ŘECKO; Víno, pivo, minerální vody
Chci být zástupcem pro vína, piva, minerální vody v Řecku.
TOGO; Potraviny
Jsme dovozci a prodejci všeobecných potravin, konzervovaných potravin, sušeného mléka a dalšího souvisejícíhio zboží v Lome v Togu. Hledáme dodavatele.
KAMERUN; Oděvy, léky, potraviny, minerálky
Mariam Trading je poradenská firma obchodující s oblečením, tričky, minerální vodou, léky, potravinami pro děti. Máme zájem o nákup uvedeného zboží ve velkém. Proto žádáme dodavatele, aby nás kontaktovali se specifikacemi svých výrobků a cenovou nabídkou.
BENIN; Potraviny a nápoje
Firma Agrisatch Benin Foods Sarl, schválená a registrovaná vládou hledá výrobce, dodavatele potravinových výrobků, masných výrobků, vín a nápojů (konzervované potraviny, džus v plechovkách, mléko v prášku, sardinky, tuňák, masné produkty, rýže, vína...)
TOGO; Oděvy, potraviny, nápoje
Hledáme dodavatele oděvů, potravin a nápojů, tresek, ručníků a instantních nudlí / těstovin.
TOGO; Oděvy, potraviny, nápoje
Poptáváme použité oděvy, potraviny a nápoje, víno a lihoviny.
BENIN; Potraviny a nápoje
Poptáváme potraviny a nápoje od dodavatelů, výrobců a vývozců.
TOGO; Nápoje, pekařské výrobky
Hledáme obchodní spolupráci s exportéry a dodavateli nápojů a pekařských výrobků (sušenky).
MAĎARSKO; Energetický nápoj Playboy
Naše společnost je oficiální majitel licence na proslulý energetický nápoj Playboy pro střední a východní Evropu. Hledáme vhodného partnera pro distribuci v České republice (Slovensku a Polsku).
GHANA; Ananasová šťáva
Hledám odběratele 100% čisté ananasové šťávy.
KAMERUN; Spotřební zboží
Poptáváme trička, minerální vody, kosmetiku, mobilní telefony, počítače. Máme zájem, aby nás ihned kontaktovali seriózní vývozci.
PÁKISTÁN; Potravinové a řemeslné výrobky
Chci vyvážet rýži, mangový džus, stolní sůl a dřevěné řemeslné výrobky. Hledám odběratele.
GHANA; Nápoje
Poptávám ovocné džusy, smetanu do čaje a nápoje.
JORDÁNSKO; Skladové zboží
Jsme jordánská firma zabývající se exportem, importem a obchodováním za provizi. Obchodujeme s mnoha položkami jako potraviny, potravinové PVC obaly, ruční nářadí, textil, příze, keramika, hliníkové folie, elektronika, malířské spreje, dětské plenky atd. Máme zájem o skladové zboží, o zboží při vyklízení skladů apod.
INDIE; Dužnina pro džusy
Hledám výrobce ovocných džusů. Vyrábíme dužninu manga / guavy v Indii.
BENIN; Léky, kosmetika, potraviny, nápoje
Jsme přední importéři/distributoři léků, kosmetiky, vína, konzervovaných potravin, jedlého oleje, minerálních vod atd. Hledáme obchodní spolupráci s dodavateli.
TAIWAN; Nápoj z aloe vera
Jsme předním výrobcem nápoje z aloe vera v Thajsku a na Tchajwanu. Můžeme ho dodávat v plechovkách a PET lahvích. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
BENIN; Potraviny a nápoje
Máme zájem o nákup následujících produktů: instantní káva, víno, ovocné džusy, instantní polévky, mražená kuřata, minerální vody, sušenky, ostatní potraviny a nápoje. Hledáme výrobce a exportéry.
PALESTINA; Rostlinné oleje, džusy
Mám zájem importovat následující výrobky: jedlý kukuřičný olej, jedlý slunečnicový olej, ovocné džusy
NIGÉRIE; Nápoje
Hledáme dodavatele nápojů. Nakupujeme ve velkém množství po schválení ceny.
GHANA; Nápoje
Hledám výrobce různých drinků a nápojů.
BENIN; Potraviny, nápoje, kosmetika
Naše nově založená firma CORAL INCORPORATION SARL sídlí v Cotonou v Beninu. Je jedním z předních dovozců a distributorů a hledá spolehlivé výrobce, vývozce, dodavatele a obchodní zprostředkovatele pro víno, nápoje, léky, kosmetiku, potraviny a zemědělské produkty. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce a rádi bychom působili jako výhradní ...
KAMERUN; Potraviny a nápoje
Jsme zprostředkovatelská společnost se sídlem v Douala v Kamerunu a hledáme spolehlivého dodavatele kvalitních potravin a nápojů jako těstoviny, konzervované ovocné šťávy, sušené plnotučné mléko, konzervované potraviny, energetické nápoje, minerální vody, extra olivový olej, instantní nudle s dobrou chutí a další.
IZRAEL; Značková piva
Jsme dodavateli značkových piv jako Corona Extra, Heineken, Carlsberg a Becks, Red Bull, Coca Cola ve všech velikostech. Všechny naše produkty jsou přímo z továrny a velmi čerstvé, ceny jsou výrobní. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
TOGO; Konzervované potraviny
Poptáváme konzervované potraviny - tomatová pasta v konzervě, ovocné džusy apod.