Poptávám výrobce obalů
Dobrý den, sháníme výrobce obalů na krémy a depilační hmotu cukrové pasty. Odběr by byl ve velkém množství, dózy potřebujeme různé druky velikosti od 15 ml. až do 500 ml. Děkujeme za brzkou odpověď, S pozdravem, Oksana Chaloupkova
Poptávám balicí materiál
Poptávám nekonečný rukáv - hadice. 3cm (celkem 6cm) x 200 m, materiál černá fólie nebo alu. Může být i jiná barva (ne transparentní nebo bílá).
Dodávky drogistického zboží, čisticích prostředků a obalového materiálu
Jedná se o pravidelné dodávky drogistického zboží, čisticích prostředků a obalového materiálu po dobu čtyř let pro jednotlivá odběrná místa v rámci celé ČR.
Poptáváme sáčky na sypané bylinky
Dobrý den, poptáváme sáček na sypané bylinky: - s postranní záložkou a podlepeným křížovým dnem (aby surovina nepropadávala skrs dno) - předpokládaný materiál: fólie BOPP cca 40 g - rozměr sáčku: 90 (šíře sáčku) x 230 (výška sáčku) + 40 mm (hloubka sáčku) - použitý materiál musí mít certifikát zdravotní nezávadnosti pro potraviny - ...
Rozšíření svozu a separace odpadů ve městě Český Brod
Předmětem veřejné zakázky je pořízení svozového vozidla na svoz bioodpadu a skla, vážící zařízení, vyklápěč, hydraulický jeřáb, 1050 ks nádob o objemu 240 l, 150 ks o objemu 120 l, 10 ks nádob na sklo o objemu 3,2 m3 a 10 ks nádob na sklo o objemu 3,5 m3.
Pytle a sáčky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka LDPE pytlů a mikrotenových a igelitových sáčků pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové po dobu 4 let.
Poptáváme zipové sáčky menších rozměrů
Dobrý den, poptávám zipové sáčky obyčejné, ale menší rozměr než 40*60mm. Potřebujeme 100 ks a šířkou max. 30 mm a na výšku max 40 mm. Děkuji za odpověď a přeji hezký den S pozdravem Kotová
Pěnové zbytky, měkké obaly, Rakousko
K balení našeho nábytku z masivu máme pěnové pláty (asi 100x200x0.1cm). Jedná o zbytky z výroby matrací, tedy měkké. Nejdůležitějším požadavkem je, že jsou relativně měkké (tj dobře hodí pro balení) a nábytek je uložen do kartonu a chráněn proti oděru. Můžete dodávat tyto produkty? Jsme také otevřeni lepším obalovým řešením.
Rozšíření svozu a separace odpadů ve městě Český Brod
Předmětem veřejné zakázky je pořízení svozového vozidla na svoz bioodpadu a skla, vážící zařízení, vyklápěč, hydraulický jeřáb, 1050 ks nádob o objemu 240 l, 150 ks o objemu 120 l, 10 ks nádob na sklo o objemu 3,2 m3 a 10 ks nádob na sklo o objemu 3,5 m3.
Svoz bioodpadu Loucko
Jedná se o dodávku strojů pro kompostárnu: - hákový nosič kontejnerů - manipulátor - sběrné nádoby/kontejnery
Rozšíření svozu a separace odpadů ve městě Český Brod
Předmětem veřejné zakázky je pořízení svozového vozidla na svoz bioodpadu a skla, vážící zařízení, vyklápěč, hydraulický jeřáb, 1050 ks nádob o objemu 240 l, 150 ks o objemu 120 l, 10 ks nádob na sklo o objemu 3,2 m3 a 10 ks nádob na sklo o objemu 3,5 m3.
Vytyčovacie výstražné pásky – prehľadná samolepiaca páska s potlačou
Predmetom verejného obstarávania je zabezpečenie prehľadnej samolepiacej pásky s potlačou
Poptávám autoplachtu na přívěsný vozík
Poptávám autoplachtu na zakrytí přívěsného vozíku o rozměrech 100x150 cm. Děkuji.
