ČÍNA; Oděvy, tašky, spací pytle,batohy
Firma byla založena v roce 1988, exportuje oděvy, tašky, spací pytle (do extrémně chladného počasí), přikrývky a reklamní předměty, batohy. Více na http://www.flickr.com/photos/95641587@N00/sets/ Hledáme odběratele.
GHANA; Módní designer
Jsem módní designer dámského a dívčího oblečení. Zájemci o moje návrhy mě mohou kontaktovat.
BANGLADÉŠ; Konfekční oděvy
Jsme výrobci a exportéři pánských, dámských, dětských konfekčních oděvů. Průběžně exportujeme oděvní zboží do Finska, Švédska, Dánska, Německa, Itálie, USA již 18 let. Garantujeme konkurenceschopné ceny, vysokou kvalitu výrobků, včasná dodání. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
BANGLADÉŠ; Pletené oděvy
Jsme přední výrobci a exportéři pletených oděvů v Bangladéši. Exportujeme trička, polokošile, topy, šortky, mikiny, fleecové bundy, mikiny s kapucí pro muže, ženy, chlapce a dívky. Více na www.sfashionbd.com Vlastníme certifikát autorizace GSE. Hledáme importéry.
Poptávám pracovní obuv a zimní oděvy pro 40 osob
Dobrý den. Prosím Vás o cenovou nabídku na zimní oblečení pro 40 osob: obuv zinmí Farmařská hnědá kotníková bunda zinmí URBAN kalhoty zimní Děkuji Kostelňák
PÁKISTÁN; Kožené a cordurové oděvy
Jsme výrobci a exportéři všech druhů kožených a cordurových oděvů. Máme již 22 let výrobních zkušeností. Navštivte naše stránky www.lambtouchleather.com. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
TOGO; Oděvy
Jsme dovozce / distributor oděvů v Togu a hledáme dodavatele.
PÁKISTÁN; Kožené pracovní rukavice
Hledáme spolupráci s odběrateli, importéry kožených pracovních rukavic na českém trhu.
USA; Smíšené zboží
Firma jovani wholesale.com je velkoobchod se smíšeným zbožím, nabízí vše ze smíšeného zboží, je významnou mezinárodní firmou exportu - importu.
PÁKISTÁN; Oblečení
Naše firma Synergia je dodavatelskou společností s rozsáhlými zkušenostmi v oděvním průmyslu. Máme technicky kvalifikovaný tým a více než 22 let zkušeností ve výrobě tkanin a oděvů, pletení, barvení tkanin a výrobě pletených i tkaných oděvů. Specializujeme se na trička, polokošile, tílka, tepláky, mikiny s kapucí, mikiny s kapucí na zip, ...
Poptávám dodavatele značkového zboží
Poptávám dodavatele originálního anglického zboží značek Bench, Roxy, Billabong, Trespass, Surfanic......
PÁKISTÁN; Oděvy
Poptávám odběratele a výrobní kontrakty na objednání oděvů ve velkém množství.
INDIE; Tkané a pletené oděvy
Hledáme odběratele tkaných, pletených oděvů.
EGYPT; Egyptské výrobky
Působíme jako obchodní zástupci mezinárodních společností v Egyptě. Spolupracujeme s importéry, exportéry z celého světa. Zde je přehled egyptského zboží, které vyvážíme: -pravá kůže, bavlněné látky a oděvy, taneční kostýmy a doplňky -kosmetika, šperky, imitované i pravé starožitné, -zemědělské produkty; -papyrus a jiné rukodělné zboží ...
ČÍNA; Oděvy, kosmetika,doplňky
Hongkong Like global trading co., ltd hledá obchodní spolupráci s odběrateli, importéry, velkoobchodníky následujícího zboží: kosmetika, obuv, oděvy, trička, džíny, bundy, mikiny, sluneční brýle, hodinky, kšiltovky, šátky, opasky, spodní prádlo, peněženky, bižuterie, vázanky, módní doplňky atd. Nabízíme nejnovější styly, konkurenceschopné ceny, ...
GHANA; Nebarvená trička
Poptávám firmy, které vyrábí nebarevná hladká trička (topy).
PÁKISTÁN; Ručně vyšívané šaty
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli ručně vyšívaných dámských šatů. Libovolné vzory, design a na jakýchkoliv šatech.
PÁKISTÁN; Kožené oděvy
Pákistánská firma hledá obchodní spolupráci s odběrateli kožených oděvů. Na vyžádání může zaslat vzorky a katalogy zboží. Výrobky firmy odpovídají kvalitou mezinárodním normám.
POBŘEŽÍ SLONOVINY; Tradiční oděvy a rukodělné předměty
Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli tradičních oděvů a triček, rukodělných předmětů.
Hledám dodavatele značkového oblečení
Hledám dovatele na oblečení ADIDAS, NIKE a jiné spotrovní značky.
PÁKISTÁN; Textilní zboží
ZAAM TEXTILES se specializuje na outdoorové a odvážné oděvní výrobky. Obchoduje se všemi druhy oblečení a textilními výrobky. Naše výrobky zahrnují přízi, pletené látky jako žerzej, piké, fleece, krep, strečové tkaniny. Dále veškeré oblečení - trička, sukně, mikiny, bundy, fleecové a velurové teplákové soupravy, bundy, parka, sportovní oděvy a ...
PÁKISTÁN; Pleteninové oděvy
Jsme specialista na pleteninové oděvy, kvalita je naším symbolem, hlavním trhem je Evropa (Itálie). Máme italské techniky, kteří nám pomáhají splňovat mezinárodní normy. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
PÁKISTÁN; Sportovní a kožené oděvy
Poptávám obchodní spolupráci s distributory sportovních a kožených oděvů.
TURECKO; Textil
Firma nirma international co,ltd. obchoduje s textilem, hledá spolupráci.
INDIE; Oděvy
Jsme exportní firma z Indie. Máme na vývoz širokou škálu výrobků. Vyvážíme všechny typy textilních látek, bavlněné vlákno, oděvy. Vše nejlepší kvality. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.