Nemocniční lůžka pacientská s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nemocničních lůžek pacientských (pro dětské i dospělé pacienty) s příslušenstvím pro různá odborná pracoviště ve FN Ostrava a poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů po dobu 5 let.
Přístroje pro Anesteziologicko-resuscitační péči
Předmětem veřejné zakázky „Přístroje pro Anesteziologicko-resuscitační péči“ je pořízení přístrojového vybavení s rokem výroby ne starším než 2021 pro Nemocnici Hranice a.s., definovaného v zadávací dokumentaci.
Zdravotnické přístroje pro Klatovskou nemocnici a.s. - ostatní technika 2
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka zdravotnických přístrojů pro zadavatele. Předmět plnění musí být plně v souladu s platnými právními předpisy (zejména v souladu se zákonem č. 89/2021 Sb., o zdravotnických prostředcích a příslušnými Nařízeními vlády), a rovněž i v souladu se všemi požadavky stanovenými zadavatelem v zadávacích podmínkách ...
Transportní monitory životních funkcí/defibrilátory
Stručný popis předmětu: Předmětem veřejné zakázky je dodávka 15 ks transportních monitorů životních funkcí/defibrilátorů včetně příslušenství pro Zdravotnickou záchrannou službu Jihomoravského kraje, p.o. Součástí plnění veřejné zakázky je rovněž uvedení přístrojů do provozu, zaškolení obsluhy a provádění bezpečnostně technických kontrol po dobu ...
Flexibilní bronchoskop do Pardubické nemocnice
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka flexibilního bronchoskopu pro chirurgické oddělení JIP Pardubické nemocnice.
Nemocniční lůžka
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nemocničních lůžek, matrací a příslušenství dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci včetně pozáručního servisu.
FN Motol - Papilotomy II
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky papilotomů pro endoskopickou diagnostiku a léčbu, a to v rozsahu dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží s jednotkovými cenami.
Rentgenový přístroj s C-ramenem 2022
Předmětem veřejné zakázky je dodávka rentgenového přístroje dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze 2 (Vzor kupní smlouvy) a dále poskytnutí a poskytování služeb v rozsahu a za podmínek uvedených v téže příloze.
Dodávka přístrojové techniky včetně příslušenství a spotřebního materiálu pro dětské lékařství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových přístrojů včetně příslušenství a uzavření smlouvy na průběžné dodávky spotřebního materiálu. Nabízené přístroje musí splňovat minimální technické parametry uvedené v technické specifikaci, v příloze č. 2 a 3. Veřejná zakázka je rozdělená na 2 části ve smyslu ustanovení § 35 ZZVZ
Chirurgický CO2 laser s kolposkopem pro Gynekologicko-porodnické oddělení - Nemocnice Teplice, o.z.,
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nových zdravotnických prostředků a to chirurgického CO2 laseru s kolposkopem spolu s odpovídajícím příslušenstvím a pozáručním servisem na dobu 96 měsíců.
Dodanie chirurgických inštrumentov LigaSure, Caiman a koagulačné nožnice
Predmetom obstarania je dodanie chirurgických inštrumentov LigaSure a koagulačných nožníc s adaptívnou tkanivovou technológiou.
Monitorovací systém pre Kardiologickú JIS a Infekčné oddelenie
Predmetom zákazky je nákup nových, nerepasovaných a nepoužívaných zdravotníckych prístrojov: - monitorovací systém pre Kardiologickú JIS a Infekčné oddelenie [1 komplet] Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou súťažných podkladov.
mobilný digitálny RTG s C-ramenom s 3D zobrazením
Predmetom zákazky je nákup nových, nerepasovaných a nepoužívaných zdravotníckych prístrojov: - mobilný digitálny RTG s C-ramenom s 3D zobrazením [1 ks] - stacionárny RTG prístroj [1 ks] Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou súťažných podkladov.
