INDIE; Žula, mramor, dlažba
Jsme přední indický exportér žuly, mramoru a dlažby v široké škále barev, provedení a velikostí. Hledáme zákazníky z Evropy. Pokud někdo může zajistit odběratele na základě provize, tak máme zájem s ním navázat obchodní vztah.
Poptávám sprchový kout od firmy Arttec
Poptávám sprchový kout od firmy Arttec.
Poptávám sprchový box
Poptávám sprchový box 80 X 80 x max. 205 cm. Pokud možno se čtvercovou vaničkou. Děkuji.
Poptávám zátěžovou dlažbu TAURUS
Poptávám zátěžovou dlažbu TAURUS - výrobce Rako cca 100 m2
Poptáváme realizaci zdravotechniky a ÚT
Dobrý den, poptáváme dodavatele pro realizaci subdodávky útředního vytápění a zdravotechniky na stavbu školícího střediska v Brně. Termín realizace: 6/2012 Dokumentace ke stažení: http://tinyurl.com/SSUTOP - lze i samostatně http://tinyurl.com/SSZTI - lze i samostatně Nabídky v souladu s výkazem výměr a PD včetně vyplněného Krycího ...
FRANCIE; Mramor, dlažba, překližky, barvy, laky, poulič.osvětlení
Specializujeme se na import mramoru, dlaždic, barev, překližky, krytinových plechů, laků, pouličního osvětlení, atd. Pošlete nám prosím specifikace výrobků, cenovou nabídku, měsíční výrobní kapacitu, platební podmínky atd.
Poptávám keramickou dlažbu
Chlumčanská keramická dlažba č. 765, odstín 60
EGYPT; Dřezy, vany z umělého mramoru, žuly
Chtěli bychom navázat obchodní spolupráci s odběrateli van a dřezů vyráběných z umělého mramoru a žuly pod dohledem zkušené turecké organizace v Egyptě. Dřez je odolný, velmi pevný, stylový, jedna jednotka (vnitřek a horní deska) bez svařování, k dispozici jsou všechny barvy. Konkurenční cena (výrobní cena) po omezenou dobu.
KATAR; Sanitární zboží, bezpečnostní výrobky
Jsme velkoobchodní distributor a dodavatel sanitárního zboží, bezpečnostních výrobků. Hledáme výrobce těchto produktů. www.agecorporation.net
Poptávám mramorovu dlažbu
Mramorová dlažba 20x20x2cm,15 ks,bílá s šedým žilkováním,
Poptávám prkénko k WC
Sháním prkénko na WC od Jika Fenix
INDIE; Kamenné dlaždice
Naše firma Sunkra Exporters Impex je obchodníkem a zpracovatelem kamenných dlaždic a desek z přírodní štípané břidlice / křemence, leštěných žulových desek, dlažebních kamenů, dlaždic nepravidelné velikosti. Máme zájem o navázání dlouhodobé spolupráce s obchodními partnery pro marketing uvedených kamenných výrobků na evropském trhu.
Poptávám chemické WC
Mám zájen o chemické WC, bez budky o obsahu 40 a více litrů
Sociální zařízení - stroje a zařízení pro CSS Staroměstská
Jedná se o vybavení provozních místností, kuchyně a provozního zázemí domova pro seniory
Poptávám venkovní zámkovou dlažbu
Poptávám venkovní zámkovou dlažbu Holland, cca 150m2, barva černá a přírodní. Pouze dodávka materiálu bez položení. Prosím uveďte cenu.
Poptávám zdravotní pomůcky
Poptávám zdravotní pomůcky na vstup a výstup z vany.
NĚMECKO; Hygienické systémy
Hledáme výrobce nebo velkoobchodníky hygienických systémů. Prosím sdělte nám název a adresu, eventuálně webovou stránku.
FRANCIE; Stavebniny, míchačky, barvy
Hledáme dodavatele všech druhů stavebních materiálů, překližky, mramoru, dlažby, střešních plechů, barev, trakařů, lopat, míchaček.
EGYPT; Umyvadlo z umělého mramoru
Naše koupelnové a kuchyňské umyvadlo je vyrobeno z umělého mramoru a žuly pod dohledem zkušené turecké organizace v Egyptě. Umyvadlo je odolné, velmi pevné, stylové, jedna jednotka (vnitřek a pracovní deska) bez svařování, k dispozici jsou všechny barvy. Konkurenceschopné ceny (tovární ceny) po omezenou dobu. Máme zájem o navázání obchodní ...
ČÍNA; Vodovodní kohoutky
Hledáme výrobce / dodavatele / distributory vodovodních kohoutků v Evropě.
Poptávám obklady a dlažbu
Dobrý den, poptávám obklady a dlažbu firmy SAP: FAP SUITE CHIC Bianco.......3,5 m2......FHKP 30.5/91 FAP SUITE CLAS. Bianco....... 9 m2.......FHJZ 30.5/91 FAP SUITE MODERN Bianco.......18 m2.....FHKT 30.5/91 FAP SUITE CHIC Bia/ 30..........7,5 m2.........FFVQ 30.5/30 Děkuji, s pozdravem Friták Miloš.
BANGLADÉŠ; Plastové výrobky, dlaždice, skleněné zboží
G.S Trade International je nákupčí, exportér a importér v Dháce v Bangladéši. Máme zájem o vytvoření joint venture partnerství v následujících projektech - plastové výrobky, PVC trubky a tvarovky, keramika a dlaždice, závod na skleněné zboží atd. Uvítáme vaše návrhy. Jsme připraveni spolupracovat 50% na libovolném projektu. www.gstradebd.com
Poptávám akrylátovou vanu
Vana 140/140 akryl.
Univerzita Hradec Králové, Palachovy koleje - opravy a částečná rekonstrukce elektrických rozvodů
Předmětem plnění podlimitní VZ na stavební práce je oprava a částečná rekonstrukce bytových jader vchodu A a B v objektu Palachových kolejí Univerzity Hradec Králové. V rámci realizace předmětu díla budou provedeny zejména následující práce a dodávky: vybourání bytových jader B3 z umakartu; vyzdění nových příček vč.sprchových koutů; povrchové ...
Poptávám  úspornou sprchu Water Pik
Ruční úsporná sprcha Water Pik