BENIN; Potraviny a nápoje
Jsme hlavní importéři potravin a nápojů v Beninské republice. Rádi bychom, abyste uveřejnili kontaktní údaje naší firmy, aby nás kontaktovali výrobci a exportéři se svými nabídkami.
Poptávám dodavatele nápojů
Hledám dodavatele nealkoholických nápojů a pronájem chladícího zařízení do kavárny v Ostravě, pravidelné odběry.
ŠVÝCARSKO; Minerální voda z Alp
Pro svůj závod ve Švýcarsku, který vyrábí velmi kvalitní minerální vodu z Alp, hledám distributora a dovozce do ČR.
TOGO; Potraviny, nápoje
Jsme importéři a distributoři různých druhů potravin - konzerované potraviny a nápoje (alkoholické i nealkoholické), těstoviny (makarony), čerstvé i sušené ovoce, rýže, mražené mořské potraviny, sladkosti, energetické potraviny, keksy, med, koření atd. Hledáme výrobce a exportéry jmenovaných položek za účelem obchodní spolupráce.
TOGO; Jídlo, tabák, lékařské produkty
Máme zájem nakupovat jídlo, nápoje, tabákové výrobky, lékařské produkty.
TOGO; Potraviny, minerální voda
Naše firma ETS.FRANKLIN CONSULTANT AGENT sídlí především v Lomé-Togo a zabývá se všeobecným obchodováním. Hledáme dodavatele potravin jako minerální voda, rýže, sladký mandlový olej, maso, rafinovaná sůl. Rádi bychom navázali vzájemně výhodné obchodní vztahy, protože máme rozsáhlý trh a můžeme nakupovat mnoho výrobků.
NIGÉRIE; Kosmetika, potraviny, pleny, léčiva
Jsme přední a spolehlivý dovozce kosmetických přípravků, nápojů a vín, potravinových doplňků, dětských plenkových kalhotek, konzervovaných rajčat, sladkostí a farmaceutických produktů a bylinných léčivých přípravků. Hledáme proto odpovědné firmy ke spolupráci. V současné době chceme nakoupit velké množství produktů. Máte-li zájem o spolupráci, ...
NIGÉRIE; Kosmetika, oblečení, potraviny
Hledáme výrobce a dodavatele kosmetiky, oblečení, dětského oblečení / dětské výživy, potravin a nápojů. Zájemci by nás měli kontaktovat přímo s úplnými podrobnostmi o svých výrobcích a cenách, abychom je mohli posoudit.
TAIWAN; Stroje na obaly a horkoparní tunely
Taiwanská firma D&J Sleeve Co., Ltd se zabývá inženýrstvím, designem, výrobou a distribucí automatických strojů na výrobu smrštitelných obalů nejvyšší kvality a horkoparních tunelů. Obaly se používají na mléčné potraviny, nápoje, kosmetiku, výrobky osobní hygieny a v průmyslu. Je možné vyrábět různé tvary a velikosti obalů (sleeves) - o průměru ...
TOGO; Potraviny, nápoje
Obchodujeme s různými druhy potravin, nápojů. Chtěli bychom koupit vína, juice, špagety. Jsme připraveni navštívit Vaši kancelář v Evropě za účelem navázání vzájemných obchodních vztahů.
EGYPT; Koření, sůl, potraviny, nápoje
Naše firma "Abd El Wahab Sons" je vývozcem a dodavatelem se sídlem v Alexandrii v Egyptě. Exportujeme: 1 - instantní sušené kvasnice 2 - všechny druhy soli 3 - drcenou kostní moučku 4 - egyptské byliny a koření 5 - egyptské fazole a obilí 6 - konzervované potraviny, džusy a minerální vody 7 - rýžový škrob - potravinářské jakosti a ...
PÁKISTÁN; Konstrukční stroje, náhradní díly
Poptávám dovoz použitých konstrukčních strojů a použitých náhradních dílů ojetých dodávkových vozů a osobních automobilů. Také džusů v plechovkách.
INDIE; Minerální voda v tetrapaku
Hledám firmy, které dodávají minerální vodu v tetrapakovém balení.
IRÁN; Ovocné koncentráty
Hledám odběratele koncentrátů ovocných šťáv, ovocných pyré, rajčatové pasty (jablka, granátová jablka, višně, červené hrozny, bílé hrozny, jahody, datle, pomeranče a také meruňkové, jablečné, broskvové pyré).
BRUNEJ; Potraviny
Jsme dovozci a distributoři spotřebních výrobků (džusy, konzervované potraviny, cukrovinky) z Bruneje. Máme zájem dovážet evropské výrobky a uvádět je na trh ve východní Asii, hledáme výrobce.
INDIE; Džusy a kosmetika
Hledáme výrobce čerstvých ovocných džusů a kosmetiky. Máme zájem importovat toto zboží ve velkém.
INDIE; Ovoce, ořechy, džemy
Hledáme specializované odběratele pro čerstvé ovoce, jako indická manga, ovocnou dužninu a koncentráty okurky nakládačky, zeleninu, ořechy kešu, panenský kokosový olej, džusy, džemy, kečupy, mražené ovoce / zeleninu, bylinné preparáty.
Poptávám dodávky potravin pro prodejnu
Poptávám dodavatele potravin. - jedná se o nový obchod - nejlevnější cena - alkoholové zboží - nealko - mléčné výrobky - pečivo - masné výrobky - veškeré potraviny - smíšené zboží + zakladní drogerie
Hledáme importéry potravin a bytového textilu
Hledáme dovozce rýže, ovocných šťáv v tetra balení, minerální vody, kuchyňských utěrek, zástěr, ubrousků, čisticích hadrů a ubrusů. Naše platební podmínky jsou 100% TT předem nebo 100% potvrzený akreditiv splatný při předložení. Jsme vývozci z Pákistánu.
Poptávám dodavatele ovocných šťáv
20080718035 Španělský výrobce potravinářských produktů a nápojů pro děti hledá dodavatele ovocných šťáv. Firma je přední značkou v dětské výživě ve Španělsku s kompletním sortimentem kojeneckých produktů a hledá dodavatele ovocných šťáv (citrón, pomeranč, mandarinka, ananas, rajče, hrozny). Má zájem o subdodávky těchto šťáv. Zadavatel tohoto ...
VO s nealko nápoji hledá spolupráci
20080716035 Italská firma specializovaná na velkoobchod s nápoji (nealkoholické nápoje) nabízí distribuční služby a také logistickou podporu (nabízí své haly jako skladovací prostory) společnostem, které mají zájem o trh severní Itálie. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - ...
Poptáváme minerální vodu
Máme zájem o obchodování s výrobci a distributory minerální vody do Indie, zvláště do státu Maharashtra.
Poptávám minerální vody
Požaduji výrobce nebo distributory, exportéry destilované lahvové vody a minerální vody, název značky nebo soukromou vinětu.
Hledám distributory s nápoji
Jsem nigerijský obchodník a mám zájem obchodovat s produkty z Vaší země, např. nápoji.
Poptáváme odběratele skladových systémů
Hledám odběratele automatizovaných skladových systémů KARDEX, které otevírají novou dimenzi pro váš sklad či halu. Výtahové modulární systémy Kardex Shuttle stejně jako páternosterové zařízen Kardex Megamat maximálně využívají prostor skladu, zejména jeho výšku. www.kardex.cz