Angiografický systém s príslušenstvom pre invazívnu kardiológiu - Angiografický systém
Predmetom zákazky je dodanie angiografického systému s príslušenstvom pre invazívnu kardiológiu pre potreby Kardiocentra Fakultnej nemocnice s poliklinikou J. A. Reimana Prešov. Predmet zákazky musí byť nový, nepoužívaný a nerepasovaný, v bezchybnom stave a musí zodpovedať všetkým požiadavkám platných právnych predpisov Slovenskej republiky pre ...
ReactEU-98-KV - Hybridní gamakamera SPECT/CT
Předmět veřejné zakázky „Hybridní gamakamera SPECT/CT“ zahrnuje dodávku hybridní gamakamery SPECT/CT přístroje pro KKN v nemocnici v Karlových Varech. Předmět zakázky zahrnuje rovněž poskytování záručního servisu po dobu 24 měsíců a pozáruční kompletní servis po dobu 60 měsíců.
Sítnicový laser pro oční lékařství včetně pozáručního servisu
SÍTNICOVÝ LASER PRO OČNÍ LÉKAŘSTVÍ VČETNĚ POZÁRUČNÍHO SERVISU
Modernizace pracovišť v Nemocnici s poliklinikou Karviná-Ráj - Operativa III
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových (rok výroby 2020,2021,2022), nepoužitých přístrojů: Operační stůl traumatologický (1ks), Mrazák na kosti (1ks).
Pulsatilní systém pro podporu oběhu II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu nového, dosud nepoužitého zdravotnického přístroje, zabezpečení záručního a pozáručního servisu tohoto přístroje po dobu 8 let, zajištění průběžných dodávek spotřebního materiálu po dobu 4 let a bezplatná výpůjčka zdravotnického přístroje.
Odběrové vaky na krev pro Klatovskou nemocnici, a.s
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky odběrových souprav na odběr a zpracování krve a bezúplatná výpůjčka přístrojů po celou dobu plnění.
Dodávka transportních nosítek s podvozkem
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky 60 ks transportních nosítek s podvozkem pro Zdravotnickou záchrannou službu Kraje Vysočina, příspěvková organizace. Dodávky budou realizovány na základě výzev. V rámci jedné výzvy odebere zadavatel max. 20 ks nosítek. Součástí veřejné zakázky bude také poskytování servisních služeb.
Monitory 25 ks
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění nového, nepoužitého zdravotnického vybavení: 25 ks pacientských monitorů vč. příslušenství, 3 ks centrálních monitorovacích stanic vč. příslušenství vč. 6 ks LCD displejů 24” a 2 ks LCD displejů min. 29” pro centrální monitorovací stanice.
Ultazvuky pro gynekologicko-porodnickou kliniku FNB
Předmětem plnění VZ je 2 ks ultrazvukového systému střední třídy a 1 ks přenosného ultrasonografického přístroje nejvyšší třídy včetně příslušenství dle technické specifikace, a dále pak poskytování záručního, pozáručního a mimozáručního servisu.
Termocyklér
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 1 kusu termocykléru, včetně zajištění záručního a pozáručního servisu, a provedení zaškolení personálu Hemato-onkologické kliniky Fakultní nemocnice Olomouc.
Konvektomaty
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka konvektomatů do nově zrekonstruovaných prostor 1.NP a 2.NP stravovacího provozu - Varny v budově č. 47 Pardubické nemocnice, včetně montážních a instalačních prací souvisejících s dodávkou. Technologie a vybavení budou dodávány souběžně s realizací stavebních úprav dotčené části objektu. Předmět plnění ...
REACT-EU 98 - Elektrická impedanční tomografie pro Krajskou zdravotní, a.s. - Nemocnice Most, o.z. I
Elektrická impedanční tomografie pro potřeby ARO oddělení, Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Most, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím, pozáručním servisem na 96 měsíců a zajištění průběžných dodávek vázaného spotřebního materiálu na 48 měsíců k těmto zdravotnickým prostředkům.