Dodávky jednorázových flexibilních video bronchoskopů s výpůjčkou digitálního video procesoru
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky veškerého spotřebního materiálu pro bronchoskopii prostřednictvím konsignačního skladu, (dále jen „zboží“) pro Všeobecnou fakultní 2 nemocnici v Praze (VFN). Předmět plnění je blíže specifikován v příloze těchto zadávacích podmínek č. 2 - Ceník a specifikace zboží. Více viz zadávací podmínky.
Dodávka ultrazvukových přístrojů do Nemocnice Blansko
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka diagnostických ultrazvukových přístrojů, vše v zadávací dokumentaci uvedené specifikaci a předpokládaných množstvích.
Dodávka zdravotnických přístrojů pro vybraná oddělení pediatrické nemocnice Zhvania III
Veřejná zakázka je součástí projektu zahraniční rozvojové spolupráce ČR s Gruzií s názvem „Zavedení služeb dětské dlouhodobé a paliativní péče v Gruzii“. Cílem projektu je zajištění služeb paliativní a dlouhodobé péče pro děti s život limitujícím onemocněním v Gruzii. V rámci plnění předmětu zakázky dodavatel dodá do Gruzie pro partnerskou ...
Ultrazvuky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka celkem 13 ks ultrazvukových přístrojů, a to: - Ultrazvuk - Interna I (1 ks) - Ultrazvuk - Interna II (1 ks) - Ultrazvuk - Pneumologie II (1 ks) - Ultrazvuk - ARIP (1 ks) - Ultrazvuk - Interna III (1 ks) - Ultrazvuk - Gynekologie I (1 ks) - Ultrazvuk - Gynekologie II (1 ks) - Ultrazvuk - COS (1 ks) - ...
Přístroje pro endoskopii operačních sálů
Předmětem části 1 této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks generátoru elektrochirurgického do Oblastní nemocnice Jičín a.s. Předmětem části 2 této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks cystoskopu flexibilního a 1ks cystoskopu rigidního do Oblastní nemocnice Jičín a.s.
FN Motol - 3 ultrazvukové přístroje
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka přístrojů a systémů pro Interní kliniku 2. LF UK a FN Motol a pro Kliniku zobrazovacích metod 2. LF UK a FN Motol, které budou dodány s veškerým příslušenstvím, bez nutností zakoupení dalších komponent.
Úpravna vody včetně servisu a dodávek SZM
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka úpravny vody a souvisejících zařízení pro hemodialyzační terapii: s předúpravnou vody, zařízením pro horkou desinfekci celého systému a zařízením pro míchání dialyzačních koncentrátů včetně instalací rozvodů pro permeát a dialyzační koncentráty., vč. zajištění záručního a následného pozáručního ...
C ramena
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnického zařízení_C ramen, jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu. Konkrétně se jedná o dodávku a) C-rameno - zesilovač obrazu (C rameno), 1 kus b) C-rameno FP 2,3 kW (C rameno), 1 kus c) C-rameno FP 25 kW (podvozek a C rameno) 1 kus
Elektrokoagulace
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových zdravotnických prostředků (11 ks elektrokoagulací a příslušenství) - blíže viz ZD
Stentgrafty kombinované s cévní protézou II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek SZM hybridních stentgraftů, určených k léčbě aneuryzmat, disekcí a specifických lézí hrudní aorty pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Přístroj pro perfuzi dárcovské ledviny IV
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace, uvedení do provozu 1 ks přístroje pro perfuzi dárcovské ledviny, zajištění záručního a pozáručního servisu, dodání veškerého spotřebního/opotřebitelného materiálu, a provedení instruktáže personálu, pro II. Chirurgickou kliniku FN Olomouc.
Pořízení přístrojů pro ARO a JIP
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 4 části, je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení s cílem vybavení (modernizace a obnovy) pracoviště nemocnice Oblastní nemocnice Náchod a.s. souborem zdravotnických prostředků přístrojového charakteru.
