Košeľa a blúzka
Košeľa s krátkym a dlhým rukávom vzor 2010 a blúzka s krátkym a dlhým rukávom vzor 2010 pre príslušníkov Zboru väzenskej a justičnej stráže.
TOGO; Textilie, obuv, umělá kůže, plachtoviny
Naše firma Grand Point International Co.,Ltd je jedním z předních importérů v Togu. Hledáme dodavatele skladových položek textilií na obleky, košile a šaty, skladových položek obuvi a použitých oděvů a obuvi, PU a PVC kůže, plachtoviny atd.
NĚMECKO; Mladá móda
Hledáme českého dodavatele, který vyrábí mladou módu ve velkých velikostech (německé velikosti 44-52). Chtěli bychom rozšířit náš sortiment. Spolupráce s německým katalogovým zasílatelem bude v těchto dnech dokončena. Výrobky musí být mladistvé a inspirující, volně prodejné pod naší jmenovkou.
Poptávám kabát zn. Alexa
Sháním kabát Alexo s králičí kůží u krku ve velikosti 46. Prosim, sdělte mi, jestli jej vyrábíte.
FRANCIE; Stavebniny, míchačky, nábytek, čluny, textilie
Hledáme seriózní dodavatele všech druhů stavebních materiálů, překližky, mramorů, dlaždic, střešních plechů, barev, trakařů, lopat, míchacích strojů atd.., nábytku, rakví a skříněk, lodí, člunů, nádob, textilií atd.. Prosíme o zaslání nabídek se specifikacemi.
PÁKISTÁN; Kožené oděvy, motocyklové oblečení
Jsme výrobce a exportér všech druhů kožených oděvů, ale specialista na motocyklové oblečení. Hledáme odběratele.
PÁKISTÁN; Sportovní oblečení a vybavení
Swenggco Sports je výrobce sportovního oblečení a vybavení. Náš sortiment zahrnuje oblečení zahřívací a pro hry, teplákové soupravy, trička, polokošile, mikiny s kapucí, kalhoty, rukavice, chrániče, bundy, oblečení pro všechny druhy sportů. Široce využíváme polyesterovou tkaninu, Trinda, Taslan, micro, nylon, Lycra, Fleece, bavlnu s ohledem na ...
TOGO; Oděvy, obuv, sportovní potřeby, bytové textilie
Jsme dobře zavedená společnost v Lomé v Togu a specializujeme se na import a distribuci různých druhů zboží konfekčních oděvů, ložního povlečení, sportovních potřeb, triček, teplákových souprav, podprsenek, spodního prádla, kožené obuvi, koženého zboží, dětského oblečení, obleků, džín, hedvábných kravat, čepic (značkových), klobouků, šátků, ...
Súčasti služobnej rovnošaty - košele a náplecníky.
Dodávka súčastí služobnej rovnošaty - košele a náplecníky pre colníkov a colníčky Colnej správy Slovenskej republiky. Realizácia dodávky predmetu zákazky je vrátane dopravy na odberné miesto podľa aktuálnych potrieb verejného obstarávateľa na základe samostatne vystavených objednávok. 1. košeľa s krátkymi rukávmi svetlobéžovej farby - colník* 5 ...
PÁKISTÁN; Oděvy na zakázku
Šijeme na zakázku oděvy, hlavně dámské muslimské. Web: MUSLIMAHABAYAS.YOLASITE.COM Hledáme nové zákazníky.
TOGO; Trička, použité oděvy, obuv
Hledáme spolehlivé dodavatele triček, použitých oděvů a použité obuvi v ČR a EU.
BANGLADÉŠ; Pletené, tkané oděvy
Cozier je korporátní organizace (marketingové oddělení) s výrobní jednotkou tkaných, pletených oděvů. Zaručujeme kvalitu na požadované úrovni jakosti a včasné dodání. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
BANGLADÉŠ; Oděvy
Hledám odběratele, kteří mají zájem nakupovat skladové zásoby oděvů z Bangladéše.
TOGO; Trička, polokošile
Jsme mezinárodní marketingový konzultant a provizní zástupce v Lomé v Togu. V současné době hledáme dodavatele 100% bavlněných (jednoduchý žerzej) triček nebo polkošil, váha 200 GSM.
PÁKISTÁN; Kožené oděvy
Jsem dodavatel kožených oděvů z Pákistánu. Moje firma se jmenuje VITAL LEATHERS, vyrábí kožené oděvy a bavorské oděvy pro Německo. Chci exportovat do ČR, proto hledám odběratele, kteří mají zájem importovat z Pákistánu. Jsem zkušeným dodavatelem již více než 20 let.
TOGO; Zdravotnické nástroje, kosmetika, konzervy
Zabýváme se importem, exportem a zastupováním firem. Poptáváme oděvy, konzervované potraviny, zdravotnické nástroje na jedno použití, produkty pro zdraví a péči o tělo, zemědělské produkty a toaletní potřeby apod.
BANGLADÉŠ; Pletené zboží
Hledáme odběratele, kteří mají zájem importovat oděvy (i skladové položky), všechny druhy pleteného zboží.
TOGO; Textilie, potraviny, kosmet. a drogistické zboží, dlaždice
Poptáváme koberce, koberečky, dlaždice, oděvy, textil, kožené výrobky, šperky, kosmetiku, produkty péče o zdraví, čisticí prostředky, toaletní potřeby, potraviny, nápoje. Také hledáme firmy, pro které bychom se stali výhradními zástupci v západní Africe.
Poptávám textilní zboží do komise
Poptávám textilní zboží pro komisní prodej Hledám firmu - výrobce který mi poskytne textilní zboží do komisního prodeje. Jedná se o dětský textil, pánské košile,pánské a damské spodní prádlo,sportovní oblečení kravaty, ručníky, povlečení, obuv, bižuterii atd. Kontakt +420 608974815
KAMERUN; Oděvy, textilie
Jsme soukromá společnost se sídlem v Douala Littoral v Kamerunu a obchodujeme se všemi druhy oděvů, jako jsou osušky, trička a dětské oblečení. Hledáme dodavatele a prosíme o zaslání cenové nabídky.
PÁKISTÁN; Kožené zboží, sportovní oděvy
Jsme výrobce a exportér kožených bund, cordurových bund a rukavic, triček, dámských kabelek, oděvů na karate, vest, motocyklových kombinéz nejlepší kvality za velmi konkurenceschopné ceny. Jsme schopni dodávat velká i malá množství určeného zboží ve stanovené lhůtě. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci. Na vyžádání zašleme vzorky, obrázky, ...
BANGLADÉŠ; Oděvy
ZaDEL FashionS je podnik s kvalitním módním oblečením, vyrábíme a exportujeme oděvy a skladové položky. Specializujeme se na výrobu tkaného oblečení (pro atletiku, sportovní saka, vázanky, halenky, propínací svetry, běžného oblečení, bundy, džíny, kalhoty, kalhotky, pyžama, trička, šortky, sukně, svetry, teplákové soupravy), pletenin (oblečení pro ...
TOGO; Textil, použité oděvy, obuv
Obchodujeme s textilem, oděvy, použitým oblečením a obuví. Hledáme české dodavatele.
TOGO; Kosmetika, potraviny, textil, obuv
Poptáváme výrobky péče o zdraví a tělo, kosmetiku, nápoje, konzervované potraviny, oděvy, potřeby k setí, textil, obuv, kožené výrobky všeho druhu, šátky atd.
KAMERUN; Trička, minerální vody
Hledáme dodavatele oděvů, hlavně triček, a minerální vody v lahvích.