Dodávka ochranných kombinéz
Předmětem plnění této VZ jsou průběžné dodávky ochranných kombinéz, a to na základě průběžných dílčích objednávek v souladu se zadávacími podmínkami této VZ.
Zařízení pro chov a zobrazení Dania pruhovaného
Předmětem veřejné zakázky je dodání a kompletní instalace, včetně všech rozvodů a napojení na média a uvedení do provozu, nového vysokokapacitního zařízení pro Danio pruhované, s vlastní úpravnou vody, zaškolení obsluhy a rozšířené školení pro údržbu a zajištěný záruční a pozáruční servis. Detailní popis předmětu veřejné zakázky je obsažen v ...
20-150 Dynamický nákupní systém pro pořizování osobních ochranných a zdravotnických prostředků
Předmětem VZ je zavedení dynamického nákupního systém (dále jen „DNS“) pro pořizování vybraných druhů osobních ochranných a zdravotnických prostředků. DNS je rozdělen do 11 kategorií. Správa státních hmotných rezerv zavádí DNS z pozice centrálního zadavatele dle § 9 zákona (dále jen „centrální zadavatel“), přičemž v rámci zavedeného DNS hodlá ...
Ponožky zimní
Nákup ponožek zimních dle Zadávací dokumentace a jejích příloh.
Nákup osobních ochranných prostředků - centralizované zadávání - ochranný plášť jednorázový
Účelem této nadlimitní veřejné zakázky je vybrat dodavatele k uzavření Rámcových kupních smluv (dále též „Smlouva“), na jejímž základě budou prováděné dodávky osobních ochranných prostředků pro jednotlivé zadavatele
Nákup osobních ochranných prostředků - centralizované zadávání - dodávka respirátoru typu FFP3
Účelem této nadlimitní veřejné zakázky je vybrat dodavatele k uzavření Rámcových kupních smluv (dále též „Smlouva“), na jejímž základě budou prováděné dodávky osobních ochranných prostředků pro jednotlivé zadavatele
Rámcová dohoda na dodávky ponožek k pracovnímu stejnokroji PS I pro HZS ČR
Předmětem zadávacího řízení je v souladu s ustanovením § 131 zákona uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky předpokládaného počtů 100 000 párů ponožek k pracovnímu stejnokroji PS1 v průběhu 4 let od nabytí účinnosti rámcové dohody.
Rezortní medaile a vyznamenání 2021-2023
Pořízení medailí za účelem udílení vojenských rezortních vyznamenání jednotlivcům a jednotkám za jejich vynikající plnění služebních povinností, záslužných činů, skutků vojenské povahy a aktivit v bezpečnostních, humanitárních a jiných akcích mezinárodního nebo vnitrostátního charakteru ve prospěch demokracie a míru.
Dodávky jednorázového nádobí
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné opakované dodávky jednorázového nádobí, potřebného k zajištění potřeb pracovišť zadavatele, včetně dopravy na místo určení po dobu 48 měsíců nebo do vyčerpání finanční částky veřejné zakázky. Dodávky budou realizovány do 48 hodin po obdržení objednávky v nepřetržitém režimu po celou dobu plnění veřejné ...
20-140 Dezinfekční přípravek na bázi alkoholu pro osobní hygienu - pořízení a ochraňování
Předmětem VZ je dodávka a ochraňování 215 504 l dezinfekčního přípravku na bázi alkoholu ve složení ethylalkohol 96 % hm., peroxid vodíku a glycerol (dále „přípravek“). Předmět VZ je v souladu s ust. § 35 zákona rozdělen na 4 samostatné části: 1. část VZ: Dodávka a ochraňování 53 876 l přípravku. 2. část VZ: Dodávka a ochraňování 53 876 l ...
Dodávky služebních kalhot pro nepřímý výkon pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky služebních pánských a dámských kalhot pro nepřímý výkon pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na dobu 4 let, a to včetně dopravy na místo plnění.
Ponožky černé 2018
Nákup ponožek černých 2018, podle zadávací dokumentace a jejích příloh.
Vázanky a vázačky 97
Nákup vázanek a vázaček dle Zadávací dokumentace a jejich příloh
Čisticí prostředky a další drogistické zboží
Předmětem VZ je zajištění průběžných dodávek čisticích prostředků pro sklad MTZ Nemocnice Na Bulovce (dále společně označeno jako „zboží“) dle potřeb zadavatele po dobu 48 měsíců od nabytí účinnosti rámcové dohody o dodávkách zboží uzavřené s jedním vybraným dodavatelem.
Lícnice ochranné masky CM-6
Dodávka pěti tisíc (5 000) ks lícnic ochranné masky CM-6.
Polobotky 2005
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na dodávky polobotek 2005 dle Zadávací dokumentace a jejích příloh.
Dodávka osobních ochranných pracovních prostředků pro zaměstnance SPÚ
Účelem tohoto zadávacího řízení je zabezpečit potřeby zadavatele v oblasti dodávek osobních ochranných pracovních prostředků (dále jen také „OOPP“) pro zaměstnance Státního pozemkového úřadu, a to prostřednictvím rámcové dohody s jedním dodavatelem. Toto oznámení se týká Části 2. OOPP - dodávka obuvi.
Prostředky pro vzdušnou přepravu materiálu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 100 ks leteckých palet pro přepravu nákladu včetně 700 ks upevňovacích pásů s utahovacím zařízením, 200 ks bočních vázacích sítí a 100 ks vrchních vázacích sítí.
Inovace difrakčního opticky variabilního obrazového zařízení pro elektronické občanské průkazy
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky polykarbonátové fólie s bezpečnostním difrakčním variabiním obrazovým zařízením pro elektronické občanské průkazy (e-OP). Předmět je blíže uveden v zadávací dokumentaci na profilu zadavatele.
Poptávám dětské kšiltovky
Poptávám dětské kšiltovky pro následný branding- cca 50 kusů se síťovinou v zádu, nastavitelné zapínání, prosím NE s pěnovým (polyester) předkem. Případně jestli je možnost zaslání vzorku. Předem děkuji. :)
Obuv sportovní 2019
Předmětem VZ je v souladu s § 131 zákona uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky obuvi sportovní 2019 (dále jen „zboží“) dle specifikace a požadavků uvedených v Zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
VZ 91720 - Dodávka respirátorů třídy FFP 3 pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 7 000 kusů respirátorů třídy FFP 3 pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy, včetně dopravy na místo plnění.
VZ 91620 - Dodávka respirátorů třídy FFP 2 pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 45 000 kusů respirátorů třídy FFP 2 pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy, včetně dopravy na místo plnění
FN Motol - Kojenecké lahve
Průběžné dodávky kojeneckých lahví sloužících k podávání tekutin kojencům.
FN Motol -  Dodávka ložního prádla
Předmětem je dodávka ložního prádla.