ČÍNA; Příslušenství do koupelen
Specializujeme se na výrobu různých výrobků do koupelen. Mezi hlavní výrobky patří sprchové zástěny, sprchové panely, whirlpoolové vany, parní sprchové kabiny apod. Hledáme obchodní spolupráci na celém světě.
Poptávám sprchovou zástěnu
Poptávám sprchovou zástěnu ve skle v šíři 110 cm.
INDIE; Náhrobní kameny, žulové desky a dlaždice
Jsme indičtí obchodní agenti, můžeme zprostředkovat kontakty na zpracovatele a exportéry žuly. Sídlíme na jihu Indie, ve městě Bangalore, hledáme importéry následujících produktů: náhrobní kameny, žulové desky, žulové dlaždice, dlažební kameny.
Poptáváme umývadla zn. Jika
Sháním sanitární keramiku - Jika umyvadla.
Poptáváme dlažbu zn. Milada D77
Poptávám vnitřní šedo-bílou dlažbu MILADA D77. Nejlépe velikosti 20 x 20cm, není však podmínkou!
Poptávám zámkovou dlažbu Holand
Dobrý den.Prosím o cenovou nabídku zámkové dlažby holand klasik v barvě žluté a také v barvě colormix, mám zájém o tl 60mm 45metrů a tl 80mm 140metrů.
PÁKISTÁN; Mramor, vápenec, pískovec, žula, onyx
Firma ROLLING STONES je předním výrobcem a vývozcem z Pákistánu a Spojeného království: onyx (přírodní kámen), mramor (přírodní kámen), vápenec (přírodní kámen), mozaika (dlaždice), tamblované kameny (přírodní kámen), pískovec (přírodní kámen), žula (přírodní kámen). Bloky, valouny, desky, dlaždice, stoly, krby, dřezy, sloup, kuchyňské pracovní ...
INDIE; Žulové desky a dlaždice
Firma Quality Granites je výrobcem a vývozcem žulových desek a dlaždic z Rajasthan Indie. Hledáme odběratele/ dovozce našich produktů.
Poptávám systém TOI TOI
Poptávám systém TOI TOI porovnání ceny za dlouhodobý pronájem, nebo náklady na zakoupení a provozování tohoto zarízení v oblasti Karolinky - vodního díla v nadmorské vysce 520 m.n.m.
INDIE; Živec
Živec Jsme jedním z předních dodavatelů nejkvalitnějšího živce z Indie. Můžeme dodávat z vlastních dolů pravidelně velká množství . Balení - volně ložený nebo dle specifikace odběratele. Expedice v kontejneru nebo volně v nádobách. Hledáme obchodní spolupráci.
Poptávám koupelnové obklady
Poptávám obklady augusta-negro,oro.
PÁKISTÁN; Sanita, mastek a rýže
Nabízíme keramické sanitární zboží a vodní filtr, křemen, živec, hlínu na kameninové výrobky, žáruvzdornou horninu, mastek, sanitární příslušenství (CP mosaz), Super Basmati rýži a mnoho dalšího. Máme zájem o dlouhodobou obchodní spolupráci.
Poptávám okapnice Prima Cotto
Rád bych se Vás zeptal, zda máte v sortimentu okapnice prima cotto, typ Indian, rozměry jsou 465 mm x 145 mm, tl. 10 mm. Přibližný počet kusu cca 50 - 80 Děkuji za odpověď a jsem s pozdravem R. Vomacka
Poptávám mobilní chemické WC
koupím mobilní chemické wc nabídněte prodejce.
Poptávám suché WC
Poptávám suché, mobilní WC vhodné do bytu nebo na chatu na Příbramsku.
INDIE; Dlažební kameny
GANEE EXIM SERVICES, Visakhapatnam, Indie obchoduje se všemi typy žulových neotesaných bloků, hotových dlaždic, desek, dlažebních kamenů kalibrovaných, zkosených, prvotřídně leštěných kamenů a všech druhů indických přírodních minerálů. K dispozici sortiment a různé barvy břidlice, pískovce, mramoru, křemene. Jsme vývozcem výše uvedených materiálů ...
Poptávám opravu masážního boxu
Dobrý den. Jsem z Mariánských Lázní a chci se zeptat na masážní box wave steam. Mám tam závadu takovou že mě nejde spusti na panelu pára. Na displeji se rozsvítí číslo 79 sepne to a hned se to vypne. Pak se zobrazí číslo 80. A vůbec se s tím nedá nic dělat. Děkuji za odpověd. Nashledanou.
Poptáváme dlažbu Taurus, 10 m2
Sháníme cca 10 m2 dlažby Taurus 30x30 Granit 82 SL JURA. Koupíme třeba i 1 m2.
Poptávám dodávku dlažby
Poptávám dlažbu na obkládání schodů vnitřní a venkovní, jedna strana zaoblená min. rozměr 28cm x 28cm, počet barev ( vzorkovník ) a ceník. Dále dlažbu venkovní a vnitřní jeden rozměr min. 17cm, nebo 35cm. K tomu ceník a rabat pro prodejce. Dlažba bude používána na výrobky. Také dotaz, zda je možné vyobit dlažbu o rozměru 28cm x 100cm.
Poptávám dodávku dlažby
Popis poptávky: - dlažbu Nord Ceram - melbourne cotto- 33 x 33cm - 32m 2 - dlažbu a obkady od vyrobce Pilch: dlazba jantar natural 33 x 33cm 13,5 m2, dale obklad jantar natural 30 x 45 cm 14,5 m2 - obklad jantar tmavy 30 x 45cm 19 m2 - dlažbu Rako Orbis hnědá 33 x 33cm 6,5 m2 - dlažbu a obklad od výrobce Margareta - dlažba serie Vega-baleary ...
INDIE; Keramické izolační komponenty
Mangalam Industrial Products nabízí širokou škálu keramických izolačních komponentů. Výrobky jsou vyráběny standardně a certifikovány podle normy ISO 9001-2000. Komponenty jsou potřebné při výrobě elektrických topných těles a topných elementů, spínacích přístrojů, pojistek do vypínače, odporů, tepelných článků apod. Naše výrobky a specifikace ...
Poptávám dodávku obkladů
Poptáváme 85m2 obkladu do mycí linky, v Brně. Kontakt pouze telefonicky.
INDIE; Vybavení koupelen
Můžeme dodávat nejkvalitnější sprchové kouty, vany jacuzzi, PVC umyvadla se skříňkami z Číny splňující normy EU ve velkých množstvích. Hledáme odběratele.
Poptávám sanitární zařízení
Dobrý den, poptávám výhřívané záchodové prkénko.
Sháním zbytovké obklady zn. Milada
Sháním 12 ks obkladů zn. Milada (modrý mramor) 25x33.