Nátělníky
Nákup nátělníků dle podmínek uvedených v Zadávací dokumentaci Sp MO 31550/2022-5512.
Papírové a igelitové hygienické potřeby II
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy s vybraným dodavatelem na průběžné opakované dodávky papírových a igelitových hygienických potřeb pro Psychiatrickou nemocnici Bohnice po dobu 24 měsíců.
Dodávky papírových ručníků a toaletních papírů včetně zásobníků II
Předmětem této veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, jsou opakované dodávky, a to papírových ručníků (skládaných a v rolích) a toaletních papírů včetně zásobníků nutných pro provoz nemocničního zařízení.
Dodávka kancelářského papíru pro resort MŽP
Předmětem veřejné zakázky je centralizované zajištění dodávek kancelářského papíru do budovy sídla zadavatele, do budov pracovišť jednotlivých Odborů výkonu státní správy zadavatele I - IX a do budov pracovišť jednotlivých resortních organizací zadavatele (blíže viz Příloha č. 7 této ZD „Seznam odběrných míst a pravděpodobnost zavážky“, dále jen ...
Nákup papírového spotřebního materiálu
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění dodávky zboží, a to papírového spotřebního materiálu, kterým je toaletní papír jumbo 240, toaletní papír jumbo 190, toaletní papír rolička, dvouvrstvé papírové ručníky ZZ, jednovrstvé papírové ručníky ZZ, kosmetické kapesníčky v boxu tahací, xerografický papír A4, který je specifikován v příloze č. 2 ...
Centralizovaný nákup kancelářských potřeb
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem na dobu 48 měsíců na dodávky kancelářských potřeb (včetně dopravy) podle technických specifikací zadavatele.
FN Motol - Samolepící štítky a pásky do tiskáren
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky samolepících štítků a pásek do tiskáren, které se používají ve Fakultní nemocnici v Motole, a to v rozsahu dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží s jednotkovými cenami. Předmět plnění pro 1. část VZ "Samolepící štítky archové" je detailně specifikován v Příloze č. 2.1. ZD - ...
Příslušenství bojových člunů a suché obleky
dodávka předních dokormidlovacích zařízení, suchých obleků pro obsluhu, suchých žáruvzdorných obleků, pracovních potápěčských obleků a lehkých bojových potápěčských obleků
Rámcová dohoda na pořízení rukavic kožených zimních černých
5.000 párů rukavic kožených zimních černých 5.000 párů rukavic kožených zimních černých náplet
VZ 90822 - Dodávky konfekčních dámských a pánských slavnostních uniforem pro potřeby Městské policie
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky dámských a pánských slavnostních uniforem včetně čepic v konfekčních velikostech pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na čtyři roky (dále jen „MP HMP“). Předmět plnění je včetně dopravy na místo plnění.
21-081.4 Máslo - pořízení a ochraňování
Předmětem VZ je pořízení celkového množství 400 t stolního másla (dále i „máslo“), jeho ochraňování a obměna. Máslo bude jako součást státních hmotných rezerv majetkem ČR. Správa státních hmotných rezerv ČR jako zadavatel zajišťuje, v souladu se zákonem č. 97/1993 Sb., o působnosti Správy státních hmotných rezerv, ve znění pozdějších předpisů, ...
Netkaná textilie - přířezy
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky netkaných textilií pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenská fakultní nemocnice Praha v rozsahu a v souladu se zadávací dokumentací a jejími přílohami.
Poptávám cca 2000 ks 50 litrových sudů
Dobrý den, poptávám cca 2000 ks 50 litrových sudů v průběhu 6 měsíců. Děkuji Petr Dzurec
Poptáváme výrobu jednotného školního oblečení
Poptáváme výrobu jednotného školního oblečení.
Dodávky drogistického a úklidového zboží
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou postupné dodávky drogistického a úklidového zboží.
Zaměstnanecké oděvy
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky zaměstnaneckých oděvů pro pracovníky Ústavu hematologie a krevní transfúze ve specifikaci o objemech uvedených v zadávací dokumentaci.
Dodávky konfekčních dámských a pánských slavnostních uniforem pro potřeby Městské policie
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky dámských a pánských slavnostních uniforem včetně čepic v konfekčních velikostech pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na čtyři roky (dále jen „MP HMP“). Předmět plnění je včetně dopravy na místo plnění.
Rámcová dohoda na dodávku náhradních krytů svítidel veřejného osvětlení
Předmětem této Veřejné zakázky je uzavření jedné rámcové dohody s jedním dodavatelem na dodávky náhradních krytů svítidel veřejného osvětlení včetně příslušenství (těsnění a bajonetů), opředení koulí svítidel měděným drátkem a dodání doprovodných dokumentů (prohlášení o shodě, prohlášení či osvědčení o stálosti vlastností, projektový list, ...
Nákup osobních ochranných prostředků a antigenních testů pro VZP ČR
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v DNS je nákup osobních ochranných prostředků a antigenních testů pro VZP ČR.
MS Praha - tonery do tiskáren 2022-2024
Dodávky tonerů do tiskáren nebo multifunkčních zařízení, doprava do místa plnění a odvoz prázdných tonerů včetně jejich ekologické likvidace. Zadavatel požaduje pouze originální zboží, které musí splňovat normy platné pro provoz konkrétních typů tiskáren nebo multifunkčních zařízení v České republice.
Dodávka kancelářského papíru pro resort MPSV II
Předmětem plnění centralizovaně zadávané veřejné zakázky jsou 3 typy kancelářského papíru formátu A4 (jakost A, B a C) a 1 typu kancelářského papíru formátu A3 (jakost A), a to za cenu reflektující množstevní slevy v důsledku agregace poptávky resortu.
FN Motol - Buničitá vata
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky buničité vaty.
R - Dodávky tonerů a inkoustových náplní
Předmětem této veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, jsou průběžné dodávky tonerů a inkoustových náplní - originálních (část č. 1) a kompatibilních (část č. 2) pro stávající tiskárny a kopírky zadavatele (dále také „zboží“)