IRSKO; Značkové zboží
Poptávám firmy, které obchodují se značkovým zbožím - coca cola, jednorázové pleny Pampers za konkurenceschopné ceny. Rovněž hledám dodavatele toaletního papíru.
Dodávka základných potravín
Dodávanie základných potravín - ryža, múka, obilniny, rastlinné oleje, cukor, cukrovinky, koreniny, suchá a zaváraná zelenina a ovocie, nealkoholické nápoje a podobne, podľa aktuálnych potrieb verejného obstarávateľa, vrátane služieb spojených s dodaním tovaru na miesta dodania a vyloženia tovaru na mieste dodania. Zoznam požadovaného tovaru je ...
INDIE; Potravinové produkty
Jsme exportní firma z Indie. Máme na vývoz širokou škálu výrobků. Vyvážíme ovoce, organický nerafinovaný cukr (kostky a kapalina), minerální vody. Vše nejlepší kvality. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
TOGO; Nápoje a kuchyňský olej
Poptáváme z České republiky energetické nápoje a běžné nápoje, kuchyňské oleje.
EGYPT; Potravinové produkty
Swan Exports je marketingová firma, která prodává potravinové produkty africkým zemím. Nyní má zájem navázat obchodní spolupráci s evropskými dodavateli následujících produktů: sladkosti, ovocné džusy v různých baleních, různé druhy sýrů, pekařské produkty, tomatová pasta, konzervované potraviny, mražené ovoce a zelenina, džemy různých příchutí a ...
Poptávám kamionové dodávky Red Bullu
Poptávám dodávky Red Bullu 250ml. EN popis, platba v EURO, odběr 50-100kamionů/měsíc. Nabídněte.
Poptávám minerální vodu Rudolfův pramen
Poptávám minerální vodu Rudolfův pramen.
KAMERUN; Nápoje
Naše firma Mogamet Investment Facilitor je přední obchodní společností. Poptáváme nápoje, vína, minerální vody, sušené mléko ve velkém množství.
TOGO; Potraviny
Poptáváme potraviny.
GHANA; Investice
Chtěl bych pracovat s potenciálními investory, kteří chtějí investovat v Ghaně. Mohou to být malé, střední nebo velké firmy. Oblasti zájmu: všeobecné zemědělství, potravinářská výroba, konzervování a balení potravin, chov ryb, produkce masa, zpracování masa, výroba nápojů, odpadové hospodářství a recyklace, výroba plastů. V Ghaně jsou k ...
BENIN; Potravinářské výrobky a stroje
Jsme jedním z předních dovozců, distributorů, zástupců, obchodníků různých druhů zboží v Africe, s mnohaletými zkušenostmi. Hledáme dodavatele potravinářských výrobků, mražených ryb, nápojů, whisky, vína, tabáku, čokolády, léčiv, potravinářských strojů ve velkém množství. Prosíme o zaslání ceníku.
KAMERUN; Potravinové produkty
Firma Ham Imports Company Ltd je předním importérem potravinových produktů v Africe. Máme zájem o potraviny všeho druhu.
TOGO; Balená voda a potraviny
Hledáme dodavatele balené minerální vody a jiných potravin a nápojů, kteří nám mohou dodávat ve velkém množství.
PÁKISTÁN; Ovocné šťávy a konzervované ovoce
Poptáváme ovocné šťávy a konzervované ovoce různých druhů.
Potraviny
Potraviny Celkové množstvá su uvedené v SP Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 115165,5100 EUR
TOGO; Potraviny
Poptáváme potraviny a nápoje, sušené drcené hovězí maso, minerální vody, čistou přírodní pitnou vodu a smíšené zboží.
TOGO; Potraviny
Poptáváme rýži, minerální vody, kukuřičnou mouku, energetické nápoje, sušené ryby, slunečnicový olej, pšeničnou mouku, sóju, vanilku, tapiokový škrob, těstoviny, sardinky, fazole, sušené mléko.
TOGO; Potraviny a nápoje
Pro Hospodářské společenství západoafrických států (ECOWAS) poptáváme minerální vody,konzervované potraviny, rajský protlak, rýži a nápoje.
TOGO; Potraviny a nápoje
Jsme dovozce výrobků obecně. Protože stále rozšiřujeme své obchodní aktivity, chtěli bychom dovážet z vaší země všechny druhy potravin a zemědělských produktů, obilí, pšenici, nápoje atd.
GHANA; Rýže a nápoje
Jsme obchodní zástupci výrobních firem, velkoobchodníci, importéři. Poptáváme rýži, nápoje apod.
Poptávám kamionové dodávky nealko nápoje
Poptávám red bull 0,25 ml,měsíčně 200 kamionů
TOGO; Potraviny, nápoje
Hledáme obchodní spolupráci s dodavateli potravin a nápojů.
Potraviny
Múka, krupica, cukor, soľ, strúhanka, ryža, cestoviny, čaj, oplátky, sušienky, čokolády, čokoládové tyčinky, piškóty, detská výživa, puding, med, kakao, koreniny, sterilizovaná zelenina, strukoviny, kompóty, džemy, paštéty, olej, droždie, tatárska omáčka, mlieko sušené, sójové kocky, ryžová kaša pre batoľatá, krupicová kaša pre batoľatá, mak a ...
KAMERUN; Kakao
Hledám odběratele kakaa. Jsem producent kakaa v jihozápadní oblasti Kamerunu.
BENIN; Potraviny, nápoje a spotřební zboží
Jsme dovozci a distributoři vín, potravin, nápojů, spotřebního zboží a všeobecného zboží v Cotonou v Beninu. Hledáme dodavatele ve velkém množství k pokrytí požadavků našich koncových zákazníků. Pošlete nám laskavě ceny a specifikace.