Zdravotnické přístroje pro Stodskou nemocnici, a.s. - ostatní technika
předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických přístrojů - ostatní techniky - pro zadavatele
Dodávka aferetických souprav na odběr krevních složek a bezúplatná výpůjčka celkem 18 kusů
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu aferetických souprav na odběr jednotlivých krevních složek a bezúplatná výpůjčka celkem 18 kusů separátorů krevních složek pro potřeby Oddělení hematologie a krevní transfuze Ústřední vojenské nemocnice - Vojenská fakultní nemocnice Praha, v souladu se zadávacími ...
Modernizace přístrojového vybavení
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky zdravotnické přístrojové techniky, včetně souvisejícího vybavení a příslušenství. Součástí plnění je doprava, instalace, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy, bezplatný záruční servis a provádění pozáručních BTK po dobu minimálně 6 let.
Čočky - implantáty
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednokusových monofokálních hydrofobních i hydrofilních čoček, sférických i asférických, s plnohodnotným filtrem UV záření, nepreloudované a preloudované v injektoru. Dále se jedná o dodávky jednokusových multifokálních a EDOF hydrofobních i hydrofilních čoček, asférických, s plnohodnotným filtrem ...
Vrtací a pilové systémy pro velké operace
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka zdravotnických prostředků_6 ks bateriových vrtacích a pilových systémů pro použití na operačních sálech zadavatele.Součástí předmětu plnění doprava do sídla zadavatele, montáž - uvedení do provozu a provedení potřebných zkoušek k uvedení do provozu dle platné legislativy, ...
REACT EU 98 - Nemocniční lůžka
Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka nemocničních lůžek včetně příslušenství, aktivních antidekubitních systémů a pasivních matrací pro ARO a JIP oddělení Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.
Angiografický systém pro kardiovaskulární diagnostiku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka angiografického systému pro kardiovaskulární diagnostiku na oddělení intervenční radiologie. Předmět plnění spočívá v dodávce angiografického systému, realizaci nezbytných úprav potřebných pro montáž a instalaci systému a zajištění záručního a pozáručního servisu.
Vnútroočné šošovky
Predmetom zákazky je zabezpečenie dodávok vnútroočných šošoviek pre potreby JZS v odbore oftalmológia do Liptovskej nemocnice s poliklinikou MUDr. Ivana Stodolu v Liptovskom Mikuláši. Zákazka bude rozdelená na časti a každý uchádzač môže predložiť ponuku na ktorúkoľvek časť, ale aj na všetky časti zákazky.
Vrtací a pilové systémy pro malé operace
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka 2 ks bateriových vrtacích a pilových systémů pro použití na operačních sálech zadavatele. Součástí předmětu plnění doprava do sídla zadavatele, montáž - uvedení do provozu a provedení potřebných zkoušek k uvedení do provozu dle platné legislativy, instruktáž obsluhy v ...
Rozvoj dostupnosti pobytových služeb pro osoby s postižením v lokalitě Hradec Králové
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace elektrických polohovacích lůžek dle technické specifikace předložené zadavatelem a poskytnutí souvisejících služeb a dodávek v rámci realizace projektu Rozvoj dostupnosti pobytových služeb pro osoby s postižením v lokalitě Hradec Králové.
Rozvoj dostupnosti pobytových služeb pro osoby s postižením v lokalitě Hradec Králové
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace rehabilitačních pomůcek dle technické specifikace předložené zadavatelem a poskytnutí souvisejících služeb a dodávek v rámci realizace projektu Rozvoj dostupnosti pobytových služeb pro osoby s postižením v lokalitě Hradec Králové.
Systém k uzávěru ouška levé síně
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky systémů k uzávěru ouška levé síně prostřednictvím skladu zdravotnických prostředků Fakultní nemocnice Olomouc.
FN Motol - Dodávky náhrad kolenních kloubů včetně výpůjčky instrumentária
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky náhrad kolenních kloubů pro potřeby I. ortopedické kliniky 1. LF UK a FN Motol a Kliniky dětské a dospělé ortopedie a traumatologie 2. LF UK a FN Motol.
