Prostředky a přístroje pro analýzu a detekci 2018 nákup
Prostředky a přístroje pro analýzu a detekci
Dodávka docházkového a přístupového systému do Nemocnice Český Krumlov, a.s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka docházkového a přístupového systému do Nemocnice Český Krumlov, a.s. dle požadavků zadavatele (dle zadávací dokumentace, vč. příloh), včetně dopravy, instalace a uvedení do řádného provozu, vč. předání veškeré dokumentace nezbytné k řádnému užívání předmětu veřejné zakázky.
Elektronické osobné radiačné detektory s dozimetrom
Predmetom tejto zákazky je dodávka elektronických osobných radiačných detektorov s dozimetrom vrátane alkalických batérií vhodných do výbušného prostredia a softvéru.
UK FF – Zařízení pro půjčování knih a laptopů
Předmětem plnění pro část A veřejné zakázky jsou dodávky ručních čteček čárových kódů, RFID etiket, RFID pracovních stanic, selfchecků, bezpečnostní brány RFID s možnou vzdáleností stojanů do 120 cm a bezpečnostních brán RFID s možnou vzdáleností stojanů do 160 cm dle technické specifikace. Předmětem plnění pro část B veřejné zakázky je dodávka ...
Specifické agendové informační systémy - Vyvolávací a rezervační systém
Předmětem veřejné zakázky s názvem „Specifické agendové informační systémy-Vyvolávací a rezervační systém“ (VS) je komplexní dodávka HW i SW, implementace a technická podpora tohoto systému. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Tlaková podložka
Tlaková podložka – 1 ks
Antropomorfní testovací zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka antropomorfního měřicího zařízení - testovací figuríny - pro nárazové zkoušky pasivní bezpečnosti. Zadavatel požaduje figurínu představující průměrné rozložení dospělé populace, muž, 50 percentil. Figurína musí splňovat podmínky EHK 94 Ochrana při vyoseném čelním nárazu.
Mobilný RTG systém a príslušenstvo
Predmetom verejného obstarávania je dodanie 1 ks mobilného RTG systému a príslušenstva vrátane dopravy, zaškolenia obsluhy, spustenia do prevádzky, revíznych správ a ekologická likvidácia použitých častí a súčastí systému.
Oprava a údržba prístrojov a zariadení radiačnej kontroly výrobcov Canberra Packard, Berthold
Predmetom zákazky sú korektívne opravy, preventívne kontroly, kalibrácie a overenie zariadení a systémov radiačnej ochrany a rádiochémie V1, A1, TSÚ RAO, MSVP, RÚ RAO, FS KRAO, VNAO, IS RAO, IRAO a ZRAM výrobcov Canberra Packard, Berthold, NRC, Perkin Elmer, Rados, Carbolite, Polekoaparatura, MGP a MGPI (1.časť), výrobcov VF, Racom a Tesla ...
Pořízení multispektrálního skeneru a dvojitého röntgenu v rámci projektu EVA 4.0
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení multispektrálního skeneru a dvojitého röntgenu pro skenování sledovaných vlastností dřeva. Nakupované zařízení bude mít např. tyto funkce: akvizice měření multisenzorového skeneru, výpočet 3D mapy od laserové triangulace signálu, výpočet mapy hustoty z poklesu signálu, vizualizace zjištěných vlastností ...
Zařízení pro detekci a analýzu výbušnin a neznámých látek
Předmětem veřejné zakázky je nákup přístrojového vybavení: - zařízení pro identifikaci narkotik, jejich prekuzorů a látek k ředění - 1 kus - zařízení pro měření úrovně radiace a vyhledávání a identifikace radionuklidů - 1 kus - ruční detektor výbušnin - 8 ks
Dodání rentgenového zařízení pro kontrolu velkorozměrových zásilek, zboží a materiálu na T2
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho ks rentgenového zařízení pro kontrolu velkorozměrových zásilek, zboží a materiálu blíže specifikovaného v přílohách ZD spolu s poskytováním servisních služeb a dodávek náhradních dílů.
Dodání rentgenového zařízení pro kontrolu zavazadel na Terminálu 3
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho ks rentgenového zařízení pro kontrolu zapsaných zavazadel blíže specifikovaného v přílohách ZD spolu s poskytováním servisních služeb a dodávek náhradních dílů.
