INDIE; Oděvy
Jsem mezinárodní obchodník / exportér oděvů. Hledám odběratele z evropských zemí.
PÁKISTÁN; Bytový textil, oděvy
Jsme výrobce bytového textilu a oděvů se sídlem v Lahore v Pákistánu a hledáme nové odběratele nebo obchodní zástupce pro Evropu. Dodáváme do Evropy od roku 1988 a expandujeme. Dodáme jakýkoliv druh bytového textilu nebo oděvních výrobků jako soupravy prostěradel, soupravy přikrývek, "lůžka v tašce", prošívané přikrývky, fleecové bundy s kapucí, ...
INDIE; Textilní tkaniny
Hledáme importéry textilních tkanin v Evropě. Můžeme dodávat 20" / 40" kontejnery jakékoliv látky jako bavlna, hedvábí, vlna, pánské obleky, dámské módní oblečení, madraská kostka, voály atd.
INDIE; Oděvy, bytové textilie
Jsme exportéři dámských oděvů a různých druhů textilií pro využití v domácnosti / kanceláři. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
Poptávám dodavatele těhotenské módy a prádla
Poptávám dodavatele těhotenské módy a těhotenského spodního prádla, poporodních stahovacích kalhotek a kojících podprsenek do nově otevírané prodejny v obchodním centru www.oclihovar.cz. Jedná se obchod s dětským oblečením a těhotenským oblečením. Dlouhodobá spolupráce.
INDIE; Oblečení
Jsme výrobce oblečení z Indie s certifikátem SA 8000. Můžeme vyrábět trička a noční prádlo. Hledáme maloobchodníky nebo importéry v EU.
ČÍNA; Oděvy, doplňky, ložní prádlo
Naše firma D&S(CHINA)CO.,LTD. je výrobce a exportér. Naše produkty: oděvy, móda, čepice, klobouky, šály, svetry, rukavice, textil, tašky, ložní prádlo. Sídlíme ve Weifang, Shandong v Číně blízko přístavu a letiště Qingdao, přeprava je velmi pohodlná. Všechny naše produkty splňují mezinárodní normy kvality a jsou velmi oceňovány na mnoha různých ...
PÁKISTÁN; Rukavice
Jsme výrobci a exportéři rukavic všech druhů v různých provedeních / materiálech a exportujeme do celého světa. Vždy se snažíme vyrábět podle mezinárodního standardu a také podle požadavků zákazníků. Máme bohaté zkušenosti ve výrobě. Také jsme schopni vyrobit jakékoli návrhy podle vašich požadavků Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. .
BANGLADÉŠ; Pletené, tkané zboží
Jsme přední výrobce a exportér oděvů z Bangladéše. Působíme jako výrobce od roku 1992. Jsme schopni vyrábět pletené i tkané zboží. Pletené zboží: všechny druhy triček pro všechny věkové kategorie a různého designu, polokošile, topy, mikiny, fleecové zboží, pletené žerzejové oblečení a mnoho dalšího. Tkané zboží: všechny druhy košil společenských ...
INDIE; Oděvy
Naše agentura GLOBAL APPAREL RESOURCE v Tiruppur obstarává vysoce profesionální služby v oděvní výrobě a exportu. Máme velmi silný oděvní výrobní závod s výrobní kapacitou 50.000 triček měsíčně. Výrobky: ekologické produkty z biobavlny, oděvy na doma i na ven, noční prádlo, dětské oblečení, pletené polokošile, grafická trička, pyžama, bermudy, ...
BANGLADÉŠ; Oděvy
Jsme přední výrobce / exportér / dodavatel pletených oděvů v Bangladéši a vyvážíme pletené oděvní zboží jako trička, polokošile, tílka, šortkové soupravy (vrchní a spodní díl), mikiny, fleecové bundy, mikiny s kapucí atd. pro muže, chlapce, ženy a dívky. Navštivte naše webové stránky: www.sfashionbd.com Můžeme vyrobit a poslat vám ke schválení ...
