Automatická disekce tkáně pro následnou genovou analýzu - II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zdravotnické techniky, automatické disekce tkáně pro následnou genovou analýzu (dále jen „ZT“), včetně příslušenství pro přípravu vzorků z parafínových řezů, pro Ústav klinické a molekulární patologie a lékařské genetiky.
ReactEU-98-Cheb T-6712 Lůžko sprchové a Lůžko bariatrické
Předmět veřejné zakázky s názvem „ReactEU-98-Cheb_T-6712 Lůžko sprchové a Lůžko bariatrické“ zahrnuje dodávku 3 ks sprchových lůžek a 4 ks bariatrických lůžek pro Karlovarskou krajskou nemocnici a.s., nemocnici v Chebu. Předmět plnění zahrnuje jak dodávku zdravotnického zařízení s požadovanými technickými parametry do místa určení, tak jeho ...
UVA ozařovač včetně pozáručních činností a dodávky spotřebního materiálu a léčiv
Předmětem veřejné zakázky je nákup UVA ozařovače pro IV. Interní kliniku zadavatele, a to včetně zajištění pozáručního servisu, dodávek spotřebního materiálu a dodávek léčivých přípravků s obsahem methoxsalenu na dobu neurčitou, pokud je účastník schopen zajistit tyto dodávky.
ReactEU-98-Cheb T-6015 Lůžko 4-dílné a T-6201 Stolek noční
Předmět veřejné zakázky s názvem „ReactEU-98-Cheb_T-6015 Lůžko 4-dílné a T-6201 Stolek noční“ zahrnuje dodávku 66 ks 4-dílných elektricky polohovatelných lůžek a 70 ks pojízdných nočních stolků s jídelní deskou pro Karlovarskou krajskou nemocnici a.s., nemocnici v Chebu. Předmět plnění zahrnuje jak dodávku zdravotnického zařízení s požadovanými ...
ReactEU-98-Cheb T-6018 Lůžko JIP
Předmět veřejné zakázky s názvem „ReactEU-98-Cheb_T-6018 Lůžko JIP“ zahrnuje dodávku 4 ks elektricky polohovatelných lůžek pro oddělení JIP pro Karlovarskou krajskou nemocnici a.s., nemocnici v Chebu. Předmět plnění zahrnuje jak dodávku zdravotnického zařízení s požadovanými technickými parametry do místa určení, tak jeho montáž, instalaci, ...
Traumatologické implantáty
Předmětem zakázky je zajištění průběžných dodávek implantátů na traumatologické výkony včetně bezplatné výpůjčky instrumentária po dobu 1 roku, bližší specifikace, viz příloha ZD, technická specifikace.
Přístroje k neinvazivní periferní cévní diagnostice horních i dolních končetin II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka přístroje určeného k neinvazivní periferní cévní diagnostice horních i dolních končetin a monitoru transkutánního kyslíku, předmětem plnění VZ je též poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodaným ZT a průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu. Blíže viz. ZD.
Duální dvourovinný RTG systém
Předmětem veřejné zakázky je dodávka stereografického RTG systému s přímou digitalizací, který umožní současné pořízení dvou ortogonálních snímků v nízkodávkovém režimu. Součástí systému musí být i softwarové vybavení, které automaticky popíše anatomické poměry a kvantifikuje posturální parametry. Poptávaný předmět plnění musí splňovat technickou ...
FN Motol - Ultrazvukový diagnostický systém
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka přístroje a systému pro Urologickou kliniku 2. LF UK a FN Motol, který bude dodán s veškerým příslušenstvím, bez nutností zakoupení dalších komponent.
Dodávky oxygenátorů k přístroji Sprinter Cart Rotaflow pro KCHC
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné a opakované dodávky spotřebního zdravotnického materiálu - oxygenátorů k přístroji Sprinter Cart Rotaflow pro KCHC.
