Dodávka Iridiového zdroje Ir-192
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, výměna, uvedení do provozuschopného stavu Iridiového zdroje Ir-192 v brachyterapeutickém přístroji microSelectron HD na pracovišti Fakultní nemocnice Ostrava - Klinika onkologická, provedení zkoušky dlouhodobé stability (ZDS), vč. zpětného odvozu vyzářeného zdroje zpět k výrobci. Výměna zdroje proběhne ...
Vyšetřovací přístroj a příslušenství pro oční lékařství včetně pozáručního servisu
Dodávka a instalace autorefraktokeratometru včetně příslušenství a pozáručního servisu. Součástí bude i doprava do místa určení, montáž, instalace a zprovoznění zdravotnického přístroje, instruktáž, provádění veškerých potřebných předepsaných prací po dobu záruky, PBTK, případně kalibrace, ověření nebo jiné předepsané servisní činnosti, ...
Plicní ventilátory
Dodávka plicních ventilátorů a zabezpečení jejich záručního a pozáručního servisu po dobu jejich předpokládané životnosti (8 let).
Pronájem kontejnerového CT pro Krajskou zdravotní, a.s. - Nemocnice Děčín, o.z.
Předmětem této veřejné zakázky je pronájem počítačového tomografu se základní možností diagnostiky včetně iktového centra, umístěného v kontejneru pro Krajskou zdravotní, a.s. - Nemocnice Děčín, o.z.
Zobrazovací systém
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 kusů zobrazovacího systému pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Dodávka plicních ventilátorů včetně pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace plicních ventilátorů včetně uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu na dobu neurčitou. Nabízené přístroje musí splňovat minimální technické parametry uvedené v Technické specifikaci, příloha č. 2 ZD. Veřejná zakázka není rozdělena na části.
Dodávky jednorázového spotřebního materiálu - Kity pro synchronizovanou srdeční podporu
• Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kitů pro synchronizovanou srdeční podporu plně kompatibilní s přístrojem Xenios i-Cor pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky (VZ) je i vymezen závazným návrhem smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek.
Anestéziologická pracovná stanica vyššej triedy
Predmetom zákazky je dodanie anestéziologickej pracovnej stanice vyššej triedy a servoventilátorov podľa špecifikácie v SP.
Sonograf pre oddelenie Nefrológie
Dodávka a inštalácia zdravotníckej techniky - Mobilné sonografy ( Diagnostický ultrazvukový prístroj ) určené pre oddelenia Nefrológie, Pediatrie , RDG, Gynekológie.
Laparoskopická veža
Predmetom zákazky je dodávka laparoskopickej veže vrátane dopravy na miesto určenia, inštalácie, uvedenia do prevádzky, odskúšania funkčnosti a prevádzkyschopnosti dodaného zariadenia, návodov na obsluhu v slovenskom/českom jazyku, kompletnej užívateľskej dokumentácie v slovenskom/českom jazyku, potrebnej servisnej technickej dokumentácie, ...
Okludery určené ke katetrizačnímu uzávěru defektu septa síní a otevřeného (patentního) foramen ovale
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné a opakované dodávky spotřebního zdravotnického materiálu - okluderů určených ke katetrizačnímu uzávěru defektu septa síní a otevřeného (patentního) foramen ovale, včetně instrumentária k provedení výkonu.
REACT EU 98 - Anesteziologické přístroje
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka anesteziologických přístrojů pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny Všeobecné fakultní nemocnice v Praze; blíže viz zadávacích podmínky. Přístrojové vybavení je pořizováno v rámci 98. Výzvy Integrovaného regionálního operačního programu z projektu VFN Praha Obnova a rozvoj ...
RTG přístroj C-rameno pojízdný vč. monitorů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové, dosud nepoužité zdravotnické techniky: mobilní RTG přístroj s C-ramenem, se zesilovačem obrazu a následným plně digitálním zpracováním obrazu s náhledovým monitorem na korpusu přístroje včetně kompletního příslušenství a záručního servisu v délce 24 měsíců.
Dialyzační přístroje a spotřební materiál  - Dialýza část I
Předmětem veřejné zakázky je výpůjčka dialyzačních monitorů vč. plného servisu a dodávka spotřebního materiálu dle Přílohy č. 6 zadávací dokumentace - Požadavky na předmět plnění.
Dialyzační přístroje a spotřební materiál  - Dialýza část II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka spotřebního materiálu dle Přílohy č. 6 Požadavky na předmět plnění zadávací dokumentace.
Mobilní digitální RTG přístroj se dvěma detektory a pracovní stanicí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové, dosud nepoužité zdravotnické techniky: mobilního digitálního RTG přístroje se dvěma detektory a pracovní stanicí včetně kompletního příslušenství a záručního servisu v délce 24 měsíců.
REACT-EU 98 - Imunochemický analyzátor včetně příslušenství pro Krajskou zdravotní, a.s.
Dodání 1 ks imunochemického analyzátoru pro oddělení urgentního příjmu Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem - pracoviště Rumburk, spolu s odpovídajícím příslušenstvím a zajištění průběžných dodávek vázaného spotřebního materiálu k tomuto zdravotnickému prostředku. Pozáruční servis na 96 měsíců.
CT systém
Předmětem této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks systému počítačové tomografie (CT) do Oblastní nemocnice Jičín a.s. Součástí dodávky je rovněž provedení souvisejících stavebních prací včetně vypracování kompletní technologické a stavební projektové dokumentace pro realizaci dodávky a také provádění pozáručního servisu dodaného CT ...
REACT EU 100 - Sekvenátory
• Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks sekvenátoru pro Ústav lékařské biochemie a laboratorní diagnostiky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. • Přístrojové vybavení je pořizováno v rámci 100. Výzvy ...
Chlazení a ohřev pacienta
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka chlazení a ohřevu pacienta pro Neurochirurgickou kliniku, JIP a poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů po dobu 5 let.
Mobilní kompaktní RTG přístroj s C-ramenem pro operační výkony na končetinách
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka přístroje pojízdného RTG s C ramenem pro operační výkony na končetinách. Součástí dodávky přístroje je i kompletní instalace, montáž a uvedení do provozu včetně instruktáže a provedení přejímací zkoušky včetně měření neužitečného záření. S vybraným dodavatelem bude uzavřena kupní smlouva.
Dodávka instrumentária pro LF OU 2
Předmětem veřejné zakázky je dodávka instrumentária pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity v rámci projektu Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání, dále „OP VVV“, s názvem Simulační centrum "Cvičná nemocnice" s reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013366. Výčet požadovaného instrumentálního vybavení včetně technické specifikace a ...
Operační stůl pro robotickou operativu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového nepoužitého operačního stolu určeného pro robotickou operativu, včetně veškerého souvisejícího vybavení a příslušenství. Součástí plnění je doprava, instalace, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy a bezplatný záruční servis.