REACT EU 98 - Holterovský systém - část 2 - opakovaná
Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka holterovského systému pro II. a III. interní kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. Blíže viz zadávací dokumentace.
Pořízení UZ přístrojů NRK
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 3 části, je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení s cílem vybavení (modernizace a obnovy) pracoviště nemocnice Rychnov nad Kněžnou souborem zdravotnických prostředků přístrojového charakteru.
REACT EU 99 - Ultrazvukové přístroje část 1 - opakovaná
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka 1 ks ultrazvukového přístroje diagnostického vč. příslušenství pro Kliniku rehabilitačního lékařství Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.
Močový analyzátor
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka močového analyzátoru pro oddělení klinické mikrobiologie Pardubické nemocnice. Součástí předmětu plnění jsou dodávky spotřebního materiálu po dobu 8 let.
Defibrilátory
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nových 6 ks defibrilátorů, včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů po dobu 5 let. Součástí předmětu plnění dále jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu.
Přístroje pro Anesteziologicko-resuscitační péči - Infuzní technika
Předmětem veřejné zakázky „Přístroje pro Anesteziologicko resuscitační péči Infuzní technika“ je pořízení přístrojového vybavení s rokem výroby ne starším než 2022 pro Nemocnici Hranice a.s., definovaného v zadávací dokumentaci.
Monitory životních funkcí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka monitorů životních funkcí pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu. Konkrétně se jedná o monitory pro odd. ARIM - dospávací pokoj, ARIM - DIOP, INT, NEU (část 1 veřejné zakázky), monitory pro odd. OZM (část 2 ...
REACT EU 98 - Mamograf - opakovaná
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a instalace 1 ks mamografu vč. příslušenství pro Radiodiagnostickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, který tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2a a návrhem servisní smlouvy, který tvoří přílohu zadávacích podmínek ...
Multifunkční RTG přístroj II
Předmětem zadávacího řízení je: - dodávka multifunkčního RTG kompletu s C-ramenem včetně příslušenství (dále také „Zboží“) pro Kliniku radiologie a nukleární medicíny Fakultní nemocnice Brno, pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Jihlavská 20, 625 00 Brno, - poskytování pozáručních servisních služeb k přístroji na základě servisní ...
Endoskopická věž
Předmětem veřejné zakázky je dodávka endoskopické věže pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., její montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Zdrojové mosty JIP UNP
Předmětem veřejné zakázky dodávku 14 ks zdrojových medicinálních mostů vč. nezbytných stavebních úprav, instalace, uvedení do provozu včetně kompletního příslušenství a zajištění záručního servisu v délce 24 měsíců.
Průběžné dodávky kardiostimulátorů včetně příslušenství
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kardiostimulátorů a jejich příslušenství určené pro léčbu pacientů s poruchou srdečního rytmu na oddělení Kardiologie, dle aktuálních potřeb zadavatele v souladu se zadávacími podmínkami a technickou specifikací. Zboží, které bude předmětem plnění a podmínky dodávek, musí splňovat požadavky uvedené v ...
Gastroenterologická zostava
Predmetom zákazky je záväzok dodávateľa v zmluvnom termíne dodať verejnému obstarávateľovi zdravotnícku techniku podľa podmienok stanovených v tejto výzve na predloženie cenovej ponuky.
UZ přístroj - ARO
Předmětem zakázky je dodání zdravotnické techniky a vybavení pro Nemocnici Třebíč, příspěvkovou organizaci. Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka 1 ks nového nepoužívaného UZ přístroje - ARO včetně příslušenství.
Dodávka CT přístroje pro Nemocnici Český Krumlov, a.s. 2023
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka CT přístroje Nemocnice Český Krumlov, a.s. dle požadavků zadavatele (dle zadávací dokumentace, vč. příloh a uvedení do řádného provozu, vč. předání veškeré dokumentace nezbytné k řádnému užívání předmětu veřejné zakázky.
Prístroj pre roboticky asistovaný nácvik chôdze so spätnou väzbou
Predmetom zákazky je dodanie prístrojov pre roboticky asistovanú neuro-rehabilitáciu pre oddelenie fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie. Predmet zákazky musí byť nový, nepoužívaný a nerepasovaný, v bezchybnom stave a musí zodpovedať všetkým platným právnym predpisom na území Slovenskej republiky. Neoddeliteľnou súčasťou zákazky je ...
Dodávky - Intravenózní kanyly bezpečnostní
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky zdravotnického materiálu dle technické specifikace a to po dobu 24 měsíců od účinnosti Kupní smlouvy.
Sušič stlačeného vzduchu pre dýchacie a medicinálne použitie tlakového vzduchu
Predmetom obstarania je dodanie nových, nerepasovaných a nepoužívaných absorpčných sušičov stlačeného vzduchu pre dýchacie a medicinálne použitie tlakového vzduchu ku kompresorom ORLÍK ORL 15 BX. Podrobný rozsah predmetu zákazky je uvedený vo Výzve a jej Prílohách.
Prenájom multifunkčných zariadení
Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v Prílohe č. 3 Opis predmetu zákazky a v Prílohe č. 4 Štruktúrovaný rozpočet ceny.
Angiografický systém s príslušenstvom pre invazívnu kardiológiu - Elektroanatomický mapovací systém
Predmetom zákazky je dodanie 1 ks elektroanatomického mapovacieho systému pre potreby Kardiocentra Fakultnej nemocnice s poliklinikou J. A. Reimana Prešov. Predmet zákazky musí byť nový, nepoužívaný a nerepasovaný, v bezchybnom stave a musí zodpovedať všetkým požiadavkám platných právnych predpisov Slovenskej republiky pre účely používania v ...
Pořízení přístrojové techniky a vybavení pro onkologické pacienty - III
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho kusu SPECT CT gama kamery s dvěma plně digitálními detektory. Podrobná technická specifikace je uvedena v příloze č. 1 Zadávací dokumentace (Technická specifikace). Přístroj musí splňovat minimální technické podmínky specifikované zadavatelem v technické specifikaci. Účastník doplní do technické ...
Defibrilátory
Predmetom zákazky je dodávka tovaru Defibrilátory v počte 4 ks a Defibrilátor s meraním CO2 v počte 2 ks vrátane súvisiacich služieb ako súčasť projektu: Zníženie dopadov pandémie COVID-19 a podpora opatrení na skrátenie času reakcie pri enormnom náraste ochorenia v zariadeniach ústavnej zdravotnej starostlivosti v postavení subjektov hospodárskej ...
Endoskopická veža na transorálne endoskopické onkologické operácie
Predmetom zákazky je dodávka endoskopov na použitie pri zabezpečovaní prevencie, diagnostiky a liečby pacientov suspektných alebo chorých s diagnózou COVID-19. Neoddeliteľnou súčasťou dodávky je dodávka sprievodnej dokumentácie, doprava do miesta plnenia, inštalácie v mieste plnenia, odskúšanie a spustenie do prevádzky, poučenia a zaškolenia ...
Systémy pro sledování a kontrolu životních funkcí pacienta s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou v jednotlivých částech veřejné zakázky dodávky nových souborů zdravotnické technologie - "ZT" (systémy pro sledování a kontrolu životních funkcí pacienta), včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů po dobu 5 let. Bližší informace jsou uvedeny u jednotlivých částí a v ...
Dodávka 3D simulátoru pro ORL
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3D simulátoru pro ORL pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity. Výčet požadovaného plnění včetně technické specifikace je uveden v Příloze č. 1 zadávací dokumentace.