PÁKISTÁN; Módní a sportovní oblečení
Jsme výrobci a exportéři všech druhů koženého a textilního, módního a sportovního oblečení. Máme vlastní koželužnu a výrobní jednotku kožených a textilních oděvů v Sialkot v Pákistánu. Jsme velkoobchodníci a OEM výrobci. Navštivte prosím náš web: www.lambtouchleather.com Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
NEPÁL; Šály, šátky, štóly
Jsme výrobci a exportéři šál, šátků, štól a dalších módních doplňků z bambusu, bavlny, modalu a jiných přírodních vláken, v různých stylech a barvách . Zhotovujeme také výrobky podle návrhů a specifikací zákazníků, s jejich vlastní exkluzivitou. Hledáme importéry, velkoobchodníky, obchodníky, odběratele atd.
Poptávám zakázkovou výrobu děvů a prádla
Poptávám výrobu oděvů a spodního prádla na zakázku.
PÁKISTÁN; Textilní odpad, přebytečné oblečení
M.A Enterprise je soukromá pákistánská recyklační firma, která podniká v tomto oboru již od roku 2001. Importujeme textilní odpad a přebytečné oblečení od exportérů z celého světa a pravidelně potřebujeme následující položky: - bílá bavlněná trička (vysoké kvality v malých balících) - flanelové košile (vysoké kvality v malých balících) - staré ...
IRSKO; Oblečení
Hledám výrobce / dodavatele oblečení v EU. Zvláště mám zájem o dámské oděvy, koktejlové / večerní šaty, topy, kalhoty / džíny atd. Zkouším založit nové podnikání - obchod s oděvy sídlící v Irské republice.
INDIE; Pletené konfekční oděvy
Společnost Rohit Fashion je jedním z předních obchodních podniků a exportér pletených konfekčních oděvů v Tirupur, Indie. Máme zájem o navázání dlouhodobé obchodní spolupráce.
INDIE; Trička
Jsme výrobce a exportér triček. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
INDIE; Tkané oděvy
Jsme exportér tkaných oděvů z Gurgaon v Indii do Evropy a spolupracujeme s mnoha známými značkami. Nedávno jsme rozšířili výrobní kapacitu a hledáme nové odběratele.
BANGLADÉŠ; Konfekční oděvy
Jsme bangladéšská firma a exportujeme všechny druhy konfekčních oděvů. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli. Zhotovujeme velmi módní i základní, svetry, trička a denim. Naše závody jsou vybaveny nejmodernějším strojním zařízením a pracovníci jsou vysoce kvalifikovaní, takže můžeme vyvinout jakýkoli design k vaší plné ...
Stejnokroj 95
Předmětem VZ je dodávka Stejnokrojů 95. Zadavatel dělí předmět VZ na 2 části. 1. část „Stejnokroj 95", 2. část „Stejnokroj 95 letní - R".
INDIE; Šátky
Naše firma Anita International, Indie je exportér všech druhů šátků do Evropy a na Ukrajinu. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s importéry.
Poptáváme zdravotnické pracovní oděvy a obuv
Poptáváme tyto dámské zdravotnické oděvy: - halena zdravotnická 4ks vel.XL - kalhoty lékařské 3ks vel.XL - kalhoty tříčtvrteční 1ks vel.XL - mikina (modrá) 1ks vel.XL - sandály třípáskové č.38 Jsme státní organizace (VSČR VV Praha Ruzyně Staré náměstí 3 Praha 6 161 02) Cena je do 8000,-kč včetně DPH a dopravného.
NIGÉRIE; Bytový textil, svetry, čepice
Poptáváme bytový textil, svetry, prostěradla, barety, čepice, módní zboží a další. Hledáme exportéry a výrobce, žádáme o zaslání podrobných informací o výrobcích s cenami.
BANGLADÉŠ; Konfekční oděvy
Jsme výrobce a exportér všech druhů konfekčních oděvů pro muže, ženy a děti. Pokrýváme celý sortiment - tkané, pletené a svetry, pro všechny věkové skupiny. Také exportujeme připravené zásoby oděvů. Módní / základní oblečení za dobrou cenu, včasné dodávky. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.