Dodávky potravinové pomoci hrazené z Fondu evropské pomoci nejchudším osobám 2021 - II
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky potravin včetně jejich vyložení na určená místa plnění.
Dodávky hygienických prostředků
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek hygienických prostředků pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Poptávám plechovou skříň
Poptávám plechovou skříň v rozměrech 140x115cm hloubka 14 cm otevírací ideálně zamykací. Kolik by zabrala času výroba, děkuji za odpověď.
Dynamický nákupní systém pro průběžné a opakované nákupy obalového materiálu na jídlo a potraviny
Zadavatel prostřednictvím tohoto zadávacího řízení zavádí dynamický nákupní systém dle § 138 a násl. zákona pro průběžné a opakované nákupy jednorázového materiálu k použití při přípravě a konzumaci jídla a potravin.
Poptávám výrobu ručníků pro miminka
Poptávám výrobu ručníků pro miminka. Jednalo by se o vlastní motiv viz příloha. Nemám doposud s výrobou žádné zkušenosti. Dbám na kvalitu, a také bych chtěla, aby materiál byl z organických zdrojů, jelikož se jedná o výrobek pro miminka a chci aby šlo o nejčistčí formu produktu. Budu moc ráda za jakoukoliv nabídku a zasvěcení do možností. Děkuji ...
FN Motol - Papírové ručníky a zásobníky
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky papírových ručníků a zásobníků pro potřeby FN Motol, a to v rozsahu dle Přílohy č. 5 zadávací dokumentace - Kupní smlouva.
Dynamický nákupní systém na dodávky kancelářských potřeb pro NNH
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky kancelářských potřeb pro NNH a splnění dalších s tím souvisejících závazků. Předmět Plnění jednotlivých veřejných zakázek zadávaných v DNS, jejich hodnotící kritéria, obchodní a smluvní podmínky, budou podrobně vymezeny vždy ve Výzvě k podání nabídek ve smyslu § 141 ZZVZ.
Dodávky mycí a úklidové chemie pro stravovací provoz
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek mycí a úklidové chemie pro stravovací provoz pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Dynamický nákupní systém pro průběžné a opakované nákupy masných výrobků
Zadavatel prostřednictvím tohoto zadávacího řízení zavádí dynamický nákupní systém dle § 138 a násl. zákona na dodávky masných výrobků do Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.
Dynamický nákupní systém pro průběžné a opakované nákupy masa
Zadavatel prostřednictvím tohoto zadávacího řízení zavádí dynamický nákupní systém dle § 138 a násl. zákona na dodávky masa do Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.
Stravování
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění stravování na dobu neurčitou v rozsahu uvedeném v příloze č. 1 a 2 této zadávací dokumentace (ZD).
Pečivo 2021
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky pečiva (dále jen „zboží“) pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
Respirátory
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek respirátorů pro Nemocnici Na Homolce.
Dodávka třívrstvých zásahových oděvů pro hasiče
Dodávka 250 ks dvoudílných třívrstvých zásahových oděvů v letech 2021-2022
Dodávky igelitových pytlů na odpad a sáčků
Předmětem veřejné zakázky, resp. jejích částí jsou průběžné opakované dodávky igelitových pytlů na odpad a sáčků, potřebných k zajištění potřeb pracovišť zadavatele, včetně dopravy na místo určení po dobu 48 měsíců nebo do vyčerpání finanční částky příslušné části veřejné zakázky. Dodávky budou realizovány do 2 (dvou) pracovních dnů po obdržení ...
Poptávám použité jednocestné palety
Koupím jednocestné starší palety, rozměr 1200 x 800mm, asi 100ks. Nabídněte.
Poptávám palety
Poptávka palet 80x45 cm po dvoustech kusech v pravidelném odběru
Rámcová dohoda na dodávku souprav funkčního oblečení pro příslušníky CS ČR
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na dodávky: - triko s dlouhým rukávem pánské, - kalhoty spodní dlouhá nohavice pánské, - triko s krátkým rukávem pánské, - triko s dlouhým rukávem dámské, - kalhoty spodní dlouhá nohavice dámské, - triko s krátkým rukávem dámské.
Nákup osobních ochranných prostředků pro příslušníky - PS II ve variantě A
Předmětem veřejné zakázky je nákup osobních ochranných prostředků pro příslušníky - PS II. ve variantě A v letech 2021-2023. Předpokládaný počet odebraných kompletů je 1800. Jeden komplet se skládá z 1 ks kalhot a 1 ks blůzy.
DNS pro dodávky potravin a nápojů
Předmětem zadávacího řízení je zavedení DNS pro zadávání veřejných zakázek na dodávky potravin a nápojů pro Fakultní nemocnici Bulovka, a to v souladu se zadávací dokumentací.
Zaměstnanecké oděvy
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky zaměstnaneckých oděvů pro pracovníky Ústavu hematologie a krevní transfúze ve specifikaci o objemech uvedených v zadávací dokumentaci.
Dynamický nákupní systém pro průběžné a opakované nákupy mléčných výrobků
Zadavatel prostřednictvím tohoto zadávacího řízení zavádí dynamický nákupní systém dle § 138 a násl. zákona na dodávky mléčných výrobků do Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.
Dodávky xerografického papíru pro resort dopravy 2021 - 2023
Předmětem plnění veřejné zakázky budou dodávky xerografického papíru pro resort dopravy. Na základě zadávacího řízení bude centrálním zadavatelem (SFDI) uzavřena rámcová dohoda s jedním účastníkem a to na dobu dvou let.
Rámcová dohoda - Dodávka úklidových čistících, desinfekčních a pracích prostředků 2021-2024 II.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem na dodávky úklidových čistících, desinfekčních a pracích prostředků pro potřeby zadavatele na místa plnění dle přílohy č. 2 zadávací dokumentace. Plnění bude probíhat postupem podle § 134 ZVZ, a to výzvou k plnění.
20-109.5 Sušené odtučněné mléko, jeho pořízení a ochraňování
Předmětem VZ je pořízení 1.350 tun sušeného odtučněného mléka (dále také jen „SOM“) a jeho ochraňování. SOM bude jako součást státních hmotných rezerv majetkem ČR. Předmět VZ je rozdělen na 9 samostatných částí, a sice: Část 1: Dodávka a ochraňování 150 tun sušeného odtučněného mléka. Část 2: Dodávka a ochraňování 150 tun sušeného odtučněného ...