Košile P ČR-nákup (dokup) rok 2011
Záměrem zadavatele je uzavření kupní smlouvy na dodávku policejních košil v roce 2011. Technické, materiálové a kvalitativní provedení je podrobně popsáno, včetně počtů jednotlivých druhů a ostatních požadavků zadavatele, v zadávací dokumentaci a její příloze.
INDIE; Pletené oděvy
Firma Famous Knit je jedním z nejrychleji rostoucích výrobců a exportérů pletených oděvů v Tirupur v Indii. Spolupracujeme se známými značkami v Evropě a USA. Máme zájem rozvíjet obchodní spolupráci s novými zákazníky. Navštivte prosím webové stránky naší společnosti www.famousknit.in. Jsme připraveni splnit vaše požadavky na dodávky.
Oděv ECWCS
Předmětem VZ je dodávka blůz a kalhot ECWCS 2010 s béžovým potiskem a bund TERMO 2010.
PÁKISTÁN; Tkaniny, bytový textil, oděvy
Od nejlepších výrobců v Pákistánu dodáváme nejlepší výrobky za atraktivní ceny. Tkaniny a bytový textil: tkané bílé bělené, barvené a potištěné tkaniny, popelín, plátno, CVC, kepr, satén, bavlněný satén atd. a hotové výrobky, tj. povlaky na přikrývky, prošívané přikrývky, povlaky na polštáře, ložní prádlo pro ústavy, nemocniční prádlo, hotelové ...
INDIE; Šátky, štóly, parea
Jsme výrobce šátků, štól, plážových šátků pareo atd. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
BANGLADÉŠ; Svetry
Dodáváme všechny druhy svetrů z Bangladéše. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. V příloze je akrylový pulover 12g úplet Milano. Používá se pro běžné nošení nebo jako firemní oblečení s logem. Máme zařízení na zhotovení loga. Minimální objednávka 3000 ks. Odběratelé z EU neplatí dovozní clo.
INDIE; Bytový textil, žaluzie, zboží z přírodních materiálů
Firma WINDOWFASHIONSINDIA vyrábí a exportuje různé kokosové koberce, kokosovou rašelinu, pogumované kokosové pláty, kokosové sítě, pryžové rohože, podložky na jógu, pandánové rohože, jutové tašky, lázeňské pantofle, bambusové rolety, vertikální žaluzie, minirolety, rolety, dřevěné žaluzie, zboží z přírodních vláken, dřevěné řemeslné výrobky, ...
PÁKISTÁN; Kožené oděvy, rukavice, sportovní potřeby
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s importéry kožených oděvů, rukavic a fotbalových míčů a fotbalových dresů, motocyklových rukavic a oblečení.
PÁKISTÁN; Oděvy, ložní prádlo
Jsme výrobce a obchodník s textilními výrobky, jako jsou pletené oděvy: trička (všech druhů). Můžeme obstarat pro klienty skladové položky i jiných oděvů jako džíny atd. Nemocniční / hotelové ložní prádlo. Nemocniční povlečení se vyrábí na zakázku. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
NĚMECKO; Pracovní rukavice, obuv, svítilny, oděvy
Máme obchod a hledáme výrobky a nové obchodní partnery -pracovní bezpečnostní obuv -montážní opasky -pracovní rukavice -šle -LED kapesní svítilny -gumové holínky -dětské oblečení, móda XXL
Poptávám dodavatele značkového textilu
Sháním dodavatele oblečení značek Ydi,Temster,Dare2b.
BANGLADÉŠ; Oděvy pletené, tkané, denimové
G.S Trade International je nákupčí, exportér a importér v Dháce v Bangladéši. Dodáváme konfekční oděvy pro muže, ženy, chlapce, dívky a děti (tkané, pletené, denimové a svetry). Nyní plánujeme založit joint venture v Bangladéši. www.gstradebd.com
PÁKISTÁN; Kožené oděvy
Jsme výrobce a exportér kožených oděvů. Dodáváme módní bundy z pravé i umělé kůže, motocyklové bundy z kůže a textilu, motocyklové kombinézy (1dílné, 2 dílné), závodnické kvality, kalhoty, nepromokavé kombinézy a rukavice. Na zakázku vyrobíme i jen jednu bundu nebo kombinézu. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
NIGÉRIE; Textil
Naše firma Agugus Associates Nigeria Ltd. hledá výrobce a exportéry textilu. Jsme schopni importovat toto zboží do Lagosu v Nigérii.
BANGLADÉŠ; Oděvy
Jsme přední výrobce a exportér oděvů v Bangladéši. Hledáme české odběratele.
GHANA; Všeobecné zboží
Poptávám zboží a služby, které lze prodávat na ghanském trhu. Mám registrovanou firmu zabývající se exportem a importem všeobecného zboží, maloobchodem a velkoobchodem s farmaceutickým zbožím atd. Rádi bychom byli výhradním zástupcem nebo zástupcem pro jakoukoli společnost, která chce investovat v Ghaně.
INDIE; Kožené zboží, trička
Jsme indický dodavatel kožených bund, peněženek a bavlněných triček. Hledáme odběratele.
INDIE; Tkaniny, šály, šátky, oděvy, bytový textil
Jsme přední výrobce a exportér hedvábných / bavlněných / viskózových tkanin, potištěných, nebarvených, barvených i vyšívaných z Kalkaty z Indie. Specializujeme se také na zhotovování střihových předloh pro haute couture i běžné oděvy. Vyrábíme šály a štóly různých vzorů, vazeb a tisků. Zabýváme se také hotovými textilními výrobky a bytovým ...
PÁKISTÁN; Oděvy
Jsme výrobce a exportér všech druhů oděvů. Nabízíme také skladové položky oděvů. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
PÁKISTÁN; Tašky, oděvy, obuv, doplňky
Obchodujeme s níže uvedenými výrobky. Doplňky: pouta na ruce, pásky k hodinkám, límce, náramky, kukly, kožená pouzdra, pouzdra na nože, kožené tkaničky, přírodní kůže atd. Tašky: sedlové brašny, tašky ke koňskému sedlu, brašny na nářadí, motorkářské brašny, cyklistické brašny, westernové tašky, kožené tašky, kožešinové tašky, koženkové ...
TOGO; Oděvy, textil
Hledáme v ČR výrobce / exportéry oděvů a textilu.
PÁKISTÁN; Textil
Zabýváme se textilem již 18 let a hledáme obchodní zástupce v Evropě. Máme spojení s hlavními výrobci textilu v Pákistánu a můžeme dodávat zboží na základě druhu, ceny, kvality i kvantity.
INDIE; Oděvy
Jsme firma JMK KNIT TEX v Tirupur v Indii. Máme 17 let zkušeností v oboru pletenin a náš sesterský koncern vyrábí oděvy a exportuje do Evropy. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
PÁKISTÁN; Textil
Vyrábíme a exportujeme textil, spodní prádlo. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Oděvy, rukavice
Jsme výrobce a exportér všech druhů pleteného oblečení, koženého oblečení a rukavic. Podnikáme v tomto oboru již 25 let. Máme kompletní výrobní zařízení v objektu. Spolupracujeme s několika populárními značkami. Získáte nižší ceny a fantastickou kvalitu. Rádi bychom navázali dobré a dlouhodobé obchodní vztahy. www.malikfashion.com