Poptáváme potravinářské výrobky
Poptáváme: ovocné šťávy, jablka, ananas, jahody, třešně, vejce, vaječné výrobky, víno atd. Komunikace v angličtině.
Hledáme distributory alko i nealko nápojů
Hledáme spolehlivé dodavatele nápojů, vín, nealkoholických nápojů, sardinek, minerální vody, ovocných šťáv, instantních nudlí atd. ve velkých množstvích. Komunikace v angličtině.
Hledáme dodavatele konzervov. potravin
Hledáme spolehlivé dodavatele konzervovaných potravin, sardinek, tuňáka, ryb, minerální vody, ovocných šťáv, instantních nudlí ve velkých množstvích. Komunikace v angličtině.
Hledám VO s potravinami
Hledám největší velkoobchodní trh v České republice a Rumunsku, importéry potravinářských výrobků. Komunikace v angličtině.
Hledáme distributory pro minerální vody
20070314505; Portugalský výrobce neperlivé, perlivé a citronem ochucené minerální vody hledá nové distribuční partnery. Firma již exportuje do Kanady, USA, Francie, Německa, Belgie, Holandska, Velké Británie, Švýcyrska, Mozambiku, Angoly, atd. Firma dodává široký sortiment lahví pro uspokojení všech zákazníků: -nevratné skleněné lahve pro hotely, ...
Poptáváme vína, minerálky, šťávy, konzervy
Chceme nakupovat vína, minerální vodu, ovocné šťávy, konzervované potraviny, sardinky, konzervované ryby ve velkém množství. Komunikace v angličtině.
Hledáme dodavatele potravin
Hledáme dodavatele čerstvých jablek, hroznů, čaje, kávy, potravinových doplňků, ovocných džusů v balení Tetrapack, vín, špaget, rajčatových past, rostlinného oleje. Komunikace v angličtině.
Hledáme VO s potravinami
Jsme dovozci a distributoři všech druhů potravinových výrobků. Hledáme dodavatele a exportéry následujícího: konzervované potraviny, olej na vaření, mléko, pivo, víno, lihoviny, nápoje, těstoviny, majonéza, rajský protlak, čerstvá jablka, čerstvé červené hrozny, ovocné šťávy, sušenky, atd, atd. Prosíme o zaslání nabídky s cenami. Komunikace v ...
Exportér ovocných šťáv hledá velkoobchodníky
200714053; Turecký exportér 100% čistých ovocných šťáv a dalších druhů potravin a potravinářských výrobků hledá distributory a velkoobchodníky. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce nealko nápojů hledá distributory
200613817; Rumunský výrobce nealkoholických nápojů hledá zahraniční partnery k navázání obchodní spolupráce - zejména rozšíření výroby, distribučního řetězce a rozvoji obchodu. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptáváme distributory vína a nápojů
200613483; Italská firma obchodující s italskými víny a nápoji hledá obchodní spolupráci. Firma řídí obchodní vztahy mezi italskými výrobci vína a nápojů a distributory působícími na evropských a zámořských trzích. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v ...
Distributor minerální vody hledá spolupráci
200613398; Bulharská firma specializovaná na obchod s minerální vodou hledá partnery a obchodní spolupráci. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptáváme zboží s blížící se dobou expirace
Poptáváme zboží s blížící se dobou expirace nebo již po uplynutí. Platba v hotovosti v řádech desítek až stovek tisíc.
Hledáme spolupráci v oblasti nápojů a kelímků
Hledáme přední firmu-výrobce ke spolupráci v oblasti nápojů a kelímků.
Hledáme dovozce nápojů a potravin
Hledáme dovozce nápojů a potravin.
Pro import hledáme velkoob. s pivem a nealkem
Hledám velkoobchodníky nealkoholickými nápoji a pivem, pro import do Anglie.
Poptáváme Mattoni Euro 1,5 l PET 30 palet
Poptáváme Mattoni Euro 1,5 l PET 30 palet.
Hledáme dodavatele drůbeže, jehněčího
Naléhavě hledáme dodavatele drůbeže, kuřat, jehněčího, majonéz, kečupů, nealko nápojů, čerstvých džusů apod. do Británie.
Sháním výrobce nealkoholického vína
Sháním výrobce nealkoholického vína.
Francouzský exportér potravin hledá partnery
200612259; Francouzský exportér vína, potravin, nápojů hledá partnery pro dlouhodobou obchodní spolupráci s importéry, distributory, řetězci, duty free shopy..). V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Německá firma hledá potravinářské firmy
200612309; Německá středně velká firma aktivní v plnění lahví a balicích technologiích hledá partnery pro technicko-výrobní spolupráci. Sortiment výrobků: balicí a rozbalovací stroje, dopravní systémy, myčky beden, vyplachovače, zchlazovací tunely, pasterizační přístroje, údržba speciálních strojů ve speciálním ocelovém sektoru vč. ...
Výrobce rozpustného čaje hledá distributora
200611714; Bulharský výrobce čaje rozpustného v horké vodě, Std 609 MM s cukrem, hledá distributory. Výrobek je balen v malých krabičkách obsahujících 10 jednotuctových balíčků. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptáváme minerální vody, víno, nápoje, cukr
Hledáme budoucí dodavatele pro vzájemné výhody. Jsme velký firma - importér obchodující zejména se zemědělskými produkty. Máme zájem nakupovat výrobky, po kterých je na našem trhu velká poptávka-jako jsou hnojiva, minerální vody, konzervované potraviny, víno, nápoje, cukr, olej, fast food a zvířecí produkty. Korespondence v angličtině.
Dodavatel přírodní vody hledá partnery
200611425; Turecká firma se zkušenostmi ve výrobě a dodávkách přírodní pramenité vody hledá obchodní a finanční partnery. Firma je jedním z předních výrobců přírodní pramenité vody. V současnosti firma dodává své produkty do 3 zemí v rostoucím množství. Firma má zájem exportovat své výrobky do zahraničí. Firemní výrobky: 0,5 l*12 lahví přírodní ...
Hledáme dovozce džusů a nektarů v EU
200611417; Ukrajinský výrobce širokého sortimentu ovocných džusů a nektarů hledá dovozce v EU. Firma sídlí v regionu Oděsa. Firma vyrábí ovocné džusy a nektary v balení tetra-pack a má dlouhodobé zkušenosti s exportem svých výrobků. Hlavními exportními trhy jsou: SNS, Litva, Estonsko, Izrael, USA, Kanada, Austrálie, Řecko, Rumunsko a Turecko. V ...