Dodávky materiální pomoci hrazené z Fondu evropské pomoci nejchudším osobám - hygienické potřeby
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky hygienických potřeb včetně jejich vyložení na určená místa plnění.
VZ 93520 - Dodávky služebních kalhot pro nepřímý výkon pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky služebních pánských a dámských kalhot pro nepřímý výkon pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na dobu 4 let nebo do vyčerpání finančního limitu rámcové dohody, podle toho, která ze skutečností nastane dříve, a to včetně dopravy na místo plnění.
20-109.3 Sušené odtučněné mléko, jeho pořízení a ochraňování
Předmětem VZ je pořízení 1.350 tun sušeného odtučněného mléka a jeho ochraňování. SOM bude jako součást státních hmotných rezerv majetkem ČR. Předmět VZ je rozdělen na 9 samostatných částí, a sice: Část 1: Dodávka a ochraňování 150 tun sušeného odtučněného mléka. Část 2: Dodávka a ochraňování 150 tun sušeného odtučněného mléka. Část 3: Dodávka a ...
Pneumatiky na hlavní druhy vojenských vozidel do 3,5t
Účelem a důvodem pořízení majetku je zabezpečení provozuschopnosti vojenských vozidel kategorie VM1, VN1 a VBV (např. LRD 90, LRD 110, LRD 130, UAZ a všechny jejich modifikace v AČR) dle Vyhlášky č. 100/2018 Sb., pořízením homologovaných pneumatik od jednoho dodavatele, jedním výběrovým řízením a do jednoho místa dodání.
Dodávky dezinfekčních prostředků
Dodávky dezinfekčních prostředků a dodávky služeb, včetně dopravy, které jsou spojeny s dodávkou dezinfekčních prostředků pro Psychiatrickou nemocnici Bohnice k zajištění řádného provozu zadavatele.
Dodávky základního potravinářského sortimentu
• Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka základního potravinářského sortimentu pro kliniky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze (VFN). • Množství předmětu plnění uvedené v příloze č.6 je množství orientační. Zadavatel je oprávněn určovat konkrétní množství a dobu plnění jednotlivých dílčích dodávek podle svých okamžitých, resp. Aktuálních ...
FN Motol - Dodávky ochranných obleků s kapucí
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky ochranných obleků s kapucí v rozsahu dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží s jednotkovými cenami, a to na dobu 24 měsíců.
Dodávky čajů v nálevových sáčcích a výpůjčka výrobníků horké vody
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka čajů v nálevových sáčcích a výpůjčka výrobníků horké vody pro kliniky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.
Závodní stravování v budově Generálního finančního ředitelství, Lazarská 15/7, Praha 1
Předmětem veřejné zakázky je poskytování služeb závodního stravování zaměstnancům zadavatele formou vyhotovení, dovozu a výdeje jídel ve vlastní výdejně zadavatele a doplňkový prodej v bufetu k závodnímu stravování v sídle zadavatele - Generálního finančního ředitelství, Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1.
Zajištění závodního stravování pro zaměstnance ČHMÚ v Praze
Předmětem veřejné zakázky je zajištění závodního stravování pro zaměstnance ČHMÚ v souladu s vyhláškou č. 430/2001 Sb., o nákladech na závodní stravování a jejich úhradě v organizačních složkách státu a státních příspěvkových organizacích. Součástí předmětu plnění jsou také všechny činnosti spojené s výrobou a výdejem stravy a čištěním a ...
Nákup elektronických chráničů sluchu pro výkonné útvary Krajského ředitelství policie hl. m. Prahy
Dodání elektronických chráničů sluchu pro výkonné útvary Krajského ředitelství policie hl. m. Prahy. Dále viz Zadávací podmínky s přílohami. Účastník v rámci nabídky předloží 2 kusy nabízených elektronických chráničů sluchu dle stanovených podmínek, vč. požadovaných doplňků (kabel pro připojení ext. zdroje zvuku). Osobně: na pracoviště odboru ...
Dodávky základního sortimentu pečiva a dodávky ostatních pekařských a cukrářských výrobků
Předmětem plnění VZ jsou průběžné dodávky pekařských výrobků (chléb a bílé pečivo) a ostatních druhů cukrářských výrobků.
