NĚMECKO; Energetické nápoje
Poptávám výrobce energetických nápojů.
FIDŽI; Smíšené zboží
Mám zájem importovat zubní pasty, džusové koncentráty a toaletní papír
GHANA; Nápoje, stavebniny, léčiva
RESTORATION WAY INVESTMENT CO LTD. hledá obchodní spolupráci s dodavateli minerálních vod, džusů, éterických olejů, renovovaných lékařských zařízení, ručníků, nábytku, pneumatik, stavebních materiálů, léčiv, triček, elektroniky, kamer, faxů, kosmetiky, průmyslových strojů, sanitárního zboží, rýže, cementu, nápojů.
INDIE; Organické potraviny
Poptáváme zeleninové a nezeleninové organické potraviny, organickou kosmetiku, organická vína, organickou vodu, organické mléko a mléčné produkty, organické čerstvé ovoce a zeleninu.
POBŘEŽÍ SLONOVINY; Kakao a káva
Jsme přední prodejce, vývozce kakaa, kávy, cukrové třtiny, coly, bavlny atd. z Pobřeží slonoviny. Hledáme odběratele. Naše cena je přijatelná a dohodou.
NĚMECKO; Red bull 5 palet
Poptávám 2-5 palet energetického nápoje Red bull.
TOGO; Nealko nápoje
Poptáváme minerální vody, ovocné šťávy a energetické nápoje ve velkém množství.
VB; Potraviny a nápoje
Poptáváme potraviny a nápoje.
BENIN; Potravinářské výrobky
Poptáváme potraviny, nápoje, víno, konzervované maso, mražená kuřata a krůty, mléčné výrobky, energetické nápoje, cereální výrobky, tabákové výrobky, čaj a kávu, rýži, cukr, zdravotní výrobky atd. Pošlete nám laskavě cenovou nabídku. Rádi bychom navázali dlouhodobou spolupráci.
TOGO; Potravinářské výrobky
Hledáme spolehlivé dodavatele potravinářských výrobků jako konzervované potraviny, konzervované maso, rybí konzervy, nápoje. Budeme nakupovat ve velkém množství, bude-li nabídka v pořádku.
VB; Spotřební zboží
Poptáváme: 1. trička 2. pleťové krémy 3. sardinky 4. konzervované maso 5. potravinářský olej 6. olivový olej 7. alkoholické nápoje 8. energetické nápoje 9. vína 10. konzervované potraviny. Pošlete nám laskavě specifikace svých produktů a cenovou nabídku nebo webové stránky vaší firmy.
GHANA; Energetické nápoje
Hledáme výrobce energetických nápojů v ČR.
BENIN; Nápoje
Jsme rodinná firma a distribuujeme nápoje v Beninu. Jsme jedním z předních dovozců a distributorů nápojů jako jsou ovocné šťávy, víno, pivo, energetické nápoje, minerální vody atd. Dovážíme a distribuujeme maloobchodníkům, butikům, pivnicím, supermarketům, prodejnám potravin, rekreačním klubům, vinárnám, hotelům a restauracím. Hledáme dodavatele. ...
BENIN; Trička
Hledáme výrobce, distributory a dodavatele velkých množství hladkých triček, dámských kabelek, módních slunečních brýlí, konzervovaných potravin, minerální balené vody.
BENIN; Nápoje
Poptáváme obchodní spolupráci s výrobci, exportéry vín, džusů, energetických nápojů, piva, sušenek, mléčných výrobků, tomatové pasty, čajů, alkoholu, dalších potravin, olejů, masa, koření, dále pesticidů, insekticidů, parfémů, maziv atd.
TOGO; Potravinářské výrobky
Poptáváme seriozní dodavatele, výrobce potravinářských výrobků, sladkostí, mléčných produktů, konzervovaných ryb, rajčat v plechovkách, minerálních vod a energetických nápojů. Nakupujeme ve velkém množství.
BENIN; Nápoje
Mogamet Investment Facilitor(Sarl).Ltd je přední obchodní firma, která poptává ve velkém nápoje, vína, minerální vody, mléko v prášku, trička, léčiva.
Hledám dodavatele nápojů pro prodejnu
Dobrý den, prosímo o zaslání emailu s ceníkem na nealko, pivo a alkoholické nápoje. Chci si na Stínadlech otevřít malý obchod. Děkuji mnohokrát za zaslání emailu. S pozdravem Plesníková Iva
Dodávka tovaru pre školské jedálne pri materských školách v meste Košice
v zmysle zákona č. 245/2008 § 140 - Školská jedáleň sa zriaďuje na prípravu, výdaj, konzumáciu jedál a nápojov pre stravníkov v čase ich pobytu v škole alebo školskom zariadení. Predmetom uvedenej verejnej súťaže je dodávka olejov a ostatných potravín pre školské jedálne pri materských škôlkach. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: ...
GHANA; Průmyslové stroje
UBI INTERNATIONAL CO LTD. je přední obchodní firma, která má zájem o obchodní spolupráci s dodavateli následujícího zboží: minerální vody, ovocné džusy, esenciální oleje, renovované lékařské vybavení, ručníky, nábytek, pneumatiky, stavební materiály, cement, farmaceutické výrobky, trička, polokošile, elektronika, kamery, faxovací zařízení, ...
GHANA; Minerální vody
Naše firma UBI INTERNATIONAL CO je přední obchodní společností. V současné době poptáváme minerální vody, ovocné šťávy, éterické oleje, renovované lékařské vybavení, ručníky, nábytek, pneumatiky, stavební materiály, farmaceutické výrobky, trička / polokošile, elektroniku, fotoaparáty, faxy, kosmetiku, průmyslové stroje, sanitární zboží, rýži, ...
TOGO; Potraviny a nápoje
Hledáme výrobce, exportéry a dodavatele sušeného ovoce, ořechů, burských ořechů, konzervovaných potravin, alkoholických a nealkoholických nápojů, ovocných džusů.
NIGÉRIE; Potraviny a nápoje
Hledáme dodavatele potravin, nápojů. Rádi bychom obdrželi cenovou nabídku k prostudování. Naše platební podmínky jsou obvykle 75% platba předem a zůstatek 25%, když je dodávka připravena, před nákladním listem.
Hledáme spolupráci s výrobci potravin
Hladame výrobce a distributory potravinářských výrobků (cukrovinky, nápoje), pro možnou spolupráci s naší distributorskou společností.
EGYPT; Víno, džusy, nápoje
Hledáme výrobce, dodavatele vína, džusů, všech nápojů.