Systém videoendoskopický
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové, dosud nepoužité zdravotnické techniky: 2 souborů videoendoskopického systému včetně kompletního příslušenství, 3 ks videokolonoskopu, 3 ks videogastroskopu a 1 ks automatického dezinfikátoru a zajištění záručního servisu v délce 24 měsíců.
Dodávka přístrojů pro ON Náchod - část 4: Infúzní technika
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: infúzní technika včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek. Jedná se o část veřejné zakázky, která je zadávána v samostatném zadávacím řízení.
Infuzní technika
Předmětem veřejné zakázky je dodávka infuzní techniky pro Krajskou nemocnici T. Bati, a.s., její montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu. Konkrétní se jedná o zařízení pro Oddělení anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny (část 1 veřejné zakázky), a dále zařízení pro Neurologické ...
FN Motol - Jednorázové flexibilní bronchoskopy
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových flexibilních bronchoskopů pro potřeby FN Motol, a to v rozsahu dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží s jednotkovými cenami.
Monitorovací systémy pro NNH
Dodávka monitorovacích systémů a zabezpečení jejich záručního a pozáručního servisu po dobu 8 let.
Dialýza - Spotřební materiál včetně výpůjčky dialyzačních monitorů
Předmětem plnění zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu včetně bezplatné výpůjčky 26 kusů hemodialyzačních přístrojů (monitorů) pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové po dobu osmi let. Kód CPV: 33181200-4 Filtry pro dialýzu 33181100-3 Přístroje pro hemodialýzu 33141000-0 Zdravotnické nechemické spotřební ...
Infuzní sety pro podávání cytotoxických léčiv 2022
Předmětem zakázky jsou dodávky infuzních setů pro podávání cytotoxických léčiv dle následující specifikace: Infuzní sety pro podávání cytotoxických léčiv PŘEDPOKLÁDANÝ ROČNÍ POČET KUSŮ - Sety na ředění 70 500 - Sety na aplikaci (hlavní sety) 35 709 Jako součást dodávek spotřebního materiálu požaduje zadavatel zápůjčku 166 ks infuzních pump ...
Endoskopická věž a endoskop
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks endoskopické věže a 1 ks endoskopu s dalším příslušenstvím a zajištění záručního servisu.
Totální endoprotéza kolene II
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky Totální endoprotézy kolene (TEP kolene) formou konsignačního skladu. S vybraným dodavatelem bude uzavřena rámcová konsignační smlouva na období 2 let.
Videolaryngoskop a bronchoskop intubační znovuvyhlášení
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka videolaryngoskopu a intubačního bronchoskopu pro ARO Svitavské nemocnice v souladu s medicínským účelem a s technickými podmínkami.
Experimentální magnetická rezonance - systém 7T
Předmětem veřejné zakázky je pořízení experimentální magnetické rezonance 7T pro pracoviště radiodiagnostiky a intervenční radiologie Prohlídka místa plnění: 12. 12. 2022 v 9.30 hodin
Operační stoly
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu nového, dosud nepoužitého přístrojového vybavení, operačních stolů.
Kryochirurgický ablační systém včetně SZM
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks Kryochirurgického ablačního systému, zajištění záručního a následného pozáručního servisu a opakované dodávky kryoablačních katétrů ke kryochirurgickému ablačnímu systému/spotřebního zdravotnického materiálu pro nabízený přístroj. Spotřební zdravotnický materiál musí být kompatibilní s daným přístrojem. ...
Zevní drenážní systémy pro neurochirurgii
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek drenážních systémů pro Nemocnici Na Homolce.
REACT-EU 98 - Anesteziologický přístroj do MR prostředí včetně příslušenství pro Krajskou zdravotní
Dodání 1 ks anesteziologického přístroje do prostředí magnetické rezonance pro potřeby ARO oddělení, Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Most, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím. Pozáruční servis na 96 měsíců.
Nástroje chirurgické pro kliniky FNOL V
Předmětem veřejné zakázky je jednorázová dodávka chirurgických nástrojů pro Fakultní nemocnici Olomouc.
Defibrilátory vyššej a strednej triedy
Predmetom zákazky je dodávka defibrilátorov na použitie pri zabezpečovaní prevencie, diagnostiky a liečby pacientov suspektných alebo chorých s diagnózou COVID-19. Neoddeliteľnou súčasťou dodávky je dodávka sprievodnej dokumentácie, doprava do miesta plnenia, inštalácie v mieste plnenia, odskúšanie a spustenie do prevádzky, poučenia a zaškolenia ...
Zostava zariadení na analýzu proteínov
Predmetom verejného obstarávania je v súlade s § 3 ods. 2 ZVO obstaranie prístrojov a zariadení pre dlhodobý strategický výskum prevencie, intervencie a mechanizmov obezity a jej komorbidít.
ReactEU-98-KV - Hemodynamický monitor
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-98-KV_Hemodynamický monitor“ zahrnuje dodávku 2 ks hemodynamických monitorů pro KKN, nemocnici v Karlových Varech.
ReactEU-100 - Čtečka pro drogový screening
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-100_Čtečka pro drogový screening“ zahrnuje dodávku čtečky pro drogový screening pro KKN, nemocnici v Karlových Varech.
High flow vyhřívaný respirační zvlhčovač s integrovaným generátorem průtoku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 4 kusů high flow vyhřívaných respiračních zvlhčovačů s integrovaným generátorem průtoku pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Zajištění servisu, oprav a údržby 1 ks CT přístroje v NRK
Předmětem veřejné zakázky na služby je zajištění komplexní servisní péče, oprav, odborné údržby a preventivních prohlídek 1 ks CT přístroje zn. OPTIMA CT660, spočívající v odborné údržbě zdravotnického prostředku, opravách včetně zajištění dodávek potřebných náhradních dílů a materiálů ze strany účastníka a s tím souvisejících dalších činností, ...
Obnova a modernizace zobrazovací techniky FN Plzeň - 2 - Angiografie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení (angiografických kardiologických systémů) včetně montáže, instalace, uvedení dodaných zařízení do provozu a instruktáže obsluhy, s cílem vybavení (obnovy) jednotlivých pracovišť souborem zdravotnických prostředků přístrojového charakteru. ...
Dodávka RTG skiaskopického kompletu vč. stavebních úprav
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace, uvedení do provozu - univerzální skiaskopicko-skiagrafický multifunkční komplet. Předmětem veřejné zakázky jsou rovněž stavební práce a záruční a pozáruční servis přístroje.
Obnova a modernizace zobrazovací techniky FN Plzeň - 1 - PET/CT
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení (hybridního systému pozitronové emisní tomografie / výpočetní tomografie - PET/CT) včetně montáže, instalace, uvedení dodaného zařízení do provozu a instruktáže obsluhy, s cílem vybavení (obnovy) pracoviště souborem zdravotnických prostředků ...