Dodávka zdravotnických prostředků - roušek, plášťů a rukavic, veřejná zakázka č. 18/2020
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických prostředků a to konkrétně: (a) 32900 kusů jednorázových ochranných roušek, (b) 87800 kusů jednorázových návštěvnických plášťů, (c) 160600 kusů jednorázových nitrilových vyšetřovacích rukavic.
Stravování
Jde o zajištění stravování pro zaměstnance a pacienty zadavatele.
Obálky a papírový obalový materiál
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky obálek (předtištěných a nepředtištěných, určených pro následný potisk v digitálních tiskových a balících linkách) a papírového obalového materiálu, a to včetně dopravy, balení a manipulace v místě plnění. Na základě zadávacího řízení bude uzavřena rámcová dohoda s jedním dodavatelem na dobu 24 měsíců.
Rámcová dohoda na dodávku košil pánských a košil dámských pro příslušníky CS ČR
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na dodávky - košile pánská s krátkým rukávem modrá, - košile pánská s dlouhým rukávem modrá, - košile pánská s dlouhým rukávem bílá, - košile dámská s krátkým rukávem modrá, - košile dámská s dlouhým rukávem modrá, - košile dámská s dlouhým rukávem bílá.
Čisticí prostředky a další drogistické zboží II
Předmětem VZ je zajištění průběžných dodávek čisticích prostředků pro sklad MTZ Nemocnice Na Bulovce (dále společně označeno jako „zboží“) dle potřeb zadavatele po dobu 48 měsíců od nabytí účinnosti rámcové dohody o dodávkách zboží uzavřené s jedním vybraným dodavatelem.
Dodávka variabilních kotců pro prasata FAPPZ - 17-16_019
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a instalace variabilních systémů kotců a krmných stanic pro prasata, které musí splňovat minimální vlastnosti vymezené zadavatelem a obsahovat jím požadované funkce, demontáž stávajících ustájení a krmení a zajištění funkčního prostředí pro chov prasat.
Jednorázové obličejové masky (roušky)
Účelem této veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním vybraným dodavatelem na dobu určitou v trvání 24 měsíců. Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění dodávek jednorázových obličejových masek (roušek).
Rámcová dohoda na dodávky polomasek s vyměnitelným filtrem pro roky 2020 a 2021
Předmětem plnění VZ je zajištění průběžných dodávek ochranných polomasek s vyměnitelnými ochrannými filtry proti nebezpečným látkám a částicím třídy P3 přítomných v ovzduší. Filtry budou poskytovat ochranu proti širokému spektru pevných a kapalných částic a aerosolů, např. biologického původu (viry, bakterie, spory a další mikroorganismy). Rámcová ...
Rámcová dohoda na dodávky xerografického papíru pro roky 2021 - 2022
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky xerografického papíru pro potřeby jednotlivých veřejných zadavatelů. Blíže viz. zadávací dokumentace.
Poptávám kaštanový balzám
Poptávám kaštanový balzám obsah 200 ml.
Dodávky pytlů a obalových materiálů pro NNH
Předmětem veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávky pytlů a obalových materiálů, včetně potisku pro Nemocnici Na Homolce.
SÚKL VZ29 - Kancelářské potřeby
Předmětem veřejné zakázky na uzavření rámcové dohody, která bude v rámci zadávacího řízení uzavřena s jedním účastníkem, jsou dodávky kancelářských potřeb, základního občerstvení a hygienických potřeb, dle aktuálních potřeb zadavatele - Státního ústavu pro kontrolu léčiv pro objekty uvedené v čl. 2.4 zadávací dokumentace, a to po dobu 4 let ode ...
Dodávka osobních ochranných pracovních prostředků pro zaměstnance SPÚ - dodávka obuvi
Účelem tohoto zadávacího řízení je zabezpečit potřeby zadavatele v oblasti dodávek osobních ochranných pracovních prostředků (dále jen také „OOPP“) pro zaměstnance Státního pozemkového úřadu (dále také „SPÚ“), a to prostřednictvím rámcové dohody (dále také „RD“) s jedním dodavatelem. OOPP bude vybraný dodavatel dodávat průběžně dle aktuálních ...