Ochranné pomůcky pro druhou vlnu COVID-19
Nákup ochranných pomůcek pro druhou vlnu COVID-19 dle Zadávací dokumentace a jejích příloh.
Papír v rolích pro inkoustový tisk
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky nepředtištěného tabelačního papíru pro průmyslové strojní zpracování, vhodného pro následný potisk na inkoustových tiskových linkách a zpracování na obálkovacích linkách, a to včetně dopravy, balení a manipulace v místě plnění. Na základě zadávacího řízení bude uzavřena rámcová dohoda s jedním dodavatelem na ...
Dodání vybavení sušáren výstroje pro Krajské ředitelství policie hl. m. Prahy
Vysoušeč na 20 oděvů ROS K 20 T Vysoušeč na 20 párů obuvi se stojanem ROS 20 Sušič na 12 párů rukavic se stojanem ROS RU 24 Vysoušeč na 18 kusů helem se stojanem Vysoušeč na 12 kusů vest Sušící skříň s policiemi Sušící skříň s policemi a tyčí Sušič na 12 párů rukavic Závěsná tyč na sušení
Centrální nákup - dodávky osobních prostředků pro ochranu dýchacích cest II
Předmětem plnění VZ zadávané v rámci centralizovaného zadávání jsou jednorázové, jakož i průběžné dodávky osobních prostředků pro ochranu dýchacích cest, konkrétně respirátorů a operačních masek, a to ve smyslu ustanovení § 2 zákona č. 268/2014 Sb., o zdravotnických prostředcích a o změně některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších ...
Dodávka respirátorů FFP 2
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky respirátorů třídy FFP 2 a to v souladu se zadávacími podmínkami.
Vázanky a vázačky 97
Nákup vázanek a vázaček dle Zadávací dokumentace a jejich příloh
FN Motol - Dodávky filtračních polomasek (respirátorů) třídy FFP3
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky filtračních polomasek (respirátorů) třídy FFP3 bez výdechového ventilu k ochraně před nebezpečnými částicemi ve formě prachu, aerosolu, před bakteriemi a viry, a to po dobu 24 měsíců.
Bunda černá 2022
Nákup bund černých 2022 dle zadávací dokumentace a jejich příloh.
Dodávky potravinové pomoci hrazené z Fondu evropské pomoci nejchudším osobám 2020
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky potravin včetně jejich vyložení na určená místa plnění.
Nákup zdravotnických obličejových masek (roušek) pro potřeby resortu MPSV
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou osobní ochranné prostředky, konkrétně jednorázové zdravotnické obličejové masky (roušky).
VZ 91920 - Dodávka ochranných roušek pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 70 000 kusů ochranných třívrstvých roušek pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy včetně dopravy na místo plnění.
VZ 92020 - Dodávka respirátorů třídy FFP 2 pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 60 000 kusů respirátorů třídy FFP 2 pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy včetně dopravy na místo plnění.
VZ 92120 - Dodávka respirátorů třídy FFP 3 pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 000 kusů respirátorů třídy FFP 3 pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy včetně dopravy na místo plnění.
Dodávky kancelářských potřeb
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kancelářských potřeb dle aktuálních požadavků zadavatele, v rozsahu specifikovaném zadavatelem v jednotlivých dílčích objednávkách, a to po dobu 48 měsíců nebo do vyčerpání finančního limitu (předpokládané hodnoty v Kč bez DPH) u každé části této veřejné zakázky.
Dodávka pneumatik pro rok 2021 (RD)
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody (dále též "RD") dle § 131 a násl. zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZVZ"), s jedním dodavatelem pro každou část veřejné zakázky na průběžnou dodávku pneumatik na vozidla provozovaná zadavatelem dle jeho aktuálních potřeb. Průběžné ...
Dodávky pneumatik pro Skupinu ČEZ
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky pneumatik a souvisejících služeb pro Skupinu ČEZ ve smyslu zákona č. 56/2001 Sb., o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích a o změně zákona č. 168/1999 Sb., o pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla a o změně některých souvisejících zákonů (zákon o pojištění ...
Dodávka osobních ochranných prostředků, gelů na ruce a čisticích prostředků
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky osobních ochranných prostředků, dezinfekčních gelů na ruce a čisticích prostředků. Veřejná zakázka je rozdělena do pěti částí: 1. dodávky respirátorů typu FFP2; 2. dodávky jednorázových ochranných rukavic; 3. dodávky ochranných roušek (ústenek); 4. dodávky dezinfekčních gelů na ruce a bezkontaktních ...
Dodávky ochranných pracovních oděvů, obuvi a pomůcek - Část III. (kuchaři)
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky pracovních oděvů, obuvi a pracovních pomůcek pro zaměstnance Zařízení služeb pro Ministerstvo vnitra zajišťujících činnosti v široké škále oborů s možností vyzkoušení požadovaného oblečení, obuvi či pracovních pomůcek a možnosti krejčovských úprav pro nestandardní velikosti.
Dodávky ochranných pracovních oděvů, obuvi a pomůcek - Část II.
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky pracovních oděvů, obuvi a pracovních pomůcek pro zaměstnance Zařízení služeb pro Ministerstvo vnitra zajišťujících činnosti v široké škále oborů s možností vyzkoušení požadovaného oblečení, obuvi či pracovních pomůcek a možnosti krejčovských úprav pro nestandardní velikosti.
Dodávky ochranných pracovních oděvů, obuvi a pomůcek  Část I.
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky pracovních oděvů, obuvi a pracovních pomůcek pro zaměstnance Zařízení služeb pro Ministerstvo vnitra zajišťujících činnosti v široké škále oborů s možností vyzkoušení požadovaného oblečení, obuvi či pracovních pomůcek a možnosti krejčovských úprav pro nestandardní velikosti.
Dodávky OOP pro práci na operačních sálech s využitím zdrojů ionizujícího záření pro radiologii
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek OOP pro práci na operačních sálech s využitím zdrojů ionizujícího záření pro radiologii pro Nemocnici Na Homolce.
20-141 Bezoplachový dezinfekční přípravek osobní hygieny na ruce s účinnou látkou ethanol
Předmětem veřejné zakázky je dodávka celkem 61 290 litrů bezoplachového dezinfekčního přípravku osobní hygieny na ruce s účinnou látkou ethanol nebo isopropylalkohol nebo kombinací obou (dále jen „dezinfekce“) a jeho ochraňování. Jedná se o nezbytnou dodávku pro vytvoření státních hmotných rezerv k zajištění osobních ochranných a zdravotnických ...
Nálepky bianco - kotouče
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky nálepek bianco (nepotištěné) na kotouči. Na základě zadávacího řízení bude uzavřena rámcová dohoda s jedním dodavatelem na dobu 24 měsíců.
Stravování
Jde o zajištění stravování pro zaměstnance a pacienty zadavatele.
Nákup ELTO pro vytápění objektů PP ČR 2020-2022
Předměte ZŘ je dodávka extra lehkého topného oleje pro vytápění objektů PP ČR na dobu do konce topné sezóny 2021-2022, t.j. do 31. května 2022.