PAKISTÁN; Potraviny, cukrovinky, nápoje
Hledáme dovozce rýže, cukrovinek, energetických nápojů do ČR.
TOGO; Potravinové výrobky
Poptáváme firmy exportující potravinové výrobky.
BANGLADÉŠ; Použité stroje, nápoje, kosmetika
Hledáme evropskou firm, která může dodávat následující zboží: použité stroje, nápoje, kosmetické výrobky.
KAMERUN; Trička, lepidla, barvy, potraviny
Hledáme dodavatele triček, lepidel, cementu, barev, kondomů, přikrývek, ručníků, peněženek, minerálních vod, potravin a nápojů jako džusy, konzervované potraviny, mražené potraviny, těstovniny, rýže, rostlinné oleje, olivový, slunečnicový, rybí olej.
Poptávám minerální vodu
Poptávám ke koupi přírodní minerální vodu Rudolfův pramen.
SRÍ LANKA; Kokosový olej, geotextílie, houby
Jsme srílanský výrobce panenského kokosového oleje, pitné vody, geotextilií z kokosových vláken, pěstitel Centella asiatica (Gotukola) a hub. Máme zájem o spolupráci s odběrateli z České republiky.
TOGO; Konzervované potraviny, léky, voda
Jsme zprostředkovatelé / poradci, velkoobchodní distributoři, zástupci vývozců, dovozci. V současné době se aktivně podílíme na získávání konzervovaných potravin, léků proti infekci, minerální vody, antibiotik, pro naléhavou zakázku vápencových výrobků, dodávky pro hospodářské společenství států západní Afriky (ECOWAS). Hledáme dodavatele ...
SRBSKO; Plnění vody do lahví
Poptávám seznam firem, které plní vodu do lahví a mají zájem o partnerství se společností dobře zavedenou ve vlastním regionu, která se snaží expandovat.
NIGÉRIE; Potraviny, nápoje, dětské pleny
Hledáme společnosti, které mohou dodat následující produkty: káva, čaj, med, dětské pleny, potraviny pro děti, sardinky a nápoje.
TURECKO; Zelená a instantní káva
Jsme jedni z největších zpracovatelů kávových zrn a profesionálové na espreso kávovary v Turecku. Importujeme kávová zrna z Terstu v Itálii, jsme distributoři Planet Coffee s.r.l. Importujeme zařízení na espreso kávu z Milána od 3 různých firem - La Pavoni, Promac Italia a Gaggia. Rovněž importujeme horkou čokoládu, ledovou kávu, mléčný koktejl, ...
IRSKO; Nápoje Red Bull, Lucozade, Corona
Poptávám kontejnery energetických nápojů Red bull a originál Lucozade 380 ml a piva Corona.
Poptávám minerální vodu Šaratici
Dobrý den, zajímalo by mě, která firma v Praze a okolí má v nabídce minerální vodu Šaratici? Děkuji H.Švejnohová
SINGAPUR; Kokosový olej, henový produkt
Jsme firma TheSan Enterprise ze Singapuru, prodáváme zdravé produkty jako kokosový olej, džus z mangostany lahodné jako zdravý doplněk, henový produkt a indické rukodělné výrobky. Hledáme české firmy, které by odebíraly naše zboží.
ARMÉNIE; Mramor, minerální vody
Jsme arménská firma a zabýváme se zpracováním a vývozem mramoru a rovněž exportujeme minerální vody. Hledáme odběratele.
TOGO; Potraviny, domácí spotřebiče, čerpadla
Naše firma INTERNATIONAL APEX CONSORTANT AND CO LTD. byla založena v roce 1990 v Lomé v Togu, jsme přední obchodní firmou. Máme zájem o nákup vašich produktů. Poptáváme sůl a pepř, minerální vody, vína, domácí spotřebiče, kancelářské potřeby, stroje, čerpadla, pro naléhavé smluvní dodávky do Hospodářského společenství západoafrických států ...
KAMERUN; Oděvy, minerální vody, kosmetika
Rádi bychom navázali kontakt s dodavateli oděvů, triček, polokošil, minerálních vod, kosmetiky, telefonů atd. ve velkém množství.
ANGLIE; Drůbež, ryby, mouka, nápoje
Ráda bych využila této příležitosti k vyzvání všech zainteresovaných exportérů drůbeže, ryb, pšeničné mouky, nápojů, aby nabídli poptávané produkty. Máme zájem o navázání obchodních vztahů. Očekáváme informace o firmě, produktech a cenách.
BENIN; Potraviny, nápoje, léky, oděvy
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s dodavateli potravin a nápojů, léků, ochucovadel a koření, všech druhů oděvů a obuvi. Žádáme o zaslání nabídek.
SRÍ LANKA; Zelenina, ovoce, džusy, ryby
Mám zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli čerstvé zeleniny, ovoce a džusů, mořských ryb a konzervovaných potravin. Mohu vyvážet ze Srí Lanky.
TAIWAN; Nápoje, stáčení nápojů
Hledáme závod na výrobu nápojů nebo závod na stáčení nápojů do lahví.
TOGO; Minerální voda
Máme zájem o minerální vodu k okamžitému dodání ekonomickému společenství západoafrických států (ECOWAS). Můžete nám prosím poslat více informací o produktu a vaší firmě?
KAMERUN; Trička, ručníky, minerální voda
Naše firma byla založena v roce 2000 a nakupuje polokošile, trička, ručníky, minerální vody, prostěradla, telefony atd. ve velkém množství. Hledáme dobré dodavatele uvedených produktů.
ŠVÝCARSKO; Distributor minerální vody
Pro svoji švýcarskou firmu, výrobce minerální vody v Alpách, hledáme exkluzivního distributora / dovozce pro pokrytí území ČR. Máte-li zájem, kontaktujte nás prosím pro bližší informace.
ANGLIE; Pšeničná mouka, nápoje
Hledám exportéry pšeničné mouky, minerálních vod, juice, energetických nápojů pro nottinghamské Spojené království. Vyzýváme všechny zainteresované vývozce takových produktů, aby učinili nabídku svých produktů s uvedením detailů a cen.
TOGO; Oblečení, potraviny, nápoje
Jsme firma, která importuje oblečení, potraviny a nápoje, obuv apod. Pracujeme v projektu pod vladní komisí v západní Africe. Máme zájem o dlouhodobé obchodní vztahy.