Dodávka modelů, simulátorů a trenažérů pro LF OSU II
Předmětem veřejné zakázky je dodání modelů, simulátorů a trenažérů pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity v rámci projektu Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání, dále „OP VVV“, Simulační centrum "Cvičná nemocnice" s reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013366. Výčet požadované techniky včetně technické specifikace a požadovaného ...
Servis a odborná údržba V
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je pozáruční servis a odborná údržba zdravotnické techniky a příslušenství, specifikovaných v příloze smlouvy č. 1 - Seznam přístrojů a cena servisu vč. BTK, umístěných na pracovišti Oční kliniky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze (VFN) na dobu 3 let dle ostatních zadávacích podmínek. • Předmět plnění ...
Nástroje chirurgické pro NCHIR operační sály - rozšíření stávajícího instrumentária
Předmětem veřejné zakázky je jednorázová dodávka chirurgických nástrojů pro Neurochirurgickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.
FN Motol - Dodávky diagnostických souprav pro vyšetřování na přístroji Scanner Agilent DNA
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky diagnostických souprav pro vyšetřování na přístroji Scanner Agilent DNA Microarray (přístroj je ve vlastnictví FN Motol) pro potřeby Ústavu biologie a lékařské genetiky FN Motol.
FN Motol - Samolepící pěnové krytí pro sakrální oblast
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky samolepícího pěnového krytí pro sakrální oblast.
Odborná údržba mycích, dezinfekčních a sterilizačních přístrojů polních nemocnic
Předmětem plnění VZ je provedení odborné údržby mycích, dezinfekčních a sterilizačních přístrojů polních nemocnic Agentury vojenského zdravotnictví dle přiložené zadávací dokumentace, čj, MO 450046/2022-551200.
Totální endoprotézy kyčelního a kolenního kloubu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky implantátů pro totální náhrady kyčelního a kolenního kloubu splňujících minimální technické podmínky stanovené v zadávací dokumentaci pro jednotlivé části veřejné zakázky.
Nemydriatická ultra-širokoúhlá sítnicová kamera s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 systému nemydriatické ultra-širokoúhlé sítnicové kamery s příslušenstvím pro Oční kliniku. , včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodaným ZT. Bližší informace jsou uvedeny v Zadávací dokumentaci.
Urologický RTG komplet
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového nepoužitého RTG kompletu pro urologickou diagnostiku a terapii, včetně souvisejícího vybavení a příslušenství. Součástí plnění je doprava, instalace, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy a bezplatný záruční servis.
Odborná údržba obecných zdravotnických prostředků polních nemocnic Agentury vojenského zdravotnictví
Předmětem plnění VZ je provedení odborná údržba obecných zdravotnických prostředků polních nemocnic Agentury vojenského zdravotnictví dle přiložené zadávací dokumentace, čj, MO 449518/2022-551200.
Obnova přístrojového vybavení pracovišť urgentní péče Mulačovy nemocnice - část 4.- ultrazvuky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových, nepoužitých, nerepasovaných přístrojů: Přenosný ultrazvukový přístroj pro urgentní a intenzivní péči - 2 ks, Hlavní nemocniční ultrazvukový přístroj pro diagnostiku a intervence včetně příslušenství - 1 ks, Ultrazvukový přístroj s funkcí echokardiografu vyšší třídy pro kardiologii a ...
Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení - XXVI
Předmětem VZ „Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení" je dodávka nových zdravotnických přístrojů, nábytku a dalšího vybavení a zařízení v souvislosti s realizací stavby „Karlovarská krajská nemocnice a.s.-nemocnice v Chebu-Dokončení revitalizace areálu nemocnice v Chebu". Předmětem je Část 58 VZ - Lékařský nábytek - lehátka, Část ...
Ultrazvuk pro oddělení funkční diagnostiky
Předmětem plnění VZ je dodávka Diagnostického ultrazvukového přístroje pro kardiologická, abdominální, vaskulární a radiologická vyšetření, včetně příslušenství dle technické specifikace a dále pak poskytování záručního, pozáručního, a mimozáručního servisu.