Spinální endoskopický systém pro Neurochirurgii
Předmětem veřejné zakázky je: • Dodávka spinálního endoskopického systému pro operativu transforaminálním, extraforaminálním a interlaminárním minimálně invazivním přístupem k hernii meziobratlové ploténky a stenózy spinálního kanálu dle minimálních technických požadavků zadavatele. Musí jít o nový nerepasovaný přístroj a zařízení. • Uzavření ...
Anesteziologický přístroj včetně monitoringu plynů a spirometrie, odpařovače inhalačních anestetik
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 systémů - anesteziologických přístrojů včetně monitoringu plynů a spirometrie, odpařovače inhalačních anestetik, odsávačky pro nové arytmologické sály a poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů po dobu 5 let. Blíže viz Zadávací dokumentace. Veřejná zakázka je ...
Dodávka drobné zdravotnické techniky a dalšího zdravotnického vybavení 2
Předmětem veřejné zakázky je dodávka drobné zdravotnické techniky a dalšího zdravotnického vybavení pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity v rámci projektu Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání dále OP VVV ) Simulační centrum "Cvičná nemocnice“ s reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057 /0013366. Výčet požadované techniky včetně technické ...
Echokardiografický systém
Předmětem této části veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do 1ks echokardiografického systému pro I. Interní kliniku včetně příslušenství
Dodávka zdravotnického vybavení pro LF OU IV
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnického vybavení pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity v rámci projektu Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání, dále „OP VVV“, s názvem Simulační centrum "Cvičná nemocnice" s reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013366. Výčet požadované techniky včetně technické specifikace a požadovaného ...
Ultrazvuky střední třídy II
Předmětem zadávacího řízení je dodávka ultrazvuků střední třídy včetně příslušenství pro různá pracoviště zadavatele Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Jihlavská 20, 625 00 Brno.
Dodávka CT a pozáručního full servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnického vybavení (Multidetektorového CT přístroje s akviziční stanicí, diagnostickou CT stanicí, nezávislým multimodálitním diagnostickým portálovým řešením, vč. 3 ks diagnostických pracovních stanic a automatického tlakového injektoru kontrastní látky), které splňuje parametry uvedené v zadávací ...
REACT EU 98 - Cholangioskop perkutánní s věží - opakovaná 2
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka videoendoskopického systému pro výkony cholangioskopie pro IV. interní kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Blíže viz zadávací dokumentace.
ReactEU-98-Cheb - Spirometrický systém
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-98-Cheb_Spirometrický systém“ zahrnuje dodávku spirometrického systému pro KKN, nemocnici v Chebu.
Operační stůl k robotickému operačnímu systému daVinci
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka operačního stolu k robotickému operačnímu systému daVinci pro centrální urgentní příjem Pardubické nemocnice.
Mobilní skiaskopické RTG přístroje s c-ramenem pro vybrané kliniky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks mobilních skiaskopických RTG přístrojů s c-ramenem včetně příslušenství. Dále je předmětem veřejné zakázky zajištění záručních a pozáručních činností dodaného předmětu plnění a zpětný odběr původního (obnovovaného) zařízení.
REACT-EU 98 Porodní lůžko pro gynekologicko-porodnické oddělení, Nemocnice Teplice, o.z.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to 1 ks porodního lůžka na gynekologicko-porodnické oddělení Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Teplice, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
2 ks mobilní operační stůl pro bariatrické pacienty
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadované zdravotnické prostředky v sídle zadavatele.
Systémy pre uzáver skratových chýb srdca a dilatáciu mitrálnej chlopne
Systémy pre uzáver skratových chýb srdca a dilatáciu mitrálnej chlopne - rozdelenie do jednotlivých častí v súlade s rozhodujúcimi biomedicínsko - technickými parametrami. Podrobný opis predmetu zákazky vrátane vypracovaných technických špecifikácií, tvorí časť súťažných podkladov B.2 Opis predmetu zákazky
Zobrazovací systém - opakované zadávací řízení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 kusů zobrazovacího systému pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Vrtací systém pro neurochirurgickou operativu v Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem, o.z.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to 1 ks vrtacího systému pro Neurochirurgickou kliniku Krajské zdravotní, a.s., spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Kombinovaná chladnička
Předmětem zakázky je dodání zdravotnické techniky a vybavení pro Nemocnici Třebíč, příspěvkovou organizaci. Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka 1 ks nové nepoužívané kombinované chladničky včetně příslušenství.
FN Motol - Technologické zhodnocení MR dospělá 1,5T REACT-EU A1
Technologické zhodnocení MR dospělá 1,5T - 10. část původní VZ s názvem Obnova a modernizace zobrazovací techniky REACT-EU A1 a 10. část VZ s názvem Obnova a modernizace zobrazovací techniky REACT-EU A1 II.; tato část VZ byla zrušena.
Dodávky jednorázových bronchoskopů s výpůjčkou 2 ks monitorů
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových bronchoskopů spojené s výpůjčkou 2 ks monitorů. S vybraným dodavatelem bude uzavřena rámcová kupní smlouva na jednorázové bronchoskopy a výpůjční smlouva na 2 ks monitorů na 2 roky.
LFP - Simulátory sonografie
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zařízení dle specifikace uvedené v Příloze č. 1 kupní smlouvy včetně splnění dalších souvisejících plnění.
Rozvoj infektologického pracoviště Nemocnice Kyjov - II. etapa, opakované zadání
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových zdravotnických přístrojů a výpočetní techniky pro nemocnici Kyjov. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do čtyř samostatných části ve smyslu § 35 a 101 zákona.
ReactEU-100 Tromboagitátor
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-100_Tromboagitátor“ zahrnuje dodávku tromboagitátoru pro KKN, nemocnici v Karlových Varech.
Laparoskopická sestava 2D/3D
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Laparoskopické sestavy 2D/3D s příslušenstvím. Součástí dodávky je i kompletní instalace, montáž a uvedení do provozu včetně instruktáže.
Laser pro litotripsii
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění jednoho kusu nového, nepoužitého laserového přístroje pro litotripsii včetně příslušenství.
Přístrojové vybavení pro sterilizaci a mytí nástrojů na klinice infekčních nemocí II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 2 kusů parních sterilizátorů a 1 kusu myčky nástrojů pro Kliniku infekčních nemocí FNB a 1., 2. a 3. LF UK (dále jen „přístroje“), včetně uvedení dodaných přístrojů do provozu, zaškolení zaměstnanců zadavatele, dodání základního příslušenství, dodání technologického projektu pro stavební přípravu, včetně ...