Vysokorychlostní kamera do Experimentální laboratoře konstrukce strojů
Dodávka vysokorychlostní digitální kamery, vč. systému pro zpracování dat (tj. software pro záznam a zpracování obrazových dat, hardware pro záznam externích dat vč. software na zpracování těchto dat).
Kapalinový chromatograf s hmotnostním detektorem typu trojitý kvadrupól
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace a záruční servis sestavy kapalinového chromatografu s hmotnostním detektorem typu trojitý kvadrupól (LC - MS/MS) s příslušenstvím.
Přestupní terminál Český Krumlov - Instalace parkovacího systému
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a instalace prvků parkovacího systému v rámci rekonstrukce autobusového nádraží v Českém Krumlově a s ním bezprostředně souvisejícího okolí k dosažení zvýšení standardu autobusového nádraží a řešení parkování osobních automobilů.
Pozáručný servis na mobilný inšpekčný systém HCV-Mobile V2
Predmetom zákazky je pozáručný servis a údržba inšpekčného systému HCV Mobile V2, vrátane dopravy, ekologickej likvidácie použitých častí a súčastí systémov a revízne správy.
Rámcová dohoda Mobilní sady pro silniční kontroly
120 mobilních sad pro technické silniční kontroly
Dodání rentgenových zařízení
Předmětem Veřejné zakázky je zajištění postupných dodávek rentgenových zařízení specifikovaných v přílohách zadávací dokumentace (dále též jako „RTG“) spolu s poskytováním servisních služeb a dodávek náhradních dílů a to za podmínek, které jsou stanovené ve vzorech smluv a jejich přílohách.
FTK - Fitness náramky II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 90 ks fitness náramků. Tato veřejná zakázka souvisí s realizací projektu „Rozvoj studijního prostředí na Univerzitě Palackého v Olomouci (ROSTU)“ v rámci Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také instalace, zaškolení obsluhy kvalifikovaným ...
Výskumné zariadenia na spracovanie klasového materiálu kukurice siatej a kukurice siatej cukrovej
Predmetom zákazky je výskumné zariadenie na spracovanie klasového materiálu kukurice siatej a kukurice siatej cukrovej, ktoré pozostáva z nákupu nových zariadení, dopravy, montáže, nastavenia, testu funkčnosti, zaškolenia personálu a záručného servisu. Podrobná špecifikácia je v Opise predmetu zákazky, ktorý je súčasťou Súťažných podkladov.
Parkovací Systém pro Letiště Praha
Dodání a implementace nového parkovacího systému (HW a SW) a následná podpora na dobu 120 měsíců.
Zabezpečenie služby-platobného systému prostredníctvom SMS správ mobilných telekomunikačných sietí
Predmetom zákazky je zabezpečenie poskytovania úhrady za dočasné parkovanie motorových vozidiel parkujúcim vodičom, v zónach so spoplatneným parkovaním na území mesta Trnava podľa platného všeobecne záväzného nariadenia (ďalej len VZN) o dočasnom parkovaní motorových vozidiel vo vymedzenom území mesta Trnavy, prostredníctvom mobilného telefónu bez ...
Rychlostní kamera
Dodání 1 ks digitální rychlostní kamery s příslušenstvím.
ETCS Plzeň - Cheb
Předmětem této veřejné zakázky je zhotovení projektu a realizace stavby „ETCS Plzeň (mimo) - Cheb“. Projektem stavby se ve smyslu přílohy č. 5 vyhlášky č. 146/2008 Sb., se rozumí projektová dokumentace pro stavby drah a na dráze v jednom stupni zahrnující projektovou dokumentaci pro stavební povolení nebo k oznámení ve zkráceném řízení a ...
Parkovací systém pro Letiště Praha
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a implementace nového parkovacího systému (hardware a software)a poskytování podpory po dobu 120 měsíců. The subject is to supply and implement new parking system (hardware and software) and after successful implementation provide support for 120 months.
Časové trezorové pokladny
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky časových trezorových pokladen (dále jen „ČTP“) včetně jejich dopravy, montáže na jednotlivých pobočkách České pošty, s.p., uvedení ČTP do provozu, zaškolení obsluhy atd. Specifikace ČTP je uvedena v Příloze č. 1 Rámcové dohody o dodávkách ČTP. Z důvodu bezproblémového provozu těchto zařízení je předmětem ...
Výkon servisnej činnosti a opráv informačného systému diaľnice D1 v úseku Liptovský Mikuláš – Važec
Predmetom zákazky je poskytnutie služby, a to vykonávanie servisnej činnosti (údržby a technických prehliadok) a opráv informačného systému diaľnice D1 v úseku Liptovský Mikuláš - Važec. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí časť B.1 Opis predmetu zákazky a B.3 Obchodné podmienky dodania predmetu zákazky súťažných podkladov.
Obnova a rozvoj systémů technické ochrany - CCTV
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem na realizaci dodávek a montáží komponentů systému CCTV na jednotlivých objektech VZP ČR dle jednotlivých požadavků zadavatele a současně provádění pravidelné technické údržby a servisu takto instalovaných systémů CCTV.
Vybavení defektoskopické laboratoře
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka vybavení defektoskopické laboratoře. Konkrétně budou dodána zařízení pro ultrazvukovou defektoskopii, vířivoproudé defektoskopy, ultrazvukový tloušťkoměr a videoskopický systém. Součástí předmětu plnění bude také instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy jednotlivých přístrojů. Blíže viz ...
Poptáváme silikonové čipové náramky
Poptávám cenovou nabídku na silikonové čipové náramky, při odběru 300-500 ks. Děkuji.
Nákup technického vybavenia pre potreby monitoringu
Nákup technického vybavenia pre potreby monitoringov.
Montované izolované styky
Predmetom zákazky s názvom Montované izolované styky je dodávka koľajnicových stykov osobitnej konštrukcie, v ktorej sú koľajnice vzájomne elektricky odizolované a slúžia pre zaistenie funkcie koľajových obvodov. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.
Elektrodynamický stroj pro únavové zkoušky
Dodávka nového universálního lineárně-torzního elektrodynamického stroje pro únavové zkoušky.
Protipovodňový plán pro ORP Slaný a varovný a informační systém pro město Slaný
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky a služby: (a) zpracování digitálního povodňového plánu (dPP) pro město Slaný a území ORP Slaný a (b) vybudování varovného a lokálního výstražného systému ochrany před povodněmi (VLVS) skládajícího se ze součástí VIS (varovný informační systém) a LVS (lokální výstražný systém) pro město Slaný.
Zabezpečovací systém a CCTV okruh a komunikace - laboratoř fyzické ochrany
Předmětem plnění je dodávka, instalace a uvedení do provozu Zabezpečovacího systému a CCTV okruhu a komunikace
PřF - Sub-bottom profiler
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nízkofrekvenčního sub-bottom profileru. Tato veřejná zakázka souvisí s realizací projektu „Rozvoj studijního prostředí na Univerzitě Palackého v Olomouci (ROSTU)“ v rámci Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také instalace, zaškolení obsluhy ...
Zabezpečení nepřetržité provozuschopnosti Městského kamerového systému hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky je poskytování služeb spočívajících v zajištění trvalého dohledu nad provozem Městského kamerového systému hl. m. Prahy včetně podávání zpráv o jeho stavu, preventivní průběžné údržbě (čištění, kontroly, testování, nastavení technických parametrů zařízení systému), provádění revizí k zabezpečení nepřetržité ...