Dodání rentgenového zařízení pro kontrolu malorozměrových zásilek, zboží a materiálu na T2
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho ks rentgenového zařízení pro kontrolu malorozměrových zásilek, zboží a materiálu blíže specifikovaného v přílohách ZD spolu s poskytováním servisních služeb a dodávek náhradních dílů.
UK FF – Pořízení ICT
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky IT technologie. Konkrétně se jedná o čtečku čárových kódů, systém pro vstupní bránu, systém na samoobslužné půjčování notebooků, profesionální scanner knih, čtečky na vstup do knihovny, 3D ruční scanner a 3D tiskárny, elektroencefalograf, audio techniku, projektory, řídicí dotekové systémy, bezdrátová ...
Obchodní akademie Karlovy Vary - Zabezpečení vstupů do školních objektů
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je provedení a obstarání veškerých prací a zhotovení děl nutných k úplnému dokončení a zprovoznění stavby: „Obchodní akademie Karlovy Vary – Zabezpečení vstupů do školních objektů“, v rozsahu specifikovaném projektovou dokumentací.
Dodávka snímačů 1D a 2D kódů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka snímačů 1D (čárových) a 2D kódů.
Elektrická požární signalizace a systém nouzové komunikace pro zařízení ve správě Sociálních služeb
Předmět této veřejné zakázky spočívá v dodávkách a instalaci elektrické požární signalizace (dále jen „EPS“) v Domově pro seniory, Písečná č. p. 5076, Chomutov (dále jen „DPS“) a v Domově pro osoby se zdravotním postižením Písečná č. p. 5176, Chomutov (dále jen „DOZP“) a zavedení systému nouzové komunikace (dále jen „SNK“) v DPS. Dílo se ...
Provozní geotechnický monitoring pro tunely Liberec, Jihlava a Hřebeč
Cílem, resp. potřebou zadavatele ve vztahu k této veřejné zakázce je zajištění provozního geotechnického monitoringu tunelů Liberec, Jihlava a Hřebeč. Provozní monitoring bude realizován v letech 2018 - 2021.
Archivačné skrine pre potreby útvarov FS v rámci Slovenskej republiky
Predmetom zákazky je dodanie archivačných skríň rôznych rozmerov a rôznych špecifikácií podľa potrieb verejného obstarávateľa. Súčasťou predmetu zákazky je odborná montáž dodávateľom, doprava, označenie údajmi a ich umiestnenie v určených priestoroch verejného obstarávateľa. Súčasne s predmetom zákazky bude predložený záručný list vrátane ...
Rámcová dohoda - Orientační testy na derecí OPL z pevných látek a tekutin
Orientační testy na detekci omamných a psychotropních látek z pevných látek a tekutin
Dodání rentgenového zařízení pro kontrolu velkorozměrových zásilek, zboží a materiálu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho ks rentgenového zařízení pro kontrolu velkorozměrových zásilek, zboží a materiálu blíže specifikovaného v přílohách ZD spolu s poskytováním servisních služeb a dodávek náhradních dílů.
Modul základny a čtečky karet RFID a NFC – KA6 -FEI
Předmětem veřejné zakázky (dále také VZ) je dodávka a instalace modulu základny a čteček karet RFID a NFC, včetně uvedení do provozu, a dále školení v místě plnění v rozsahu tří hodin pro tři osoby po instalaci zařízení. Podrobná specifikace je uvedena v příloze č. 1 této výzvy k podání nabídek - Specifikace předmětu zakázky.
ESD tester, testovací generátor, kalibrátory
Dodání ESD testeru, Testovacího generátoru pro přechodové stavy, Kapacitní lišty, Kalibrátoru kapacitní lišty, kalibrátoru burst měření, Atenuátoru, Variaku pro řízení sítě, Sítě pro test datových vodičů.
Mobilní rentgenový skener
Předmětem veřejné zakázky je nákup 1 ks mobilního rentgenového skeneru - speciálního kontrolně technického zařízení určeného pro provádění neinvazivních kontrol zavazadel cestujících a menších balíkových zásilek přepravovaných v rámci celé České republiky, skládajícího se z nosného vozidla a RTG nástavby/vestavby.