Sháním vymývanou dlažbu
Poptávám vymývyná dlažba 60 x 40
KYPR; Dlaždice z přírodního a umělého kamene
Hledám výrobce dlaždic z přírodního a umělého kamene, mramoru, žuly, také výrobce sanitární keramiky. Pošlete mi kompletní kontakty na 5-6 předních firem.
GHANA; Průmyslové stroje
UBI INTERNATIONAL CO LTD. je přední obchodní firma, která má zájem o obchodní spolupráci s dodavateli následujícího zboží: minerální vody, ovocné džusy, esenciální oleje, renovované lékařské vybavení, ručníky, nábytek, pneumatiky, stavební materiály, cement, farmaceutické výrobky, trička, polokošile, elektronika, kamery, faxovací zařízení, ...
NĚMECKO; Stavební materiál
Přestavuji v Drážďanech administrativní budovu na hotel a hledám firmy, které vyrábí stavební materiály jako dřevo, elektrika-elektronika, dveře, izolace, zámečnické potřeby, topení, sanitární zboží, ventilace, barvy, nářadí, tak jako české pracovníky, kteří chtějí a mohou přestavbu realizovat. Mnohkrát děkuji za Vaši pomoc Andreas Pfütze
BENIN; Stavební materiály
Hledáme seriózní dodavatele stavebních materiálů jako dveře z plného dřeva, dveřní zámky, střešní tašky, mramorové dlaždice, žulové dlaždice, porcelánové dlaždice.
Poptáváme dodavatele sanitární keramiky zn. GLOBO
Dobrý den, poptávám dodavatela sanitární keramiky GLOBO pro naší společnost zabývající se návrhy, realizací a prodejem koupelen. Děkuji za nabídku. Bedřich Musil
Poptáváme  stylovou koupelnovou keramiku
Jsme koupelnové studio a hledáme dodavatele na starodávný styl keramiky, armatury a doplňků do koupelen.
SAE; Sanitární zboží
Hledáme obchodní spolupráci s dobrými výrobci sanitárního zboží, kteří exportují do SAE.
Poptáváme přenosné vany pro invalidy
Přenosné vany pro tělesně postižené pro usnadnění hygieny.
NIGÉRIE; Koberce, dlaždice
Jsme servisní a dodavatelská firma, chceme navázat obchodní spolupráci s firmou v ČR. Zabýváme se prodejem koberečků, koberců, dlaždic. Rádi bychom navázali spolupráci s renomovanou organizací v ČR.
Poptávám pojezdy ke sprchovému koutu
Poptávám náhradní pojezdy na masážní sprchový kout TC-70W. Zakoupen v roce 2005. Děkuji.
Poptávám rekonstrukci koupelny
Dobrý den, přestavuji koupelnu,vanu ruším na sprchovací kout z důvodu manželova postižení.Je malá 145x180cm. Doporučte mi, prosím, sprchový kout 90 cm s kulatým rohem a posuvnými dveřmi, aby bylo zavírání a otevírání v co nejlepší kvalitě.Jaké jsou nejvhodnější kachle do koupelny, která je malá, aby opticky zvětšovaly prostor. Třeba je ...
NĚMECKO; Koupací vany
Poptávám rohové nebo malé koupací vany.
VIETNAM; Dlaždice, obkladové panely
Hledám firmy, které do ČR dovážejí podlahové dlaždice, obkladové panely na stěny (Tarracade).
ČÍNA; Koupelnové příslušenství
Čínská firma Foshan Naicca Sanitary Co.,Ltd. se specializuje na výrobu koupelnového příslušenství, které vyváží pod vlastní značkou do Japonska, Evropy, Ameriky, Taiwanu. Firma hledá obchodní spolupráci s odběrateli, importéry.
INDIE; Žulové desky a dlaždice
Jsme výrobci žulových desek a dlaždic v Indii, používáme nejlepší stroje dovezené z Itálie. Naše ceny jsou velmi konkureční a výrobky velmi kvalitní. Hledáme projekty, kde je vyžadována žula na podlahy nebo obklady.
Poptáváme dodavatele mramorové dlažby
Popis poptávky: Poptávám dodavatele mramorové dlažby o síle 1 cm. V lokalitě Praha a okolí. Podrobné informace poskytneme při dalším jednání.
RUMUNSKO; Dlaždice, okna, dveře
Hledáme obchodní spolupráci s českými výrobci a exportéry keramických dlaždic, dveří, oken atd.
ČÍNA; Výrobky z přírodního kamene
Zpracováváme přírodní kámen, specializujeme se na žulové stavební materiály - dlaždice, desky - řezané na různé velikosti, schody, podlahy a obrubníky. Dále se specializujeme na výrobu mramorových a žulových řemeslně zpracovaných výrobků, stolního zboží, rámování krbů, sloupků, náhrobků atd. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
ŘECKO; Keramické sprchovací vany
Poptáváme keramické sprchovací vany.
OMÁN; Luxusní sanitární zařízení
Jsme firma zabývající se vnitřní výzdobu hvězdičkových hotelů, rekreačních středisek, paláců, s více než 3 desítkami let zkušeností při realizaci projektů vybavování interiérů na klíč. Sídlíme v Muscat v Sultanátu Omán. V současné době poptáváme luxusní sanitární zařízení ve starožitné měděné povrchové úpravě pro jeden z našich projektů.
INDIE; Sanitární keramika
Jsme výrobce sanitární keramiky z Indie. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s velkoobchody s tímto zbožím.
Poptávám španělské keramické obklady
Poptávám v ČR prodává keramické obklady ALAPLANA CERAMICA.
Hledáme obchodního zástupce
Poptávám distrubutora nebo obchodníka na prodej dlažby a obkladů v celé ČR.
Bahrajn; Stavebniny
Firma Arga importuje stavební materiály jako keramické a porcelánové obkladačky, sanitární zboží, vodovodní kohoutky, příslušenství, mramor, instalaterské položky, trubky a armatury, dřevo, stavební dřevo, překližky, laminátové podlahy, ohřívače vody, el. vodní čerpadla, hardware, elektrické nástroje, střešní tašky a desky, kuchyňské dřezy, dveřní ...