Dodávky spotřebního materiálu vč. bezplatné výpůjčky technologie pro jednorázovou pulsní ablaci
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu pro jednorázovou pulsní ablaci srdečních arytmií, a to včetně bezplatné výpůjčky potřebné zdravotnické techniky (systém pro jednorázovou pulsní ablaci srdečních arytmií).
Přístroj pro rychlou diferenciální diagnostiku
Předmětem zakázky je dodání zdravotnické techniky a vybavení pro Nemocnici Třebíč, příspěvkovou organizaci. Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka: 1 ks nového nepoužívaného přístroje pro rychlou diferenciální diagnostiku včetně příslušenství.
FNKV - kardiostimulátory
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kardiostimulátorů podle specifikace obsažené v zadávací dokumentaci pro Kardiologickou kliniku zadavatele dle jeho aktuálních požadavků. Veřejná zakázka je rozdělena do 8 částí ve smyslu ustanovení § 35 ZZVZ. Podrobná specifikace předmětu plnění a vymezení jednotlivých částí veřejné zakázky ...
Šokový zmrazovač krevní plazmy
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka šokového zmrazovače krevní plazmy do Svitavské nemocnice.
Repetitivní transkraniální magnetická stimulace pro Psychiatrické oddělení Nemocnice Most
Předmětem této veřejné zakázky je pronájem repetitivní transkraniální magnetické stimulace (rTMS) pro Krajskou zdravotní, a.s. Nemocnice Most, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenství.
Flexibilní videokolonoskop pro gastroenterologické oddělení Nemocnice Děčín, o.z.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to 1 ks flexibilního kolonoskopu na gastroenterologické oddělení Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Děčín, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Sada chirurgických nástrojov určená k extirpácii vrátane súvisiacich služieb
Predmetom zákazky sú: Chirurgické sety vrátane súvisiacich služieb nevyhnutné k operatíve Oddelenia centrálnych operačných sál a centrálnej sterilizácie a Oddelenia zákrokových sál a robotickej chirurgie Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica. Predmet zákazky je rozdelený na 22 častí v závislosti od účelu použitia v ...
Lékařský mikroskop s kamerou
Předmětem zakázky je dodání zdravotnické techniky a vybavení pro Nemocnici Třebíč, příspěvkovou organizaci. Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka 1 ks nového nepoužívaného lékařského mikroskopu s kamerou včetně příslušenství.
Zajištění pozáručního servisu koncových prvků medicinálních plynů
Předmětem plnění veřejné zakázky je provádění pozáručního servisu (BTK, servis a opravy) přístrojů zdravotnické techniky dodavatelů Dräger Medical, s.r.o., MZ Liberec s.r.o. a JAPE CZ s.r.o., k zajištění bezpečného a plynulého provozu těchto zdravotnických prostředků z hlediska funkčnosti, bezpečnosti, dle doporučení výrobce a v rozsahu a způsobem ...
Vybavenie CIZS pre Obec Výčapy - Opatovce
Predmetom zákazky je dodanie zdravotníckeho vybavenia, prístrojov a zariadenia pre Centrum integrovanej zdravotnej starostlivosti v Obci Výčapy - Opatovce. Uchádzač predkladá ponuku na celý predmet zákazky. Podrobné špecifikácie sú uvedené v súťažných podkladoch (Príloha č. 2 Výzvy na predkladanie ponúk)
Dodanie SPECT/CT systému
Dodanie SPECT/CT systému, ktorý nahradí pôvodný systém. Tovar požadujeme dodať ako nový, nepoužívaný, nerepasovaný, kompletne funkčný, výhradne z nových komponentov.
ReactEU-100 Centrifuga velkokapacitní vč. PC monitoru
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-100_Centrifuga velkokapacitní vč. PC monitoru“ zahrnuje dodávku 2 ks velkokapacitních centrifug pro KKN, nemocnici v Karlových Varech.