Poptávám systém Klik-klak k umývadlu
Poptávám systém Klik-klak na umyvadlo "62" otvor na umyvadle.
Hledáme dodavatele stavebnin pro e-shop
Naše společnost hledá dodavatele stavebního materiálu pro eshop stavebnin.
TOGO; Stavební materiály
Poptáváme stavební materiály.
PÁKISTÁN; Výrobky z onyxu
Zhotovujeme výrobky z onyxového mramoru, hledáme odběratele.
NĚMECKO; Zboží pro online prodej
Hledám zboží pro on-line prodej přes Ebay. Bydlím ve Waidhaus (2,5 km od českých hranic) a chtěl bych využít výhodu lokality (krátká dopravní trasa). Hledám zboží za velkoobchodní cenu cca. 30 až 100 -€ (žádná elektronika). Hledané zboží by nemělo být uvedeno v seznamu na německých diskontních trzích.
EGYPT; Výrobky z žuly a mramoru
Egyptská firma Granita Co se zabývá zpracováním a obchodováním velmi kvalitní žuly a mramoru. Má technickou podporu turecké organizace. Firma dodává květináče, vany, kuchyňské dřezy, popelníky. Hledá zahraniční obchodní spolupráci.
TOGO; Stavební materiály
Pro Hospodářské společenství západoafrických států (ECOWAS) poptáváme stavební materiály.
ČR; Sanitární výrobky
Poptáváme českou firmu, která nabízí sanitární výrobky s širokou škálou van, parních kabin, whirpoolových van Jacuzzi, koupelnový nábytek a skleněné stěny.
GHANA; Sanitární zboží
Jsme obchodní zástupci výrobních firem, velkoobchodníci, importéři. Poptáváme sanitární zboží apod.
PÁKISTÁN; Dlaždice a desky z onyxového mramoru
Jsme výrobce řemeslně zpracovaných dlaždic, desek a plátů z onyxového mramoru. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám dlažbu
Poptávám dlažbu PRIMA COTTO cihlově červené barvy rozměr 250 x 250 (nebo větší formát). Stačí zbytek - jeden balík.
Poptáváme sprchovou baterii
Koupili jsme masážní a parní sprchový kout,model 900,před 3 lety,rozpadla se nám sprchová baterie,je možné ji koupit?Prosím cenové nabídky.
Poptávám mozaikovou dlažbu
Poptávám mozaikovou dlažbu 30x30 cm, bleděmodrá-tyrkysová-bílá, cena 102,- Kč/m2. 72m2
ČÍNA; Koupelnové vybavení
Shaoxing Clean Imp&Exp Co., Ltd. vyrábí a prodává koupelnové vybavení, skleněná umývadla, zrcadlové skříňky, zrcadla, sprchové kabiny, masážní vany a koupelnové příslušenství. Firma hledá obchodní spolupráci s odběrateli, importéry, velkoobchodníky.
RAKOUSKO; Stavebniny a elektromateriál
Jsme stavební firma a hledáme obchodní spolupráci s prodejci veškerých stavebnin a elektromateriálu.
PÁKISTÁN; Sanitární zboží
ATS INTERNATIONAL je jednou z předních firem v Pákistánu. Vyrábí, dodává a distribuuje mnoho výrobků jako je sanitární zboží. Tyto položky můžeme dodávat ve vysoké kvalitě za schůdné ceny.
TOGO; Stavební materiály
Řídící orgán hospodářského společenství západoafrických států, ECOWAS, zve renomované zahraniční společnosti, aby předložily své nabídky stavebních materiálů k obnově válečných škod.
Poptávám dlažbu
Koupím dlažbu do garáže (2jakost) cca.20 cm2.Rozměr nejlepe 30X30cm,tloušťka do 2cm cena do 120Kč/m2 a k ni obklad pro sokl cca.5m2
AFRICA; Hardware a software pro firmy
Poptáváme dodavatele následujcích produktů: -potraviny -oděvy a látky -stavební materiály -lékařské vybavení -vzdělávací materiály -hardware und software pro firmy
GHANA; Nápoje, stavebniny, léčiva
RESTORATION WAY INVESTMENT CO LTD. hledá obchodní spolupráci s dodavateli minerálních vod, džusů, éterických olejů, renovovaných lékařských zařízení, ručníků, nábytku, pneumatik, stavebních materiálů, léčiv, triček, elektroniky, kamer, faxů, kosmetiky, průmyslových strojů, sanitárního zboží, rýže, cementu, nápojů.
Hledáme dodavatele saun do bytových domů
Poptáváme výrobce nebo prodejce větších množství saun a infrasaun pro naše klienty do projektu bytových domů.
Poptávám akrylátovou vanu
Dobrý den,sháním akrylát.vanu 160/70 za slušnou cenu/vč.nožiček.Náhodou s otvorem na otočné umyvadlo se nevyrábí?Děkuji předem za odpověd,Neubergová,Jirkov.
Poptávám návod na sprchovou kabinu
Dobrý den, koupil jsem si kompletní sprchovou kabinu Art.Nr.SM00,90x90x210cm a chybí mi montážní návod. Kde se dá získat? Děkuji za odpověď.
Poptáváme vanovou zástěnu
Poptávám dodání či zhotovení kvalitní, praktické, estetické a cenově dostupné, nejlépe bezrámové vanové zástěny z čirého bezpečnostního skla o síle 8 mm Rozměry: - pevný díl v čele vany (neobezděné) cca 69 cm / 150 - 200 cm - pevný díl na boku vany cca 60 cm / 150 - 200 cm - otevírací díl na boku vany cca 60 cm / 150 - 200 cm - případně ...
ČÍNA; Sanitární zboží a ventily
Firma Shanghai Sunhouse International Trading Co je profesionální dovozní a vývozní společnost, která se specializuje na sanitární zboží a ventily. Díky profesionálnímu přístupu k zákazníkovi, vysoké kvalitě výrobků a konkurenceschopným cenám zvyšujeme svůj podíl na trhu a často dostáváme dobrou odezvu od firem v Evropě a Jižní Americe. Máme ...