu a provedení potřebných zkoušek k uvedení do provozu ...
Mobilný operačný stôl s karbónovou doskou
Predmetom zákazky je dodávka komplexného vybavenia ERCP pracoviska. Súčasťou predmetu zákazky sú aj služby súvisiace s inštaláciou a dopravou na miesto určenia (spojená s vykládkou tovaru, likvidáciou obalov). Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, vrátane technických špecifikácií, je uvedené v prílohe č. 1 súťažných podkladov.
Konzole s centrifugálním čerpadlem pro mimotělní oběh
Předmětem veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky "Konzole s centrifugálním čerpadlem pro mimotělní oběh"
Vyhřívaná lůžka II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 2 ks vyhřívaných lůžek pro novorozence včetně příslušenství pro Gynekologicko-porodnické oddělení Nemocnice Žatec o.p.s.
Činidla a spotřební materiál pro elektroforetickou separaci proteinů v séru a moči
Předmětem plnění jsou průběžné a opakované dodávky činidel a spotřebního materiálu pro elektroforetickou separaci proteinů v séru a moči s následnou imunofixací v séru a moči a izoelektrickou fokusaci bílkovin séra a likvoru s následnou imunofixací spojené s výpůjčkou 2 potřebných zařízení s UPS.
Nemocnice TGM Hodonín - II. etapa projektu REACT EU 98 - Pojízdný RTG přístroj s C-ramenem
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodání, instalace a předvedení funkčnosti 2 ks pojízdného RTG přístroje s C-ramenem, které budou sloužit k použití na operačních sálech - traumatologie, ortopedie a chirurgie Nemocnice TGM Hodonín, příspěvková organizace. Součástí této veřejné zakázky je dále zaškolení sluhy (instruktáž) osobou k tomu ...
Dodávky jednorázových jednocestných endobronchiálních chlopní včetně zavaděčů chlopní
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových jednocestných endobronchiálních chlopní včetně zavaděčů chlopní, které jsou indikovány v případě volumredukčního zákroku u emfyzému, nebo v případě snahy o zaslepení nežádoucí komunikace dýchacích cest a pleurálního prostoru (dále jen „zboží“) pro Všeobecnou fakultní nemocnici v ...
Lůžka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění nového, nepoužitého zdravotnického vybavení: 30 ks lůžek pro intenzivní péči vč. 30 ks pasivních matrací a příslušenství a 14 ks lůžek pro intenzivní péči s laterálním náklonem vč. 14 ks aktivních matrací integrovaných a příslušenství. Předmětem veřejné zakázky je rovněž záruční servis ...
Dodávky diagnostik pro komplexní diagnostiku autoimunitních a hematologických onemocnění
Předmětem veřejné zakázky je zajištění systému pro komplexní diagnostiku systémových a orgánově specifických autoimunitních onemocnění s detekcí autoprotilátek a dále monitorování hematologických onemocnění metodou nepřímé imunofluorescence (NIF), enzymoimunoanalýzy (ELISA) a pomocí chemiluminiscenčního principu (CLIA) s bezplatnou výpůjčkou a ...
Rehabilitační přístroje
Dodání rehabilitačního vybavení dle přiložené zadávací dokumentace.
Speciální vozíky s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 ks nových “Odběrových vozíků vč. příslušenství“ a 3 ks nových „Převazových vozíků s příslušenstvím, včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodaným ZT a dodávek spotřebního zdravotnického materiálu. Bližší informace jsou uvedeny v Zadávací dokumentaci.
Rozvoj infektologického pracoviště Nemocnice Kyjov - II. etapa
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových zdravotnických přístrojů pro nemocnici Kyjov. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do šesti samostatných části ve smyslu § 35 a 101 zákona.
Lineární urychlovače
Předmětem veřejné zakázky je obměna dvou lineárních urychlovačů v Krajské nemocnice T. Bati ve Zlíně.
Nemocnice TGM Hodonín - II. etapa projektu REACT EU 98 - Ultrazvukové přístroje
Předmětem plněni této veřejné zakázky je dodání, instalace a předvedení funkčnosti: První část veřejné zakázky: 1 ks Ultrazvukový přístroj pro gynekologii v technické specifikaci uvedené v příloze č. 5 této zadávací dokumentace; Druhá část veřejné zakázky: 1 ks Ultrazvukový přístroj pro RDG oddělení v technické specifikaci uvedené v příloze č. ...
Dodávka lékařského nábytku a specifického mobiliáře pro LF OU III
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na dodávku lékařského nábytku a specifického mobiliáře pro LF OU III pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity v rámci projektu Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání, dále „OP VVV“, Simulační centrum "Cvičná nemocnice" s reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/ 0013366.
Stenty do tepen zásobující mozek
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky samoexpandibilních stentů do tepen zásobující mozek pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 4 let formou konsignačního skladu.