PÁKISTÁN; Muslimské oděvy, sůl
Chceme exportovat muslimské dámské zakrývající oděvy jako šátky, burky atd. Také jodizovanou sůl a stolní sůl. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Rukavice
Již 20 let vyrábíme kvalitní rukavice a exportujeme je do celého světa. Vždy se snažíme vyrábět podle mezinárodního standardu a také podle požadavků zákazníků. S bohatými zkušenostmi ve výrobě jsme schopni vyrobit jakékoliv designy dle požadavků zákazníků. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Sportovní potřeby a oděvy
Jsme výrobce a exportér sportovních potřeb, sportovního oblečení, triček, polokošil, mikin, mikin s kapucí, potištěných a vyšívaných triček, košil, kalhot, džínových košil a kalhot, ručních výšivek, odznaků atd. Můžete také navštívit naše webové stránky: www.samsysports.com. Hledáme odběratele.
PÁKISTÁN; Oblečení
Jsme výrobce a exportér všech druhů pleteného oblečení, koženého oblečení a rukavic. Podnikáme v tomto oboru již 25 let. Máme kompletní výrobní zařízení v objektu, včetně nejnovějších šicích strojů, okrouhlého pletacího stroje, hydraulických tryskových stavů, barvení, potisku a výšivky. Naším hlavním trhem je USA a spolupracujeme s několika ...
NEPÁL; Šály, šátky, štóly
Jsme výrobci a exportéři pašmínových šál, štól a šátků, 70% pašmína / 30% hedvábí a 100% pašmína, barvené (bez azo), s perličkami, vyšívané, potištěné, žakár, oboulícní pašmína, také šály přes ramena a vodní pašmína, letní pašmíny atd. Také vyrábíme a exportujeme šály, štóly a šátky z bambusu, bavlny, modalu i jiných přírodních vláken, v ...
PÁKISTÁN; Kožené a cordurové oděvy
Jsme výrobci a exportéři všech druhů kožených a cordurových oděvů. www.lambtouchleather.com Naše ceny jsou velmi rozumné a naše kvalita lepší než jiných. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
PÁKISTÁN; Oděvy
Synergia je dodavatelská firma s rozsáhlými zkušenostmi v oděvním průmyslu. Máme kvalifikovaný tým s více než 22 lety zkušeností ve výrobě látek a oděvů jako je pletení, barvení tkanin, výroba pletených i tkaných oděvů . Specializujeme se na trička, polokošile, topy, tepláky, mikiny s kapucí, mikiny s kapucí na zip, denimové šortky, šortky z ...
EGYPT; Oděvy, šperky, kosmetika, starožitnosti
Naše společnost je výhradním zástupcem pro mezinárodní firmy v Egyptě. Spolupracujeme s exponovanými importéry a exportéry z celého světa již od roku 1997. Srdečně vás zveme k návštěvě naší webové stránky http://www.nariad.com, kde najdete fotografie egyptských výrobků, které exportujeme. V Egyptě máme výrobní podniky světové třídy, které ...
PÁKISTÁN; Trička
Dodáváme trička všech druhů a máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
ČÍNA; Oděvy, nábytek
Hledáme importéry oděvů (trička a džíny), nábytku.
PÁKISTÁN; Kožená obuv, rukavice, sportovní a módní oblečení
Jsme výrobce a exportér všech druhů kožených rukavic a kožené obuvi, dámského a pánského módního a sportovního oblečení. Dodáváme zboží zákazníkům v řadě zemí. Dodáváme kvalitní zboží za velmi konkurenční ceny. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
NĚMECKO; Dámská móda
Hledám výrobce dámské módy, mám zájem o navázání obchodní spolupráce.
ŠPANĚLSKO; Obchodní spolupráce
Jsme jednou z předních firem zabývajících se nákupem a prodejem všeobecného zboží. Hledáme firmy, které by měly zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám dodavatele textilu a oblečení
Poptávám dodavatele textilu a oblečení: poptávám dodavatele triček, mikin, kalhot, bot atd. do velkoskladu. Tisíce kusů měsíčně, rozhodující je cena. Nabídky zasílejte na e-mail: dopravce11@seznam.cz
INDIE; Šály, tkaniny, příze
Exportujeme všechny typy hedvábných šál, sarongů (viskóza a hedvábí), bavlněné tkaniny, bavlněné příze a syntetické příze z Indie. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
MAURICIUS; Plavky, plážové oblečení
Jsme přední mauricijská firma obchodující s plážovým oblečením, jednodílnými a dvoudílnými plavkami. Můžeme poskytnout fotografie vzorků. Naše ceny jsou nízké a výrobky nejlepší kvality.
KAMERUN; Textil, potraviny, nápoje
Hledáme české výrobce a exportéry různých výrobků jako jsou trička, přikrývky, potraviny a nápoje, módní tašky, jutové tašky, minerální vody atd.
BENIN; Textilie
Poptáváme všechny druhy skladových položek textilu včetně krejčovských doplňků jako jsou mezivrstvy, kapsovina atd.
Poptávám dodavatele reklamních předmětů a triček
Poptávám dodavatele triček a dalších reklamních předmětů k filmu apod.
Poptávám dodavatele značkového oblečení
Poptávám dodavatele oblečení značek Ydi, Neverest, Kugo, Wolf, určeno k dalšímu prodeji.
Poptávám půjčovnu svatebních oděvů
Poptávám zapůjčení svatebního šedého žaketu včetně doplňků /vesta,klobouk, špacírka,rukavice,šátek/ ke svatebnímu obřadu konaného 6.srpna Lokalita k zapůjčení Ústecký, Středočeký kraj, popř. Praha
BANGLADÉŠ; Kůže, juta, sítě, odpady, řemeslné výrobky
Hledáme odběratele oděvů, kůže, juty, rybářských sítí, plastového / PET odpadu, koženého odpadu, řemeslných výrobků - keramiky, košů na ovoce, kožených tašek, jutových pytlů, stolního prostírání, kapesníků apod.
TOGO; Trička, polokošile
Obchodujeme s tričky a polokošilemi ve velkém množství. Hledáme k okamžité spolupráci exportéry, dodavatele a výrobce.
BANGLADÉŠ; Oděvy
Jsme bangladéšský profesionální dodavatel kvalitních triček, polokošil, pánských a dámských pletených výrobků za konkurenceschopné ceny. Navštivte prosím naše webové stránky (albatrossffl.com) a vyberte si výrobky, o které máte zájem. Máme velký zájem o navázání obchodní spolupráce.
INDIE; Oděvy
Hledáme importéry oděvů v ČR. Jsme výrobce a dodavatel dámských a pánských oděvů na nejnižší ceny v celé Indii.