Dodávky hygienických prostředků II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek hygienických prostředků pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Poptávám opravu hodinek
Poptávám opravu hodinek. Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli opravujete staré náramkové hodinky,jedná se o ag hodinky,stáří cca 100let,švýcarský strojek.Děkuji za info,s pozdravem Eva,prosím kontakt mailem.
Papírové a igelitové hygienické potřeby
zajištění průběžných dodávek papírových a igelitových hygienických potřeb
Dynamický nákupní systém pro standardní kancelářské potřeby a xerografický papír
Dodávky standardních kancelářských potřeb a xerografického papíru dle aktuálních potřeb zadavatele.
Dodávky olejů pro pohyblivé schody, včetně dodávky mazacích patron
Účelem veřejné zakázky je uzavření Rámcové dohody samostatně na každou část veřejné zakázky s jedním vybraným dodavatelem na realizaci předmětu veřejné zakázky po dobu účinnosti Rámcové dohody. Důvodem je zajištění olejových kapalin pro výrobci předepsané mazání pohyblivých schodů v provozu metra. Dodavatelé mohou podat nabídky na na jednu nebo ...
FN Motol - Plenkové kalhotky pro děti
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky plenkových kalhotek pro děti pro potřeby FN Motol,
Modernizace dopravního značení, V. etapa Barrandovský most -  Patočkova, Praha 5 a 6
Předmětem plnění je úprava dopravního značení komunikace Městský okruh v úseku Barrandovský most -Patočkova. Jedná se především o uvedení orientačního dopravního značení do souladu s Vyhláškou č. 294/2015 Sb., kterou se provádějí pravidla provozu na pozemních komunikacích, ve znění pozdějších předpisů, aktuální schválenou „Metodikou navrhování ...
FN Motol - Pytle na odpad
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky pytlů na odpad pro FN Motol.
Dodávka materiálu, komponent a elektromateriálu pro výrobu poloprovozní a prototypové jednotky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka materiálu včetně konstrukčního, spojovacího a elektromateriálu a dále pořízení moderních technologických komponentů pro výrobu prototypové a poloprovozní jednotky na výrobu plastů.
Nákup úklidových, hygienických, čistících a ochranných prostředků pro roky  2022 - 2023
Nákup úklidových, hygienických, čistících a ochranných prostředků pro roky 2022 - 2023. Dále viz Zadávací podmínky včetně příloh: příloha č. 1 - závazný návrh krycího listu nabídky příloha č. 2 - závazný cenový formulář „A“ příloha č. 2 - závazný cenový formulář „B“ příloha č. 2 - závazný cenový formulář „C“ příloha č. 3 - závazný návrh kupní ...
Papírové a igelitové hygienické potřeby
zajištění průběžných dodávek papírových a igelitových hygienických potřeb
FN Motol - Tvarované prádlo - pacienti a směnné pro zaměstnance
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky prádla pro pacienty a směnného prádla pro zaměstnance, a to v rozsahu dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy -Seznam zboží s jednotkovými cenami.
FN Motol - Dynamický nákupní systém na dodávky potravin pro závodní stravování a stravování pacientů
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky potravin pro závodní stravování a stravování pacientů ve FN v Motole.
Dynamický nákupní systém pro průběžné a opakované nákupy základního potravinářského sortimentu
Zadavatel prostřednictvím tohoto zadávacího řízení zavádí dynamický nákupní systém dle § 138 a násl. zákona na dodávky potravin do Všeobecné fakultní nemocnice v Praze; blíže viz zadávací podmínky.
Dynamický nákupní systém na potraviny, nápoje a tabákové výrobky
Cílem tohoto zadávacího řízení je zavedení dynamického nákupního systému na potraviny, nápoje a tabákové výrobky. Zadavatel předpokládá zadávání veřejných zakázek v DNS v předem neurčených nepravidelných intervalech dle provozních potřeb zadavatele. Objemy jednotlivých veřejných zakázek zadávaných v DNS zadavatel předpokládá od jednotek až po ...
Dodávky dámských a pánských slavnostních uniforem pro potřeby Městské policie
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky dámských a pánských slavnostních uniforem včetně dámských slavnostních kloboučků a pánských slavnostních brigadýrek pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy šitých měřenkovým způsobem na dobu 4 let od nabytí účinnosti rámcové dohody nebo do vyčerpání finančního limitu rámcové dohody podle toho, která ...
FN Motol - Jednorázové ochranné prostředky
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových ochranných prostředků.
Dodávka kancelářského papíru pro resort MPSV
Předmětem plnění centralizovaně zadávané veřejné zakázky jsou 3 typy kancelářského papíru formátu A4 (jakost A, B a C) a 1 typu kancelářského papíru formátu A3 (jakost A), a to za cenu reflektující množstevní slevy v důsledku agregace poptávky resortu.
Dodávky tiskopisů, desek a etiket
Předmětem veřejné zakázky, resp. jejích částí jsou průběžné opakované dodávky papírů do přístrojů, tiskopisů pro zdravotnictví typ „F“, desek pro zdravotnickou dokumentaci a etiket v rolích a pásek (dále také zboží), potřebných k zajištění potřeb pracovišť zadavatele, včetně dopravy na místo určení po dobu 48 měsíců nebo do vyčerpání finanční ...
Dodávky základního sortimentu pečiva a dodávky ostatních pekařských  a cukrářských výrobků
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky pekařských výrobků (chléb, bílé pečivo) a ostatních druhů cukrářských výrobků pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze (VFN) - Apolinářská 18, 128 08 Praha 2 - hlavní kuchyně (stravovací provoz).
Dezinfekční přípravky na ruce
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek dezinfekčních přípravků na ruce včetně všech nákladů spojených s dodávkou zboží na místo plnění (doprava, balení, manipulační poplatky apod.) pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Dynamický nákupní systém pro dodávky osobních ochranných pomůcek
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky osobních ochranných pomůcek definovaných CPV kódy uvedenými v čl. 3 zadávací dokumentace, a to v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami jednotlivých výzev k podání nabídek v DNS podle § 141 zákona.
Úřad práce - Praha - dodávka  hygienických potřeb 2021
Předmětem veřejné zakázky je nákup a dodávka hygienických potřeb do pracovišť Úřadu práce České republiky - krajské pobočky pro hlavní město Prahu.
Dodávka respirátorů třídy FFP 2 pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 100 000 kusů respirátorů třídy FFP 2 pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy, včetně dopravy na místo plnění.
Označování a odstraňování havarijních závad ve sjízdnosti a schůdnosti pozemních komunikací
Předmětem této veřejné zakázky je označování závad (havárií) ve sjízdnosti a schůdnosti pozemních komunikací, přičemž některé závady budou vybraným dodavatelem rovněž odstraňovány. Vybraný dodavatel bude zajišťovat zejména následující činnosti: a) označování závad ve sjízdnosti a schůdnosti pozemních komunikací (výtluky, překážky) (dále jen ...