SENEGAL; Potraviny, nápoje, mýdla, saponáty
Jsme africká firma, která se zabývá importem potravin, nealkoholikcých nápojů, pracích mýdel a saponátů. Hledáme obchodní spolupráci s dodavateli.
PAKISTÁN; Jablečný džus
Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli jablečného džusu.
KEŇA; Čaj, káva
Firma Tulospak Trading je importní/exportní agentura v Keni. Obchoduje s černým čajem, keňským čistým čajem všech jakostí. Obchodujeme i s kávou. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, distributory.
BENIN; Potraviny, kokos, kakao, zlatý prach
Jsme jedním z předních dovozců v Beninu s mnohaletými zkušenostmi. Poptáváme mořské plody, konzervované potraviny, nápoje, sušenky, pivo v plechovkách, džusy, sušené mléko, vejce v prášku, minerální vody. Také hledáme odběratele pro zlatý prach, zlaté pruty, kokos, kakaové boby a kakao, kešu ořechy a zázvor.
LIBANON; Potraviny a nápoje
Potřebuji znát hlavní distributory rychloobrátkového spotřebního zboží, hlavně potravin a nápojů, na českém trhu. Kdo je distributor Bacardi Breezer v České republice?
TOGO; Energetické nápoje, mýdla, oleje
Hledáme obchodní spolupráci s výrobci energetických nápojů, saponátů, mýdel, rostlinných olejů atd. Rovněž obchodujeme s použitým oblečením a obuví, použitými lednicemi, vozy, mobilními telefony, taškami, počítači atd. - vše second hand.
TOGO; Oděvy, potraviny, stavební materiál
Hledáme obchodní spolupráci s exportéry, výrobci následujících výrobků: použité oděvy a obuv, sladkosti a potraviny, počítačové paměti a stavební materiály, oděvy a textilní zboží. Poptáváme firmu z České republiky, která by obchodovala se Západní Afrikou, nejvíce s Republikou Togo a Ghanou.
BANGLADÉŠ; Potravinářské výrobky
Máme zájem importovat potravinářské výrobky jako čokoláda, cukrovinky, sušenky, žvýkačky, sušené kozí mléko, ovocné džusy, jídla pro fast food, špagety, polévky atd. Hledáme obchodní spolupráci. www.stcbd.page.tl
TOGO; Potraviny a nápoje
Jsme jedním z předních dovozců potravin a nápojů, mléka a mléčných výrobků v Africe, s mnoha pobočkami po celé Africe. Máme zájem o navázání dlouhodobé obchodní spolupráce s dodavateli.
BENIN; Potraviny
Poptávám potraviny, tomatovou pastu, sušenky, nápoje a další potravinové výrobky.
TOGO; Minerální voda, ovocné nápoje, potraviny
Jsme agent / poradci, velkoobchodní distributoři. V současnosti poptáváme minerální vodu, ovocné nápoje a potraviny.
BENIN; Potraviny, oblečení, elektronika
Poptáváme: Potraviny: čerstvá zelenina a ovoce, mořské plody, konzervované potraviny, mražená kuřata, mražená zelenina a ovoce, konzervovaný tuňák, sardinky a makrely, luštěniny, rýže, sušené byliny a koření, arašídy, marmeláda, sýr, fazolové výrobky, hovězí maso, olej, olivový olej, brambůrky, vína, přírodní med, melasa, čisté ghee, mléčné ...
KAMERUN; Rýže, minerální voda
Jsme přední obchodní společnost se zemědělskými produkty. Poptáváme dlouhozrnnou rýži a minerální vodu ve velkém množství.
KAMERUN; Trička, minerální voda, olivový olej
Hledáme dobré dodavatele triček / minerální vody / olivového oleje.
TOGO; Konzervované potraviny, džusy, majonézy
Jsme přední importéři potravinových výrobků jako např. kozervovaných potravin, džusů, majonéz a jiných výrobků. Hledáme evropské výrobce, dodavatele zmiňovaného zboží.
KAMERUN; Nealkoholické pivo
Poptávám pivovary, které vyrábí nealkoholická piva a mohou exportovat do Kamerunu.
KAMERUN; Minerální voda v lahvích
Jsme přední importéři potravin a nápojů v Kamerunu. Požadujeme minerální vody v 1.5 & 0.5 ltr lahvích ve velkém množství.
TURECKO; Pleny, voda, ovoce a zelenina
Rádi bychom vstoupili na český trh a navázali obchodní spolupráci. Vyrábíme kojenecké plenky a pleny pro dospělé, minerální vodu a pramenitou vodu, čerstvé ovoce a zeleninu. Máme také distribuční společnost v Bulharsku a velká část našeho vývozu jde do Bulharska a Iráku. V současné době může ERDEM, jako jeden z největších vývozců čerstvého / ...
KAMERUN; Trička, prostěradla, lavice, voda
Hledám spolehlivého dodavatele, který zařídí velkou dodávku některé z uvedených položek: trička prostěradla školní lavice dveře a okna minerální pitná voda.
BENIN; Potraviny, nápoje, elektronika
Obchodujeme se všeobecným zbožím, jako jsou potraviny, nápoje, elektronika. Máme zájem o navázání dlouhodobých obchodních vztahů. Pošlete nám prosím ceník.
BENIN; Elektronika, nápoje
Jsem odborný zástupce v Beninu a Nigérii, Poptávám kvalitní novou elektroniku, použitou elektroniku a nápoje. Hledám vývozce k navázání dlouhodobé obchodní spolupráce.
MAĎARSKO; Energetický nápoj
Hledáme generálního distributora pro svůj energetický nápoj.
TOGO; Oděvy, obuv, látky, hygienické potřeby
Chceme nakupovat následující výrobky: trička, polokošile, pánská trička, dámské šaty, džínové kalhoty, výrobky péče o zdraví, potraviny a zemědělské produkty, dětské zboží, použité oděvy a obuv, textilní látky, zboží osobní hygieny, výrobky do domácnosti apod.
BENIN; Nápoje, potraviny
Jsme vývozci níže uvedených produktů za dobrou cenu a máme zájem o obchodní spolupráci: alkoholické a nealkoholické nápoje, ovocné šťávy a nektary, práškové nápojové směsi, sušené přílohové směsi, sušené polévkové směsi, neslazené nápoje, cestovní potravinářské výrobky, nápoje v prášku, přírodní a tradiční produkty, cereální tyčinky, pekanové ...
NIGÉRIE; Notebooky, potraviny
Naše firma FIVE STAR BUSINESS CONSULT LTD. je dovozcem a obchodním zástupcem na provizi nejspolehlivějších dovozců všech druhů potravinářských výrobků v Nigérii. Hledáme výrobce / dodavatele notebooků a potravinářských výrobků.