Kombinovaný oftalmologický laser pro SLT, YAG a vitreolýzu s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového kombinovaného oftalmologického laseru pro SLT, YAG a vitreolýzu s příslušenstvím (1 systém), včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů po dobu 5 let. Předmět plnění je určen pro Oční kliniku FN Ostrava. Bližší informace jsou uvedeny v Zadávací dokumentaci ...
Dodávka lůžkového vybavení včetně příslušenství a pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nového vybavení včetně příslušenství a uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu.
Menší parní sterilizátor 3 ks  - opakovaná
• Předmětem plnění veřejné zakázky (dále též „VZ“) je dodávka 3 ks parních sterilizátorů pro Stomatologickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu č. 2 těchto zadávacích podmínek (dále též „ZP“ či „zadávací podmínky“).
Instrumentárium pro Kardiochirurgii
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek speciálního instrumentária určeného k používání při kardiochirurgických výkonech pro Nemocnici Na Homolce.
Zdravotnické přístroje II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických prostředků (přístrojů, jejich součástí a příslušenství, výrobků atd. dle Zadávací dokumentace a jejích příloh) a provádění jejich záručního servisu a dále pozáručního servisu po dobu 8 let po uplynutí záruky.
Endoskopická zostava 2D/3D
Predmetom zákazky je nákup tovaru :Endoskopická zostava 2D/3D pre oddelenie urológie. Predmetom zákazky je dodávka, inštalácia, zaškolenie a záručný servis. Podrobnejšie technické parametre sú uvedené v časti B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.
CT
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka Multidetektorového CT přístroje vč. příslušenství se zárukou za jakost a plnou provozuschopnost min. 24 měsíců. Veřejná zakázka bude zahrnovat i demontáž a ekologickou likvidaci stávajícího přístroje, provedení souvisejících stavebních úprav, instalaci, montáž a uvedení dodaného zařízení do ...
Defibrilátory
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nových 6 ks defibrilátorů, včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů po dobu 5 let. Součástí předmětu plnění dále jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu.
Ultrazvukový přístroj pro ortopedickou kliniku
Předmětem plnění VZ je dodávka 1ks diagnostického ultrazvukového přístroje včetně příslušenství dle technické specifikace pro Ortopedickou kliniku (dále jen „přístroj“), dále pak poskytování záručního servisu včetně provádění bezpečnostně technických kontrol přístroje (dále jen „BTK“), pozáručního a nezáručního servisu včetně BTK.
Servis analyzátorov dychu Dräger
Predmetom zákazky je poskytovanie služieb servisu a opráv určených meradiel - analyzátorov dychu značky Dräger.
Laparoskopické zostavy
Predmetom zákazky je nákup laparoskopických zostáv a hysteroskopickej zostavy, ktorých opis je uvedený v časti B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.
Pořízení vybavení pro oddělení ARO
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 8 částí, je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení s cílem vybavení (modernizace a obnovy) pracoviště Oblastní nemocnice Náchod a.s. souborem zdravotnických prostředků přístrojového charakteru.
REACT-EU 98 - HFNO - High Flow Nasal Oxygenotherapy pro Krajskou zdravotní, a.s. - Nemocnice Most
Dodání: - 3 ks HFNO pro potřeby chirurgického oddělení Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Most, o.z., - 3 ks HFNO pro potřeby interního oddělení Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Most, o.z., - 4 ks HFNO pro potřeby JIP oddělení Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Most, o.z., vše spolu s odpovídajícím příslušenstvím a zajištění průběžných ...
Ventilátor transportní
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové, dosud nepoužité zdravotnické techniky: 2 ks transportního ventilátoru vč. příslušenství a zajištění záručního servisu v délce 24 měsíců.
Diagnostické ultrazvuky II
Předmětem veřejné zakázky je pořízení 1 ks diagnostického ultrazvuku pro neurologické oddělení a 1 ks diagnostického ultrazvuku pro hemodialyzační oddělení Nemocnice Tábor, a.s.
Modernizace vybavení Nemocnice Tábor, a.s. - Diagnostické ultrazvuky
Předmětem veřejné zakázky „Modernizace vybavení Nemocnice Tábor, a.s. - DIAGNOSTICKÉ ULTRAZVUKY“ je pořízení přístrojového vybavení s rokem výroby ne starším než 2021 pro Nemocnici Tábor, a.s., definovaného v zadávací dokumentaci .
Digitální RTG přístroje
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky nových nepoužitých digitálních RTG přístrojů, včetně souvisejícího vybavení. Součástí plnění je doprava, instalace, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy a bezplatný záruční servis.
ReactEU-98-Cheb T-0410 - Přístroj EEG
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-98-Cheb_T-0410 - Přístroj EEG“ zahrnuje dodávku přístroje EEG pro KKN, nemocnici v Chebu.
Operačný robotický systém
Predmetom obstarania je nákup operačného robotického systému pre oddelenie urologickej kliniky vo Fakultnej nemocnici v Trnave
Mobilní C-rameno s monitorovým vozíkem a detektorem
Předmětem veřejné zakázky „Mobilní C-rameno s monitorovým vozíkem a detektorem“ je pořízení přístrojového vybavení s rokem výroby ne starším než 2021 pro Nemocnici Hranice a.s., definovaného v zadávací dokumentaci.
TAVI
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky systému pro katetrovou implantaci aortální chlopně (TAVI) formou konsignačního skladu, viz příloha ZD, technická specifikace.
Obnova a modernizace vybavení laboratorních pracovišť FN Plzeň
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení pro laboratorní pracoviště včetně montáže, instalace, uvedení dodaných zařízení do provozu a instruktáže obsluhy, s cílem vybavení (obnovy a modernizace) jednotlivých pracovišť souborem prostředků, zdravotnických prostředků a diagnostických ...
Plazmový sterilizátor s príslušenstvom v počte 2 ks vrátane súvisiacich služieb
Predmetom zákazky je: Plazmový sterilizátor s príslušenstvom v počte 2 ks vrátane súvisiacich služieb pre potreby Oddelenia zákrokových sál a robotickej chirurgie FNsP F.D. Roosevelta Banská Bystrica. Predmet zákazky nie je možné rozdeliť na časti vzhľadom na charakter, funkcionalitu a komplexnosť predmetu zákazky, ktorý predstavuje ucelený ...
Dodávka artroskopického systému a laparoskopického systému pro MMN a.s.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace zdravotnického zařízení: 2 ks artroskopického systému 3 ks laparoskopického systému Veškeré požadované technické, kvalitativní a funkční parametry zdravotnické techniky (dále také „zařízení“) jsou podrobně specifikovány obchodními podmínkami (závazném návrhu kupní smlouvy) a v jejich příloze č. 2 ...
Dodávka plicních ventilátorů  pro MMN a.s.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace zdravotnické techniky: 5 ks plicních ventilátorů Veškeré požadované technické, kvalitativní a funkční parametry zdravotnické techniky (dále také „zařízení“) jsou podrobně specifikovány obchodními podmínkami (závazném návrhu kupní smlouvy) a v jejich příloze č. 2 Technické specifikaci.