Obaly na laky na nehty, Řecko
Máme zájem o výrobce následujících produktů: -plastové uzávěry na laky na nehty -štětečky na laky na nehty (28mm & 52mm) -lahvičky na laky na nehty
Nákup 1100 litrových zberných nádob na separovaný zber komunálneho odpadu
Nákup nových plastových kontajnerov na zber separovaného komunálneho odpadu - 1100 litrový plastový kontajner z HDPE, plne zodpovedajúci norme EN 840, 4 kolieska z toho 2 bezpečnostné s nožnou brzdou. Nádoby upravené na zber plastov celofarebné vyhotovenie žlté, veko s dvoma kruhovými otvormi - predpokladaný počet 80 ks, nádoby upravené na zber ...
Bezpečnostné ochranné laminovacie fólie na čistopisy na úseku zbraní a streliva
Doddanie 220 000 ks bezpečnostných ochranných laminovacích fólií na čistopisy na úseku zbraní a streliva, t.j. na čistopisy zbrojných preukazov, preukazov zbrane a zbrojných licencií. Bezpečnostné ochranné laminovacie fólie slúžia na zabezpečenie ochrany čistopisov proti falšovaniu a zneužívaniu.
Poptávám modrou fólii
Poptávám modrou fólii šíře 8 metrů.
Zboží pro domácnost, Ukrajina
Hledám distributora zboží pro domácnost (pytle na odpadky, potravinářské fólie, papír na potraviny, kuchyňské a koupelové houby, různé kuchyňské prádlo) a papírových ubrousků.
Plastové obaly, lahve, Německo
Potřebujeme obalové materiály z umělé hmoty. Hlavně lahve z polyethylenu (LDPE) k balení výrobků. Objem o velikosti 10 ml, 20 ml 30 ml 50 ml, 100 ml, 200 ml 500 ml, 1000 ml, 2000 ml, 3,000 ml. Kanistry z polyethylenu HDPE 5,000 ml (5ltr.) 10,000 ml (10ltr.) 20,000 ml (20ltr.)
Výrobky z umělé hmoty, Německo
Hledáme výrobce umělohmotných výrobků - šroubovací uzávěr, víka, dózy, lahve.
Dodanie technológií na vybavenie zberného dvora obce Moča
Predmetom zákazky je dodanie technológií na vybavenie zberného dvora a zlepšenie systému separovaného zberu v obci Moča. Bližšie informácie budú uvedené v súťažných podkladoch.
Poptáváme fólii
Dobrý den, popoptávám fólii - role 2m šíroká a 50m délka , síla 0,15. Předem děkuji. Holásková
Obalový materiál - fólie
Předmětem veřejné zakázky v části 1 je uzavření rámcové smlouvy s 1 dodavatelem na dobu 24 měsíců od podpisu smlouvy na dodávky obalového materiálu - fólií pro poštovní provoz do provozoven České pošty, s.p. dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci. Předmětem veřejné zakázky v části 2 je uzavření rámcové smlouvy s 1 dodavatelem na dobu 24 ...
Barely na zdravotnický odpad
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových umělohmotných barelů, které slouží k ukládání, převozu a likvidaci zdravotnického odpadu dle zákona č. 185/2001 Sb., o odpadech, v platném znění, a Evropské dohody o mezinárodní silniční přepravě nebezpečných věcí (ADR).
Spoločně sa naučíme ekologicky nakladať s odpadom
Předmětem veřejné zakázky je dodávky odpadových nádob (kompostérů), popelnic a kovových kontejnerů pro seperaci a kompostování biologicky rozložitelného odpadu. Předmět veřejné zakázky bude dodán do jednotlivých obcí mikroregionu a to Boršice, Břestek, Buchlovice, Hostějov, Medlovice, Modrá, Osvětimany, Salaš, Staré Hutě, Stříbrnice, Stupava, ...