ČÍNA; Stavebniny, oblečení, kosmetika
Naše firma ATM TRADE INTERNATIONAL LTD. se zabývá exportem, importem a obchodem v Hongkongu a Číně. Specializujeme se na stavební železářské zboží, nábytek a nábytkové kování, sanitární výrobky, dlaždice, mramorové kameny, vybavení koupelen; konfekční oděvy, kosmetiku, kabelky, boty, hodinky, zboží denního využití pro domácnost, dárkové předměty a ...
ČÍNA; Sprchovací kabiny, parní komory, sauny
Vyrábíme sprchovací kabiny, parní komory, sauny. Více na www.phccwy.com Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
Poptáváme dlažbu
Poptávám dlažbu PrimaCotto v provedení Terra, rozměry: 246 x 246 mm (25 x 25 cm), tl. 10 mm, popř. jen 8 mm a to již od 1 ks ! Potřebujeme opravit venkovní dlažbu při rekonstrukci domu a rádi bychom zachovali původní provedení. Keramika Horní Bříza, závod Břasy přestala totiž tuto dlažbu vyrábět pro nerentabilitu již v r. 2003.
PÁKISTÁN; Trubky, ventily, armatury
Hledáme dodavatele následujícího: 1) bezešvé trubky z uhlíkové oceli, 2) nerezové trubky, 3) všechny typy ventilů, 4) příruby a armatury, 5) koupelnové dlaždice a armatury.
Poptáváme dodávku obkladů
Poptávám obklad dle této přílohy. obklad serie Nirvana Rojo 25x40 ...............14m2 obklad serie Nirvana Negro 25x40................17m2 dlažba Nirvana Negro 33,3x33,3.........15m2 listela Nirvana Rojo 3 x 25cm...........50ks ............ obklad Rako Salsa WaTP3034 ...
ČÍNA; Sprchy, koupelnové příslušenství
Jsme výrobci ručních sprch, sprchových hlavic, posuvných tyčí, sprchových setů a veškerého koupelnového příslušenství. Více na www.cxjiulong.com Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
Poptávám sprchový kout
Sháním sprchový kout. Potřebuji 90*90 rohový pulkruhový+vanička.Prosím cenové nabídky.
Poptávám sanitární vybavení
Poptávám koupelnové umyvadlo sangra š. 50 cm, hl. 44 cm, skříňka Keramia 47 x 34 cm
PÁKISTÁN; Stavební materiál
Jsme dodavatelé mramorových výrobků, krbů, izolačního materiálu, stavebních dlaždic z přírodního kamene, dlaždiček, minerály (ruda). Hledáme obchodní spolupráci, můžeme též zastupovat firmy s jejich výrobky v Pakistánu, Africe a na Středním Východě.
Poptávám nerezový obklad koupelny
Vážení výrobci, mám zájem o nerezový obklad malé koupelny. Celkem cca 16 m2 mozaikového nerezového obkladu. Zajímá mě cena takové akce. Děkuji za zprávu. Zdraví J.N.
Poptávám floatingovou vanu
Poptávám floatingovou vanu.
TOGO; Oděvy, potraviny, stavební materiál
Hledáme obchodní spolupráci s exportéry, výrobci následujících výrobků: použité oděvy a obuv, sladkosti a potraviny, počítačové paměti a stavební materiály, oděvy a textilní zboží. Poptáváme firmu z České republiky, která by obchodovala se Západní Afrikou, nejvíce s Republikou Togo a Ghanou.
ČÍNA; Koupelnové vybavení
Jsme výrobci skleněných umyvadel, koupelnového vybavení, sprchových koutů. Více na www.tsobo.cn Rádi bychom navázali obchodní partnerské vztahy s importéry, velkoobchodníky, distributory.
PÁKISTÁN; Výrobky z onyxového mramoru
Jsme výrobce a vývozce řemeslných výrobků, dlaždic, desek, mozaiky z onyxového mramoru a také se specializujeme na vanové soupravy / příslušenství v mnoha provedeních. Nabízíme široký sortiment řemeslných výrobků, které již vyvážíme do celého světa. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Můžeme poslat obrázky výrobků.
Poptávám vanu Sanotti Desio
Dobrý den, lze přímo u Vás objednat vanu Sanotti Desio 170 a za jakou cenu? Děkuji za odpověď Radek Hořejš
ČÍNA; Náhradní díly na auta
Obchodujeme s automobilovými náhradními díly, příslušenstvím a nářadím. Sídlíme nedaleko Šanghaje, využíváme řadu velmi kvalifikovaných výrobců. Jsme schopni poskytovat zákazníkům díly pro většinu japonských, evropských a amerických aut. Dodáváme také různé druhy šroubů, matic a podložek. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Jsme ...
SAÚDSKÁ ARÁBIE; Stavební a železářský materiál
Hledáme obchodní spolupráci s firmami v oblasti hliníkových profilů a příslušenství, stavebního materiálu, sanitárního a železářského zboží. Naše webové stránky WWW.ALU-MART.COM
Poptávám dlažbu Camino
Poptávám španělskou dlažbu, CAMINO VIEJO BEIGE, rozměr 33x33x08 cm. Potřebuji 3 balíky.
ČÍNA; Dřevoplastové kompozity, dlaždice, mozaika
Chtěli bychom navázat obchodní spolupráci s dovozci / distributory uvedených produktů: produkty z dřevoplastových kompozitů; keramické dlaždice; mozaiky.
Poptávám stavební materiál
Tvárnice tl. 12,5 cm – 27 m2 Tvárnice tl. 15 cm – 12 m2 Dveře vnitřní plné 1 kř. 60/197 – 1ks (pravé) Dveře vnitřní plné 1 kř. 70/197 – 4ks (2 ks pravé, 2 ks levé) Dveře vnitřní plné 1 kř. 80/197 – 2ks (1 ks pravé, 1 ks levé) Dveře vnitřní plné 1 kř. 90/197 – 1ks (pravé) Zárubeň ocelová - 8ks Dlažba keramická interiér - 60 m2 Obklad ...
TOGO; Keramické dlaždice
Hledáme dodavatele keramických dlaždic.
GAMBIE; Stavební materiál
Hledám dodavatele stavebních materiálů.
TOGO; Textil, potraviny, léky
Hledáme výrobce a exportéry následujícího zboží: prostěradla, textilní výrobky, ručníky, použité oděvy a obuv, stěnové obkladačky, potraviny, farmaceutické výrobky.
Poptávám servis hydromasážní vany
Poptávám servis hydromasážní vany se systémem eco-hydro air od firmy Teiko, dodání vzduchových trysek v Ústí nad Labem.
Vícemístné hyperbarické komory
Poptáváme výrobce vícemístné hyperbarické komory.