EGYPT; Bavlněné oděvy
Vyvážíme egyptské bavlněné oděvy, tkaniny, košile, spodní prádlo atd. a hledáme odběratele.
GHANA; Oblečení
Hledám výrobce, který mi může dodávat dámské šaty, dámské topy, pánské košile a módní oblečení obecně.
Hledám dodavatele oděvů a textilu pro e-shop
Poptávám dodavatele zboží do Eshopu www.ipmoda.cz (dámské, panské oblečení) .
PÁKISTÁN; Bundy, rukavice
Naše firma je jedním z předních výrobců a vývozců všech druhů rukavic, všech druhů bund, vše prvotřídní jakosti. Více informací najdete na našem webu www.seattleind.biz Veškeré rukavice vám můžeme zaslat s vaším logem. Jsme také schopni vyrobit rukavice podle nákresu. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
PÁKISTÁN; Oděvy
MARKS INTERNATIONAL je předním vývozcem zakázkového a výprodejového oblečení z Pákistánu. Jsme schopni splnit vaše požadavky v sortimentu pánských, dámských i dětských džín a džínového oblečení, kalhot, cargo kalhot / šortek, topů / halenek, mikin s kapucí, polokošil / triček, županů, sportovních ponožek. Máme zájem o navázání obchodní ...
PÁKISTÁN; Kožené oděvy, míče
Jsme výrobce a vývozce módních kožených oděvů v libovolném designu (bunda, kalhoty, vesta, kabát, atd.), motocyklových kožených oděvů v libovolném designu (s nebo bez ochrany), cordurových oděvů v libovolném designu (bunda, kalhoty, vesta, kabát, atd.), sportovních míčů (fotbalové, plážové, volejbalové, ragbyové, minimíče, reklamní míče). Máme ...
INDIE; Pletené oděvy
Jsme výrobce a vývozce kvalitních pletených oděvů pro muže, ženy i děti. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Bytové textilie, oděvy
Jsme výrobci bytových textilií zvláště ručníků, lůžkovin a pletených oděvů jako trička, polokošile, pyžama, dětského a kojeneckého oblečení. Hledáme odběratele.
PÁKISTÁN; Oblečení, bytové textilie, látky
Nol Sports je výrobce a exportér pletených a tkaných oděvů pro muže, ženy a děti jako trička, polokošile, kojenecké a dětské oblečení, sukně, noční úbory, společenské oděvy. Rovněž obchodujeme s látkami jako popelín, plátno, ribstop, courdroy, denim atd. Obchodujeme také s bytovým textilem - přehozy přes postele, polštáře, záclony, kuchyňské ...
PÁKISTÁN; Kožené oděvy
Jsme výrobci a exportéři koženého oblečení jako módní bundy, závodní obleky, kalhoty, obleky do deště, rukavice. Nyní chceme představit 3D bundu, která je vhodná pro všechny příležitosti. Nabízíme různé odstíny. Můžeme zhotovit 3D efekt podle Vašeho přání jako vzorek. Hledáme odběratele.
PÁKISTÁN; Kožené oděvy
Jsme výrobce a vývozce kožených oděvů z Karáčí v Pákistánu. Vyvážíme své kvalitní výrobky do různých zemí již několik let. Vyrábíme módní bundy, motocyklové bundy, kabáty, kalhoty, sukně a erotické oděvy atd. v různých kvalitách z měkké a poddajné kůže jehněčí, kozí, kravské a buvolí. Používáme různé povrchové úpravy. ...
VB; Šití kabátů
Hledáme spolupráci s firmou, která zhotovuje kabáty velmi dobré kvality a vyráběla by podle našeho designu.
Hledáme dodavatele zboží pro e-shop
Poptávám: Začínající internetový obchod, hledá vhodné dodavatelé pro tyto kategorie : Krmivo pro zvířata Oblečení a obuv Hračky Sportovní potřeby- Outdoor Gurmánství (například čaje, káva, čokoláda, bonbony, jídlo za účelem uspokojení člověka apod). Kočárky a Dětské potřeby Kosmetika Skladovací prostory mám. Uvítám zboží do kauce. V ...
BENIN; Trička s logem
Hledáme výrobce triček s naším logem.
PÁKISTÁN; Kožené oděvy, rukavice, kabelky
Naše firma Pro Pas International je výrobce kožených rukavic, kožených oděvů a módních kabelek. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Kožené oděvy, prádlo
Jsme exportéři koženého oblečení jako bundy pro muže, ženy, všechny typy kožených rukavic, bikini, podprsenky, spodní prádlo, kožené kalhoty, trička apod. Hledáme importéry.
PÁKISTÁN; Rukavice
Obchodujeme se všemi druhy rukavic - kožené, motorkářské, sportovní. Nabízíme nejlepší kvalitu za nejnižší ceny. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
PÁKISTÁN; Pletené oděvy
OPENA industry vyrábí a exportuje velmi kvalitní pletené oděvy. Výroba prochází přísnou kontrolou v souladu s mezinárodním standardem kvality. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s importéry, velkoobchodními i maloobchodními řetězci.
INDIE; Kožená galanterie, oděvy
Hledám v Evropě importéry, odběratele, obchodní zástupce drobné kožené galanterie, kožených oděvů, bund, balvněných tašek a kožených peněženek.
Poptávám zboží pro maloobchod
Mám obchod(100 m/2) v menším městě (cca10000 obyv.) na JM a sháním dodavatele zboží nebo spolupracující obch.společnost, která by měla zájem dodávát zboží k prodeji.
NĚMECKO; Outdoorové zboží Pacsafe
Poptávám za výhodnou cenu outdoorové zboží značky Pacsafe.
PÁKISTÁN; Kožené oděvy
Jsme výrobce a vývozce kožených oděvů, navštivte prosím náš web www.eurochooice.com. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Kožené doplňky, sportovní oděvy
Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, importéry koženého zboží a kožených oděvů, kožených doplňků, sportovního zboží a sportovních oděvů, všech druhů rukavic, zboží ze syntetické kůže (batohy, kabelky, klíčenky, rukavice, reklamní předměty), dále vojenských a policejních doplňků uniforem - odznaky, nášivky apod.
BANGLADÉŠ; Pletené a tkané oděvy
Hledáme odběratele dámských, pánských a dětských oděvů pletených a tkaných. Poskytujeme nejlepší kvalitu za nejlevnější ceny.
Hledáme dodavatele zahraniční dámské módy
Sháníme dodavatele dámské módy z Itálie, Polska, Turecka. Prosíme cenové nabídky.