Poptávám plastové sudy
Poptávám plastové sudy, barely 50l, 120l i použité
Poptáváme dodavatele lentikulárních fólií
Dobrý den, hledáme dodavatele lentikulárních fólií.
Poptáváme nádrž k postřikovači
Poptávám plastovou nebo sklolaminátovou nádrž na postřikovač 5000Litrů, včetně vlnolamů. Postřiková látka – herbicidy, zředěné vodou. Uveďte:Termín dodání, Připevňovací rozměry, Možnosti otvorů, Cenu nádrže, Atesty a certifikáty. Nabídku zašlete do 18.8.2011.
INDIE; Plastové pytle, pásky, fólie
Jsme indický výrobce polypropylenových tkaných pytlů, sáčků, PP FIBC pytlů, PP síťových pytlů, PE výstražných pásů / podložek a HDPE / PP fólií. Uvedené výrobky se široce používají v zemědělství, agroprůmyslu, pro balení cementu, stavebních materiálů, potravin, chemikálií atd. Hledáme firmu, která požaduje velké množství PP tkaných pytlů a ...
Poptávám plastové panely ke zpevnění cest
Hledám dodavatele nebo výrobce "plastových panelů", nebo segmentů určených k nahrazení betonových panelů pro výstavbu dočasných zpevněných cest a ploch. Panely by měly umožňovat lehkou montáž a demontáž, bez nutnosti využití těžké techniky (autojeřáb apod.) a bez nutnosti provádět velkou úpravu terénu, na který se budou pokládat. Následně by měly ...
TURECKO; PVC olepovací pásky hran
Prodáváme a nakupujeme PVC olepovací pásky hran. Hledáme dodavatele.
Poptávám výrobce kapes z průsvitného PVC
Poptávám výrobce kapes z průsvitného PVC k zavěšení pro prezentaci a nabídku výrobků - tabulek velikosti A5 tloušťky 3mm. Na jednom závěsu bude 5 kapes na tabulky (3-5 tabulek do kapsy) horní kapsa - představení a název výrobku a cena. První odběr 500 - 1000kusů, poté stálý odběr a spolupráce.
Poptáváme  adhezní fólii
Poptáváme adhezní folii šíře 1005 až 1010 mm tl. 25 až 30 mikronů. / elektrostaticky přilnavá folie bez lepidla / Po odzkoušení vzorku bychom objednali 300 kg. Odzkoušení vzorku je podmínkou.
NĚMECKO; Fólie se vzduš. polštářky
Hledáme výrobce fólie se vzdušnými polštářky, normální i antistatickou, tloušťka asi 65 my odebrané množství - 28.000 qm místo dodání: Weyreuter packts GmbH Ruckdeschelstr. 17 D-07551 Gera Tel: +49 365 77366-17 Fax: +49 365 77366-66
INDIE; Pryžové díly, plastové ventily
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli soustružených dílů, odlitků, pryžových dílů a plastových kulových ventilů.
Dodávky drogistického zboží
Dodávky drogistického zboží a obalových materiálů, a to na dobu 48 měsíců do vybraných odběrných míst na území České republiky.
JIŽNÍ KOREA; Savé podložky
Hledáme v EU odběratele a distributory savých podložek pod maso (pro maso, drůbež, ryby, zeleninu). Jsme specialisté v tomto oboru, číslo 2 v Jižní Koreji.
SRBSKO; Pryžové desky
Poptáváme dva kusy desek ze SBR pryže o rozměrech 1.200 x 10.000 x 40 mm, tvrdost 65-70 Shore.
Poptávám bublinkovou fólii
Bublinková folie šířky 200 cm a více v rolích. Případně slepení v plochu cca 40 x 20 m.
Poptávám mechovou obuvnickou gumu
mechová guma hnědá tlouštka 5mm na podrážku bot
RAKOUSKO; Sáčky, fólie
Poptáváme plastové sáčky (sáčky na odpadky), fólie v rolích pro přepravu palet, fólie k zatavování novin, časopisů atd.
Poptávám biologicky rozložitelnou fólii
Hledáme prodejce nebo výrobce biologicky rozložitelné fólie. Popis: Tloušťka - 50 mikro metrů Šířka - 510 mm Délka - 500 m (není tak důležité, protože jsme schopni si to převinout) Množství - 2000 tun za rok Doručení do Prahy v České republice tedy DAP nebo můžeme akceptovat i EXW. Biodegradabilita musí být doložitelná. Máme zájem o ...
FN Motol - nákup igelitových pytlů na odpad a potravinových sáčků z mikrotenu
Nákup pytlů na odpad a potravinových sáčků z mikrotenu ve specifikaci uvedené v zadávací dokumentaci
INDIE; PU pryskyřice
Jsme jedním z předních výrobců doming samolepek v Indii. Poptáváme PU pryskyřici pro doming štítky, požadujeme poměr 1:1 a naše měsíční poptávky je 1000 kg. Sdělte nám prosím cenu a podrobnosti o produktu.
NĚMECKO; Lepicí fólie
Poptávám výrobce lepicí fólie v Česku.
PÁKISTÁN; Polytetylén
Poptáváme polyetylén o vysoké hustotě třídy HTA 001 HP2 společnosti ExxonMobil. Množství je 99 tun v 4 x 40 FCL kontejnerech.
Poptávám cenovou nabídku na  plexisklo
Dobrý den, měla bych zájem zaslat ceník mléčného plexiskla. Lze plexisklo vyzvednout v Karlových Varech? S pozdravem Marie Dvořáková
INDIE; Plastové tašky
Jsme přední indický výrobce a exportér tašek z HM plastů. V současné době pravidelně exportujeme z Indie několika italským zákazníkům. Náš web: www.astirplastics.com. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
LDPE pytle
Předmětem veřejné zakázky je dodávka LDPE pytlů pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové po dobu 4 let. Podrobněji viz zadávací dokumentace, jež je pro potencioální dodavatele k dispozici ke stažení na http://www.fnhk.cz/cze/index.php?dir=40.
INDIE; Pryžové díly
Jsem výrobce pryžových produktů v Indii v Bombaji. Mám 45 let zkušeností a vyrábím asi 500 různých částí. Chtěl bych rozšířit svoji exportní sekci a tak hledám trhy, hlavně v Evropě. Hledám distributory průmyslových pryžových dílů.