Materiální vybavení zdravotnického praporu  - 1. etapa
1.1. Předmětem veřejné zakázky je nákup materiálového vybavení pro zabezpečení plnění odborné zdravotní péče v polních podmínkách v souladu s platnou doktrínou NATO pro zdravotnické zabezpečení vojsk.
FN Motol - Spotřební materiál k plazmovým sterilizátorům Sterrad®
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k plazmovým sterilizátorům Sterrad® pro potřeby FN Motol
Baterie k defibrilátoru Corpuls
Předmětem plnění této veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy s jedním dodavatelem na postupné dodávky baterií k defibrilátorům Corpuls3 a Corpuls3 SLIM. Tyto defibrilátory v současné době používá ZZS HMP při poskytování přednemocniční neodkladné péče. Nabídnuté baterie musí být kompatibilní s defibrilátorem Corpuls3 a Corpuls3 SLIM.
Servis a BTK defibrilátoru Corpuls
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění servisu a bezpečnostně technických kontrol defibrilátorů Corpuls3 a Corpuls3 SLIM na základě Rámcové servisní smlouvy. Uvedené přístroje jsou stávajícím vybavením Zdravotnické záchranné služba hl. m. Prahy, a jsou používány při poskytování přednemocniční neodkladné péče. Předmětem plnění je v ...
Pořízení UZ přístrojů
4.1. Jedná se o nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky, dělenou na čtyři části, zadávanou dle zákona, v souladu s § 56 zákona v otevřeném řízení a v souladu s pravidly Integrovaného regionálního operačního programu, Obecná pravidla pro žadatele a příjemce, v aktuálně platném znění (dále jen „zakázka“ nebo „zadávací řízení“).
Celotělový CT skener
Dodávka 1 ks celotělového CT přístroje střední třídy, včetně pozáručního servisu na 6 let, s diagnostickou stanicí, tlakovým injektorem a dalšího příslušenství pro Radiodiagnostické oddělení.
Modernizace Nemocnice Třinec - III. etapa
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka nové zdravotnické techniky - mobilního RTG přístroje s přímou digitalizací, C ramene s přímou digitalizací, RTG počítačového tomografu (CT) včetně poskytování 8letého pozáručního servisu, digitálního panoramatického OPG a rehabilitačních přístrojů (dále jen „předmět veřejné zakázky“).
Ultrazvuk 4 ks
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění 4 kusů nových, nepoužitých ultrazvukových přístrojů včetně příslušenství: 1 kus ultrazvukového přístroje pro kardiologickou diagnostiku, 1 kus ultrazvukového přístroje pro PGO, 1 kus přenosného ultrazvukového přístroje pro ARO a 1 kus mobilního ultrazvukového přístroje pro ARO. ...
RTG skiaskopicko - skiagrafický systém s integrovaným C-ramenem
Předmětem této zakázky je dodávka nového přístroje (1ks RTG skiaskopicko skiagrafického systému s integrovaným Cramenem) do Oblastní nemocnice Jičín a.s. vč. montáže, instalace, uvedení do provozu; instruktáže zdravotnického personálu vystavení protokolu o proškolení, resp. instruktáži zdravotnického personálu, a protokolu opravňujícího ...
Elastografické zariadenie s príslušenstvom, 1 ks vrátane súvisiacich služieb
Predmetom zákazky je: Elastografické zariadenie s príslušenstvom, 1 ks vrátane súvisiacich služieb, ktoré je určené na neinvazívne a bezbolestné vyšetrenia elasticity pečene, za účelom posúdenia stupňa ochorenia, pre potreby II. Internej kliniky SZU - Hepatologicko- gastroenterologické-transplantácie ( HEGITO ) Fakultnej nemocnice s poliklinikou ...
FN Motol - Absorbent oxidu uhličitého
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky absorbentu oxidu uhličitého, který slouží k absorpci vydechovaného CO2 v anesteziologických přístrojích se systémem zpětného vdechován.
Dodávka přístrojů pro ON Náchod - nemocnice Rychnov nad Kněžnou - Motorizovaný přístroj pro pro horní a dolní končetiny
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: 3 kusy motorizovaných přístrojů pro horní a dolní končetiny včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek.
Dodávka přístrojů pro ON Náchod - nemocnice Rychnov nad Kněžnou - Mycí lůžko
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: 8 kusů mycích lůžek včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek.
Dodávka přístrojů pro ON Náchod - nemocnice Rychnov nad Kněžnou - Anesteziologické přístroje
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: 4 kusy anesteziologických přístrojů včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek.
Dodávka přístrojů pro ON Náchod - nemocnice Rychnov nad Kněžnou - EKG holter
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: 2 kusy záznamníků EKG holter včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek.
Dodávka přístrojů pro ON Náchod - nemocnice Rychnov nad Kněžnou - EKG vč. podtlakových elektrod
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: 2 kusy přístrojů EKG se systémem podtlakových elektrod včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek.
Endoskopická věž pro urologii
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 kusu nové nepoužité endoskopické věže pro urologické oddělení Nemocnice Jihlava, včetně souvisejícího vybavení a příslušenství. Součástí plnění je doprava, instalace, školení obsluhy a bezplatný záruční servis.
Dodávka přístrojů pro ON Náchod - nemocnice Rychnov nad Kněžnou - Videolaryngoskop
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: 1 kus videolaryngoskopu včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek.
Ultrazvukové přístroje pro gynekologii
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka zdravotnických prostředku_ 2 ks gynekologických ultrazvukových přístrojů, a to: 1 ks stacionárního ultrazvukového přístroje pro použití v gynekologické ambulanci zadavatele a 1 ks transportního ultrazvukového přístroje pro použití na lůžkovém gynekologicko-porodnickém ...
Dodávka přístrojů pro ON Náchod - nemocnice Rychnov nad Kněžnou - Ventilátor plicní transportní
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: 1 kus plicního ventilátoru včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek.
Dodávka přístrojů pro ON Náchod - nemocnice Rychnov nad Kněžnou - EKG vyšší kategorie
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: 4 kusy přístrojů EKG včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek.
Dodávka přístrojů pro ON Náchod - nemocnice Rychnov nad Kněžnou - EKG nižší kategorie
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: 2 kusy přístrojů EKG včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek.
Ultrazvukový přístroj pro oddělení ARO
Předmětem plnění veřejné zakázky je 1 ks ultrazvukového přístroje nejvyšší třídy včetně příslušenství pro oddělení anesteziologicko-resuscitační oddělení dle technické specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Dodávka přístrojů pro ON Náchod - nemocnice Rychnov nad Kněžnou - Ventilátor plicní
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: 6 kusů plicních ventilátorů lůžkových včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek.
Obnova infuzní techniky v Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je obnova stávající infuzní techniky na odděleních Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa, a.s. Jedná se o dodávky lineárních dávkovačů, infuzních pump a dokovacích stanic. Předmět zakázky zahrnuje rovněž poskytování záručního servisu po dobu záruční lhůty.