Poptávám dodavatele indických oděvů
Poptávám indický textil - oděvy /sari, punjabi, Sherwani, kurty, šátky, šály,doplňky aj./ vše z druhé ruky.
GHANA; Trička a polokošile
Jsme obchodní zástupci výrobních firem, velkoobchodníci, importéři. Poptáváme trička, polokošile apod.
PÁKISTÁN; Kožené a textilní oděvy
Austere Eurasia International je výrobce a exportér motorkářských obleků, kožených/textilních oděvů, sportovního oblečení, všech typů kožených a látkových rukavic, pákistánských oděvů a ručně dělaných odznaků na vojenské uniformy. Firma hledá obchodní spolupráci s odběrateli, importéry.
PÁKISTÁN; Denimové džíny
Exportuji denimové džíny z Pákistánu do celého světa. Prosím o kontaktní údaje importérů.
EGYPT; Papyrus a taneční kostýmy
Hledám obchodní spolupráci s distributory následujícího zboží - papyrus, taneční kostýmy z Egypta.
INDIE; Textil
Chci vyvážet textil z Indie a hledám odběratele.
BANGLADÉŠ; Řemeslné výrobky
Rádi bychom exportovali všechny druhy řemeslných výrobků, oděvy, svetry a hledáme odběratele.
PÁKISTÁN; Kožené rukavice, opasky, bundy
Exportujeme všechny druhy kožených rukavic, peněženky, opasky a bundy. Více na http://ursaint.com Hledáme obchodní spolupráci s importéry, velkoobchodníky, distributory.
PÁKISTÁN; Textilní látky, oděvy
Jsme pákistánská firma obchodující s textilními látkami a oděvy. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Kožené rukavice
Jsme dodavatelem kožených rukavic. Hledáme obchodníky s pracovními rukavicemi, montážními rukavicemi, zimními rukavicemi.
IRSKO; Pokrývky hlavy
Hledám výrobce pokrývek hlavy.
VIETNAM; Oděvy
Jsme závod na výrobu módních oděvů pro ženy, muže a děti. Navštivte prosím naše webové stránky www.vqfashion.con. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Kožené oděvy
Jsme jedním z předních výrobců a vývozců kvalitních kožených oděvů. Zákazníkům z celého světa dodáváme motocyklové rukavice, motocyklové bundy a kombinézy, teplákové soupravy / šortky, trička a pásky, fotbalové míče, čepice a klobouky, peněženky a tašky. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci. web: www.rajputrf.com
PÁKISTÁN; Konfekční oděvy
Vyvážíme z Pákistánu konfekční oděvy jako jsou kalhoty, džíny, trička, polokošile, mikiny s kapucí. Jsme schopni vyrábět podle vzorů zákazníka, protože máme vlastní kompletní jednotku. Hledáme odběratele.
Poptáváme výrobu reklamních triček
Webový portál Nadrevo.cz vyhlašuje výběrové řízení na výrobu 1000 ks triček S M L XL XXL 3XL Délka 60 73 78 81 83 85 Šířka 49 55 57 61 65 70 Předmětem výběrového řízení je zhotovení návrhu vzorového trička velikosti 3XL s finálním grafickým ztvárněním. Odběratel bude posuzovat návrhy dle následujících kritétií: • 10% kvalita ...
BANGLADÉŠ; Pletené oděvy
Dodáváme pletené oděvy. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
GHANA; Módní oděvy
Naše firma dováží módní oděvy a hledá českého dodavatele ke společnému podnikání.
Poptávám výrobce punčochového zboží
Poptávám punčochové zboží pro e-chop. Rozhoduje cena. Nabídku očekávám od výrobce. Nejlépe Čína. není podmínkou.Dlouhodobá spolupráce.
BANGLADÉŠ; Oděvy
Jsme výrobci oděvů - trička, polokošile, topy, kalhoty, šortky, mikiny, bundy. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
BANGLADÉŠ; Oděvy
Jsme výrobce a vývozce oděvů v Bangladéši. Vyrábíme pánské, dámské a dětské zboží (základní trička, polokošile z piké a jednoduchého žerzeje, mikiny, topy a další) a veškeré módní zboží s potiskem a výšivkou, rovněž s celoplošným potiskem. Rádi bychom navázali dlouhodobou obchodní spolupráci.
PÁKISTÁN; Outdoorové oděvy
ZAAM TEXTILES hledá obchodní spolupráci s odběrateli, importéry outdoorových oděvů jako trička, sukně, kalhoty, spodní prádlo, pletené oděvy bez i s límcem, topy na rugby, polokošile, teplákové soupravy, golfová trička, čepice, fleecové mikiny se zipem i bez, loga i výšivka na oděvech dle zákazníkova přání, uniformy, oděvy na volný čas, fleecové ...
BANGLADÉŠ; Konfekční oděvy
Chtěl bych navázat obchodní spolupráci na podporu exportu i importu. Mám zájem vyvážet konfekční oděvy všech kategorií (pánské, dámské i dětské oblečení). Také mám zájem dovážet spotřební zboží jako léky pro záchranu života, křišťálové výrobky, průmyslové suroviny atd.
Poptávám punčochové zboží
Dobrý den, chtěla sem se zeptat jestli prodáváte síťované punčocháče značky Danskin. Předem děkuji za odpověď.
TOGO; Trička
Hledáme výrobce a exportéry triček.
PÁKISTÁN; Textilní výrobky
ATS INTERNATIONAL obchoduje s velmi kvalitními textilními výrobky jako povlečení, trička, ručníky a oděvy. Na zakázku může zhotovit design na lůžkoviny. Firma hledá zákazníky.