Nemocniční lůžka včetně matrace a příslušenství
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 138 kusů nových nepoužitých nemocničních lůžek (v různé konfiguraci) včetně antidekubitních matrací a příslušenství (hrazdy, infuzní stojany, držáky, pacientské stolky, rukojeti). Součástí plnění je doprava, instalace, zaškolení a bezplatný záruční servis.
Dodávka narkotizačních přístrojů ARO
Dodávka, instalace a pozáruční servis 4 ks nových, nepoužitých narkotizačních přístrojů pro ARO.
Vybavení pro rehabilitaci
Předmětem plnění 1. části je dodávka 13 ks terapeutických lehátek, vč. jejich příslušenství. Předmětem plnění 2. části VZ je dodávka 2 ks elektroterapeutických přístrojů, vč jejich příslušenství Předmětem plnění VZ v každé její části je též poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodaným ZT. Blíže viz. ZD.
Sestava pro transanální mikrochirurgii
Předmětem veřejné zakázky je dodávka sestavy pro transanální mikrochirurgii pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., její montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Germicídne žiariče
Predmetom zákazky je dodávka vybavenia podľa špecifikácií v súťažných podkladoch.
Systém na monitorovanie vitálnych funkcií
Predmetom zákazky je inovácia a doplnenie informačných systémov verejného obstarávateľa v oblasti poskytovania sociálnych služieb. Bližší popis je uvedený v jednotlivých častiach zákazky.
Lôžka s príslušenstvom
Predmetom tejto zákazky je dodávka a montáž zdravotníckej technológie, ktorými sú lôžka a operačná technika pre pracovisko nového pôrodného sálu NsP Považská Bystrica.
CT prístroj
Opis predmetu zákazky je bližšie špecifikovaný v súťažných podkladoch.
FN Motol - Dodávky trombektomických sad včetně výpůjčky mobilní konzole II
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky trombektomických sad určených k rozrušení a odstranění intraarteriální a intravenózní trombózy za pomoci hydrolýzy a aspirace trombů. Trombektomické sady jsou dále určeny pro použití ke kontrolované a selektivní infuzi specifických roztoků do periferního cévního systému.
Monitory vitálních funkcí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace do určených místností a uvedení do provozu následujícího monitorů vitálních funkcí a monitorovacích systémů včetně příslušenství.
Odsávačky znovuvyhlášení
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 12 ks multifunkčních odsávaček elektrických pojízdných, 10 ks odsávaček elektrických přenosných, 19 ks odsávaček elektrických pojízdných pro Pardubickou nemocnici a 6 ks odsávaček pro Svitavskou nemocnici.
Instrumentárium LigaSure
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky jednorázového instrumentária LigaSure prostřednictvím konsignačního skladu na Centrálních operačních sálech a výpůjčka 5 ks generátorů (elektrokoagulací) k tomuto instrumentáriu - na pracoviště: PORGYN 1 ks, COSS 2 ks a KCHIR 2 ks
Vysokovýkonný laser
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávka nového, nepoužitého zdravotnického prostředku_vysokovýkonného chirurgického laseru pro použití na centrálních operačních sálech zadavatele a dílčí dodávky laserových vláken různých velikostí. Součástí předmětu plnění je i doprava do sídla kupujícího, montáž_uvedení do provozu, provedení potřebných ...
Servis a odborná údržba V - opakovaná
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je pozáruční servis a odborná údržba zdravotnické techniky a příslušenství, specifikovaných v příloze smlouvy č. 1 - Seznam přístrojů a cena servisu vč. BTK, umístěných na pracovišti Oční kliniky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze (VFN) na dobu 3 let dle ostatních zadávacích podmínek.
Dodávka imunohematologického analyzátoru spojená s dodávkami reagencií pro dárce krve
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks analyzátoru spojená s dodávkami reagencií (vyšetření (testů) a kitů) po dobu 6 let pro vyšetřování dárců krve pro transfuzní oddělení FNUSA. Musí jít o nový nerepasovaný přístroj.