KAMERUN; Oblečení, potraviny, kosmetika
Hledáme obchodní spolupráci s výrobci a exportéry oblečení, nápojů, minerálních vod a kosmetiky.
BENIN; Potraviny a nápoje
Jsme Agrisatch Benin Foods Sarl, vládou schválená a registrovaná společnost. Hledáme výrobce / dodavatele všeobecného potravinářského zboží, masných výrobků, vína a nápojů: konzervované potraviny, konzervované ovocné šťávy, sušené mléko, sardinky, tuňák, masné výrobky, rýže, vína.
PÁKISTÁN; Plnírny nápojů
Jsme výrobci PET pryskyřice a předlisků. Poptáváme kontaktní údaje na plnírny lahví Coca Cola, Pepsi cola, minerálních vod a jiných nealko nápojů.
Poptávám dodavatele zboží pro bufet
Hledám dodavatele pečiva, cigaret, nealko nápojů, tiskovin. Dodávky jsou pro malé "občerstvení" na vlakovém nádraží v Plzni.
EGYPT; Nápoje
Poptáváme výrobce džusů a nápojů v tetrapack balení za účelem dlouhodobé obchodní spolupráce.
BENIN; Potraviny, nápoje
Poptáváme potraviny a nápoje: minerální vody, džusy, vína, konzervovaného tuňáka, olivový olej, slunečnicový olej a další. Máme zájem o obchodní spolupráci s výrobci a exportéry.
PÁKISTÁN; Nealkoholické nápoje
Poptávám výrobce nealkoholických nápojů, minerálních vod, lahví na Pepsi cola a Coca colu.
BENIN; Nápoje, kosmetika
Máme zájem importovat následující zboží: minerální vody, kosmetiku, víno, sekt, whisky, nápoje v plechovkách atd. Hledáme obchodní spolupráci s dodavateli.
V. BRITÁNIE; Potraviny, nápoje
Hledáme exportéry potravin a nápojů.
SENEGAL; Potraviny, oblečení, elektronika
Hledáme dodavatele následujícího zboží: džusy a nápoje, energetické nápoje, potraviny, rýže, sladkosti, oblečení, veškeré sportovní oblečení, spotřební elektronika, ojeté vozy a motory.
BENIN; Voda v PET lahvích
Poptáváme exportéry přírodní vody v plastových lahvích. Obchodujeme s konzervovanými potravinami, tomatovou pastou, nápoji.
MALI; Koberce, džusy
Mám zájem o navázání obchodní spolupráce s výrobci koberců a výrobci čerstvých džusů.
ETIOPIE; Nápoje, textil
Jsme obchodní firma a hledáme vhodné výrobce nápojů nebo v textilním průmyslu, pro které můžeme pracovat jako exkluzivní obchodní zástupci v Etiopii.
GHANA; Nápoje a potraviny
Naše společnost "Bra Super Enterprise Ghana Limited" se zvláštním zaměřením na všeobecný obchod a stavební konstrukce hledá v současné době dodavatele evropských nápojů a potravin. Chtěli bychom navázat dlouhodobou obchodní spolupráci s výrobci, vývozci.
BENIN; Potraviny a nápoje
Jsme firma se sídlem v Beninu v západní Africe. Máme zájem o navázání dlouhodobých, vzájemně výhodných, obchodních vztahů s velkými i malými společnostmi. Specializujeme se na import - export pro africké odběratele a také působíme jako kontaktní místo pro všechny dodavatele, kteří mají zájem o západoafrický trh. Máme zájem o minerální vody, ...
POLSKO; Rychloobrátkové zboží
Jsme mezinárodní obchodní společnost a obchodujeme s rychloobrátkovým zbožím, jako COCA-COLA, RED BULL, čokoláda MILKA, NESCAFE, káva JACOBS, FERRERO, také s pracími prášky od PROCTER&GAMBLE, HENKEL , UNILEVER, obchodujeme s kosmetikou, jako GILLETTE, NIVEA, LOREAL, SHAUMA, HEAD&SHOULDERS. Chtěli bychom najít nové obchodní partnery - odběratele. ...
SLOVINSKO; Coca cola v plechovkách
Poptávám Coca Colu v plechovkách 0,33 l.
BENIN; Potraviny a nápoje
Jsme dovozce nápojů, alkoholických nápojů, konzervovaných potravin, cukrovinek a jiného potravinářského zboží jako je koření atd. Hledáme výrobce nebo vývozce tohoto zboží.
BENIN; Potraviny a nápoje
Importujeme a distribuujeme potraviny a značkové nápoje. Hledáme obchodní spolupráci s výrobci a dodavateli.
TOGO; Potraviny
Hledáme dobrou společnost, která nám může dodávat konzervované potraviny, energetické nápoje a olivový olej, rajčata-nejlepší k jídlu. Máme zájem o dlouhodobou spolupráci.
BENIN; Potraviny, léky, kosmetika
CORAL INCORPORATION SARL hledá vhodné výrobce, exportéry, dodavatele vín, nápojů, léků, kosmetiky, potravin a zemědělských výrobků.
TOGO; Kosmetika, potraviny, oblečení
Naše firma Royal Industrial Corporation hledá seriózní výrobce a vývozce kosmetiky, použité obuvi a oblečení, konzervovaných potravin a nápojů.
TOGO; Energetické nápoje, vína
Hledáme dodavatele energetických nápojů a vín, kteří mají zájem prodávat své výrobky v západní Africe.
RUMUNSKO; Přírodní minerální voda
Naše firma "Rio Bucovina" plní do lahví a distribuuje perlivou i neperlivou přírodní minerální vodu pod názvem BUCOVINA. Naším cílem je vyvážet své produkty, aby většina obyvatel východní a střední Evropy měla možnost ochutnat rumunskou přírodní minerální vodu vynikající kvality. Voda je 100% přírodní. Je na seznamu schválených zdrojů přírodních ...
KAMERUN; Nápoje, oblečení, kosmetika
Máme zájem nakupovat nápoje, oblečení a kosmetiku. Hledáme vhodné výrobce a dodavatele.